Saturday, March 28, 2015

Champagne Brunch at Dune London





Dune London has been in Estonia for exactly a year and to celebrate that, local shoe gourmands were invited to brunch on Friday morning. This kind of event is always made nice for me when the space is. Or crowded, you can sit down, move around, and admire the accessories. I really love shoes, but my heart equally belongs to all sorts of bags. 


The new bag collection had quite a few pieces that I would happily have on my arm.  I recommend Dune London to those who love colours - it seemed to me that almost every taste is catered for, when walking around the shop. My favorites were the aurora boreal is shade classical shoes that can be worn with absolutely any outfit. But less talking and more pictures. Here are the colourful ones who started their morning with champagne.



Dune London on Eestis tegutsenud täpselt aasta ja sel puhul kutsuti reede hommikul kohalikud kingagurmaanid brunchile. Sellise ürituse teeb minu jaoks alati meeldivaks see, kui on ruum pole ülerahvastatud, saad istuda, astuda ja aksessuaare imetleda. Ma armastan väga kingi, kuid samavõrd kuulub minu süda kõikvõimalikele käekottidele. Dune Londoni uues käekottide kollektsioonis oli nii mõnigi taies, mille endale käevangu võtaksin. 

Dune Londonit soovitan just neile, kes armastavad värve - poes ringi jalutades tundus mulle, et sealt leiab pea igale maitsele midagi. Minu lemmikud olid aurora borealis tooni klassikalised kingad, mida on võimalik kanda absoluutselt iga riietusega. Aga vähem juttu, rohkem pilte. Siin on sulelised ja karvased, kes eile oma hommikut šampanjaga alustasid. 



PHOTOS: Meisi Volt

SHARE:

8 comments

  1. Olen Sinuga nõus, see on tõeline käekottide ja kingade paradiis :) Näed vaimustav välja, ning see kleit pole lihtsalt kleit, vaid tõeline unelm!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle väga meeldib Dune Londoni poe kujundus, seal on valgust ja asjad tulevad väga hästi esile. Nauding oli käekottidega poseerida ja kingi imetleda.

      Delete
  2. Roosa kleit Sinu seljas sõnuseletamatult kaunis. Kust see on ostetud?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh. Leidsin selle Cozy Boutiquest Tallinnast, Narva mnt 13. See asub PRO Kapitali hoones ja seal on praegu palju uut kaupa. Tasub läbi astuda :)

      Delete
  3. Esimesel pildil moodustab ridikül kleidiga vahva värvikombinatsiooni.
    Rõõmsavärvilisi käekotte pole kunagi liiga palju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Koobaltsinine on minu vaieldamatu lemmikvärv. Kingi mul juba jagub ja nüüd ka üks väike teatrikott. Mulle meeldib, kui kott või kingapaar lisab lihtsale outfitile särtsu.

      Delete
  4. Nii palju ilusaid inimesi piltidel!
    Ja mulle tohutult meeldib, kuidas DL-il need kingakesed laes kõpsuvad. (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dune London kutsus tõesti kokku palju ilusaid inimesi oma ilusate kingade ja kottide vahele šampanjat mekkima. Väga-väga mõnus oli. Ja mõistagi jäi mitu kingapaari hingele kripeldama.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig