Sunday, March 15, 2015

Three Little Pics & Giveaway

Do you remember the post where I wrote about how last month when I got home, it seemed that it was raining in my living room at first? In reality my neighbour had a bathroom emergency, and thus started a new chapter in my life, called REPAIRS. My last week has passed completely under that theme. Repairs or refurbishing can be healing and calming. I've spent long days in a living room that's covered in plastic, the ceiling was renewed, and there are still various bits and bobs to deal with. It's as if refurbishing was a nap in a hammock, or a journey within.

I haven't had radio playing on the background and I haven't had time to read news, or for long phone calls. What a change to be far from everything habitual! However, some surprises did await for me - I got Dior's spring collection as a present, and a new foundation Nude Air, which I'm the most excited about. My living room covered in plastic also welcomed goodiebags from L'Oreal, which surprised with a new cream and serum. Thus, I haven't been that far from beauty news! Stellarium also has some surprises in store for the new week, so it's worth checking back every day to have a look. As you know, there are various sections in the blog. Today I'd like to know which sections you like reading the most, and why? To freshen your memory, I'll name them here: "Hair Talk With..." (here), "Sea of Shoes" (here), "Instagram Inspiration" (here), "My Tips and Tricks" (here), and "Girl Friday" (here). Burberry's mini perfume "Brit Rhythm Floral" will be raffled between those who write about their favourite section in the comments. Happy Sunday!


Kas mäletad postitust, kus kirjutasin sellest, kuidas tulin ühel ilusal veebruari päeval koju ja esmalt jäi mulle mulje, et elutoas sajab vihma? Tegelikkuses oli naabril vannitoas avarii ja nii sai minu elus alguse uus peatükk nimega remont. Minu viimane nädal on möödunud täielikult pahteldamise, kruntimise ja värvimise tähe all. Remont võib olla raviv ja rahustav. Ma olen veetnud pikki päevi kiletatud elutoas, kuhu pandi uus lagi ja kõikvõimalikku nokitsemist  jätkub veel kauaks ... Remont oleks justkui pikk uinak võrkkiiges või reis iseendasse. Väga vabastav tegevus!

Mul pole raadio taustaks mänginud, ma pole lugenud uudiseid ning pikkadeks telefonikõnedeks pole mul samuti olnud mahti (minu suurim patt ...). Milline vaheldus on olla eemal kõigest tavapärasest! Siiski ootas mind nädala sees ees paar üllatust - sain Diorilt kingiks nende kevadkollektsiooni tooted ja uuest Diorskin Nude Air seerum-jumestuskreemist olen kõige suuremas vaimustuses. Minu kiletatud elutuppa toodi ka ilusad kingikotid L`Orealilt, mis sisaldasid uut kreemi ja seerumit. Seega pole ma ilu-uudistest päris eemal olnud. Stellariumil on samuti algaval nädalal varuks üllatusi, seega tasub siia ikka iga päev pilk peale visata. Nagu sa kindlasti tead, on blogis mitmeid erinevaid rubriike ja täna tahan sinult teada, millist rubriiki loed kõige meelsamini ja miks? Selleks, et sinu mälu värskendada, lisan rubriikide pealkirjad: "Hair Talk With..." (vaata siit), "Sea Of Shoes" (vaata siit), "Instagram Inspiration" (vaata siit), "My Tips and Tricks" (vaata siit) ja "Girl Friday" (vaata siit). Kõigi nende vahel, kes kirjutavad blogi kommentaariumis oma lemmikrubriigi ja miks nad just seda loevad, loosin välja ühe uue Burberry uue minilõhna "Brit Rhythm Floral". Ilusat pühapäeva!

Burberry uue parfüümi "Brit Rhythm Floral" võitis Helin. Palju õnne! Palun võta võidu asjus ühendust: info@stellarium.ee
SHARE:

13 comments

  1. Minu lemmik on My Tips and Tricks, sest mulle meeldib lugeda soovitusi ja nõuandeid. "How To Make Monday Awesome?" ja "How To Reward Yourself?" jäid eriti meelde. Alati on ju hea näha asju teisest vaatevinklist või perspektiivist. Väga meeldib ka Girl Friday. Nii ilusad pildid on alati!

    ReplyDelete
  2. Meeldib eelkõige sinu kirjastiil. Sa oskad isegi nii ebameeldiva tegevuse (minu jaoks) nagu seda on remont, ilusaks ja romantiliseks kirjutada. Ma vihkan remonti! Mulle väga meeldib Sinu kodu tellistest sein ja kui olen tavaliselt harjunud nägema Sind tänaval poseerimas, siis heita pilk Sinu koju, on hoopis midagi muud :) Lemmik rubriik on loomulikult "Girl Friday", isegi, kui ma ei nõustu alati Sinu valikutega või need tunduvad täiesti teistsugused, siis on kõik professionaalselt teostatud ja mõttega kirjutatud. Sa austad oma lugejat ja see on minu jaoks tähtis.

    ReplyDelete
  3. Minule meeldib väga kõik "My Tips and Tricks" postitused, huvitav on lugeda erinevatest nõuannetest mida ise pole avastanud, et võiks järgi proovida kui võimalus.

    ReplyDelete
  4. Vaata hommikuti alati blogisse, et kas on midagi uut. Loen kõik läbi, aga lemmik on uus rubriik Hair Talk. Väga hea lugemine pluss ilusad pildid.

    ReplyDelete
  5. Mulle meeldivad enim "My Tips and Tricks", sest ma loen alati igast ajakirjast ja blogist esimesena just selliseid postitusi. Ja muidugi kerge kingahoolikuna vaatan huviga "Sea Of Shoes".

    ReplyDelete
  6. Ma loen otseloomulikult kõiki postitusi, aga eriti meeldib mulle Instagram inpiration postitused, olen tänu Sinule mitu uut lahedat kontot avastanud ja jälgima hakanud :)
    Ja parfüüme ei saa kunagi liiga palju olla :)
    karini88@yahoo.com

    ReplyDelete
  7. Oh, ka mina armastan väga remonti teha! Olen võimeline väga põhjalikult solvuma, kui mind sellest kogemata kõrvale jätta tahetakse :D Minu lemmikrubriik on "Instagram Inspiration" - mul endal küll seal kontot pole, kuid alati on põnev vaadata valikut inspireerivatest fotodest. Muidugi on põnev lugeda ka My Tips and Tricks rubriiki ning vaieldamatult parim nimi on Girl Friday - sellega tuleb kohe silme ette kõik mõnus ja hea :)

    ReplyDelete
  8. "Instagram Inspiration", "My Tips and Tricks"
    Sul on üleüldse nii super blogi! :)

    ReplyDelete
  9. Kõige rohkem meeldib "My Tips and Tricks", sest alati on põnev avastada uusi nõuandeid, mida kasutada :P
    krizkel@gmail.com

    ReplyDelete
  10. Armastan "Girl Friday" postitusi, fantastiliselt kokkupandud outfitid ja suurepärased fotod.
    "My Tips and Tricks" on huvitavad ja laiendavad silmaringi :D
    Ning "Sea of Shoes" rubriiki armastavad kõik, kes armastavad kingi :P

    ReplyDelete
  11. Ma olen alati ilusatest piltidest vaimustuses ja vahest on hea, kui keegi oma Instagrami lemmikuid jagab - minu lemmik on Instagram Inspiration :)

    ReplyDelete
  12. Lemmikuks rubriigiks on Instagram Inspiration. Tänu Sinule olen leidnud palju uusi kontosi, kellelt inspiratsiooni ammutada.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig