Tuesday, March 10, 2015

Girl Friday: I'm not who I used to be

When I was a child, I hated spring. I liked summer, I loved autumn, and adored winter. Despite the popular belief that when you're born in the spring, you're bound to like spring a lot, I didn't agree with it for years and years. I always managed to not dress appropriately for the weather in the spring, get a cold, or get home dying from hotness underneath heavy clothing. But it's been different for a while now. I'm not who I used to be.  

I enjoy bright mornings, hear birds singing, and feel joy from the scent of spring. It's a long prelude to the summer, which I wait for the most. On the weekend, I packed my fur coats, and took out the first coat. I washed and shined my Balmoral Hunters that I walked through winter with, and had a peek at my summer dresses, which are eagerly waiting for warm weathers. And when photographer Meisi and I were shooting outside, puddles didn't bring me down, or the fact the intermittent rain challenged my curls. Indeed: I'm not who I used to be, and that's the best news this coming spring!Outfit details:

Coat: Ann Taylor
Skirt: Polo
Scarf and Top: Banana Republic
Bag: MERÏKH (here)
Watch: Daniel Wellington "Grace London"
Wellies: Hunter Original Tall Gloss Wellington Boots - Pillar Box
 Make up: Dior Spring Collection "Kingdom Of Colors"Kui ma olin laps, siis ma vihkasin kevadet. Mulle meeldis suvi, ma armastasin sügist ja jumaldasin talve. Hoolimata üldlevinud arvamausest, et kui oled kevadel sündinud, siis sulle ka kevad hirmsasti meeldib, ei kirjutanud ma sellele aastaid ja aastaid alla. Mul õnnestus kevadel end alati valesti riidesse panna ja külmetada või jõuda koju nii, et palavus vammuse all tappis. Kuid juba mõnda aega on lood teisiti. Ma pole enam see, kes ma olin.

Ma naudin valgeid hommikuid, kuulen linde laulmas ja tunnen rõõmu kevade hõngust. See on ju pikk eelmäng suvele, mida ma kõige enam ootan. Nädalavahetusel pakkisin ära oma kasukad ja võtsin välja esimese mantli. Pesin ja viksisin oma Balmorali Hunterid, millega kõndisin läbi talve, tegin neile pai ja pakkisin nad karpi. Seejärel piilusin oma suvekleite, mis pikisilmi sooje ilmu ootavad. Ja kui me fotograaf Meisiga õues pilte tegime, ei masendanud mind enam lombid ega seegi, et vaepeal oli kerge vihmasabin, mis minu lokid proovile pani. Tõepoolest: ma pole enam see, kes ma olin ja see on minu jaoks saabuva kevade parim uudis!PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

7 comments

 1. Oh Stella I love your outfit especially your shiny red Wellies they look adorable on your lovely legs.
  Kisses
  Julie

  ReplyDelete
 2. Mina armastan kevadet ja suve, sügis teeb nukraks ja talved on minule kõige raskem aeg aastas.
  No ei ole talveinimene, mis parata, aga kui poleks sügist ja talve, siis vast ei oskakski me hinnata kevade kaunist ärkamist looduses ja säravat suve.
  Keegi aastaringselt suvemaal elav inimene ütles, et vau, teil, eestlastel on tervelt neli aastaaega ja oli sellest vaimustuses ja kergelt kade.
  Samuti on tervelt neli aastaaega hea põhjus, et on nelja hooaja riietus ja iga uue aastaja alguses saab teha kerge ümbersünni :D

  P.S. Rõõmus ruuduline seelik fotodel :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minu emaga on sama lugu. Kevadel ta nokitseb juba aias ja suvi on tema kõrgperiood, kui lilled õitsevad, saab korraldada piknikke või lihtsalt vaikselt omadega õues süüa. Talvel helistab ta mulle sageli ja kurdab, et ootab suve. Siis me pisut räägime, mina viskan mõne tobeda nalja ja ema lõpetab kõne paremas tujus. Õnneks on jõulud ja uue aasta tulek meil alati suur ja see teeb kogu pere õnnelikuks.

   Delete
 3. Kas Sa oled silmi ka meikinud? Väga ilus ja naturaalne tulemus. Sa peaksid sooje kudumeid rohkem kandma, need sobivad Sulle!

  ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig