Friday, March 13, 2015

Girl Friday: Thank you for thinking of me!

When I walk around in shops, go through my wardrobe, or surf on the web, I often look for clothes for my friends as well. For example one day I found a red scarf that's made for one of my friends. When I gave it to her yesterday, for her birthday, she told me a strange story - she'd seen the same scarf on a dame in all black on a train in France. She told me she's looked for a scarf like this for years and years, and then I give it to her in a white gift bag saying that it was as if the scarf was calling her name. This story moved me deeply.

I really like keeping others in mind, but I was equally moved by my friend who gave me a yellow vintage adidas tracksuit on Independence Day. She told me that every time she looked at the pieces in her closet, she thought of me, and decided to give them to me. They're perfect for me - they fit exactly, and the colour is uplifting. It's not a screaming yellow, but a mellow stroke of a sun ray through the clouds. It's a set that I recently wore to a restaurant, and many heads were turned. I mixed the tracksuit with blue shoes and chic earrings. I'm still very attached to my vintage fur coat that adds nobility to any outfit. This post is devoted to Liina. Thank you for the amazing adidas tracksuit. But what's more important - it's the thought that counts! Thank you for thinking of me!

Outfit details:

Coat: Bill Marre Inc Saint Louis Vintage 
Sportswear: adidas
Shoes: Office
Bag: Michael Kors "Miranda Large Leather Tote"


Kui kõnnin poodides, lappan läbi oma garderoobi või surfan netis, vaatan riideid sageli ka oma sõbrannadele. Näiteks ühel päeval leidsin täiusliku punase salli, mis oli justkui loodud ühele mu blondipäisele kaaslannale. Kui ma eile salli talle sünnipäevaks kinkisin, kuulsin kummalist lugu - kord nägi mu sõbranna Prantsusmaal rongis sõites daami, kes oli üleni mustas ja keda kaunistas samasugune sall. Ta ütles, et on aastaid ja aastaid sellist salli otsinud ning äkki ulatan mina selle talle valges kinkekotis, öeldes: "See sall justkui hüüdis sinu nime!" See lugu oli pisut müstiline ja liigutas mu hinge.

Mulle meeldib väga teisi meeles pidada, kuid samavõrd rõõmustas mind sõbranna, kes kinkis Vabariigi aastapäeval mulle kollased vintage adidas dressid. Ta ütles, et iga kord, kui neid oma riidekapis silmas, mõtles ta minu peale. Need on minu jaoks ideaalsed - istuvad täpselt ja värv on tujutõstev. See pole karjuv kollane, vaid justkui malbe päikesekiire paitus läbi pilve. Pildil kannan komplekti, millega käisin hiljuti restoranis ja paljud pead pöördusid. Miksisin dressidega sinised kingad ja šikid kõrvarõngad. Ma olen jätkuvalt kiindunud oma vintage kasukasse, mis lisab igale riietusele annuse suursugust. Selle postituse pühendan Liinale. Aitäh nende imeliste adidas dresside eest. Kuid mis veel tähtsam. Mõte on see, mis loeb. Aitäh, et Sa minu peale mõtlesid! Ja kuidas on lood Sinuga? Kas sina ostad sõbrannadele vahel mõne kauni kingapaari, koheva kleidi või stiilse seeliku?


PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

10 comments

  1. Esmapilgul absoluutselt vastandlikud asjad kokkupanduna mõjuvad fantastiliselt ägedalt :)

    Olen ise kinkinud mõned ehted oma parimale sõbrannale. Kui tunned inimest üle poole aja oma elust, siis on mõned ehted mind kõnetanud selliselt, et olen teadnud täpselt, et need on olnud mõeldud temale :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh. Nende pükstega kannab palju erinevaid kingi välja, sest kummiga püksiäär lubab kingadel särada. Tõsi, ostsin hiljuti kingad, mida võiks vabalt kanda kuninganna Elizabeth II ja neid ma nende pükstega kanda ei riski :) Aga uusi komplekte on tulemas!

      Delete
  2. See ootd meeldib mulle sinu viimastest kõige rohkem. Sul on fantastiline võime panna kokku kõik asjad, mida ise ei kujutaks omavahel klappimas ja Sinu seljas mõjub kõik nii loomulikult. Olen sõbrannadele oma riideid kinkinud ja hinnalisemaid asju ka sümboolse summa eest müünud. Ma lähtun sellest, et ma ei ole nii rikas, et osta odavaid asju, kuid nii rikas ma ka ei ole, et need alati tasuta ära anda :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on paljud ilusad asjad kapis tütart ootamas. Olen paar kõrgmoe kleiti leidnud ja ise nagu ei raatsigi selga panna :) Samuti ootavad teda sinised Manolod, ühed sinises siidist Valentino ja sinise teksaga Lagerfeldi kingad. Näis vaid, mis suurusega jalg tütrel tuleb :)

      Delete
  3. Väga cool, 90s coming back, see outfit kindlasti paneb päid pöörama. Väga meeldib ise mixida esmapilgul üldse mitte kokkuminevaid asju ja väga meeldib selliseid pööraseid asju teiste seljas näha :)

    ReplyDelete
  4. Sageli juhtub nii, et kui ma poodides ringi käin, siis hakkavadki esimesena silma pigem riided, mis minu hinnangul võiks sobida mõnele mu õele. Või kui oma riidekapist mõnda asja oma õele pakun, siis teeme nalja, et ei tea, kuidas see täitsa temalik riie üldse minu riidekappi sattus. Ning alati on rõõm ka, kui kellegi teise soovitusel midagi just nii hästi endale sobivat leian. See näitab, et inimesed tunnevad teineteist väga hästi ja alati on rõõm tõdeda heade sõprade olemasolu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mitu õde Sul on? See võib olla tõeline paradiis koos riidekapi ees või garderoobis oma õdedega riideid vahetada :)

      Delete
  5. Adidase kolm halli delikaatset triipu lähevad imehästi kokku sinu Michael Korsi kotiga. Ooh... Ise võin sellisest kotist und näha. Plaanisin tellida, kuniks nägin hinda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. See kott on Michel Korsi main line`i toodang ja vist nüüdseks müüdud läbi. Imestasin ka ise, kui kiiresti see nende netipoest kadus. Aga võibolla näkkab mõne aja pärast eBayst? Neid, kes kannavad paar korda käekotti ja siis ära tüdinevad, on maailm täis :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig