Tuesday, March 17, 2015

Peek Inside: Diorskin Nude Air Serum Foundation

Foundations have always had the first spot in my beauty bag, and I'm a perpetual seeker with them. Lately I was surprised by the first serum-foundation by Dior that allows skin to breathe, and gives you a healthy glow. There are correcting pigments in the serum-foundation which have been combined with blurring particles. It's worth mentioning that the herbal oil in the serum-foundation is enriched with oxygen, and the micro-bubbles in the oil are also filled with vitamins and minerals that nourish cells and boost their vitality. Why is that important? 

Because cells that are full of life let skin breathe better. Additionally, the serum-foundation contains cranberry oil which is rich in lipids and the antioxidants it contains, improve skin's moisture. Diorskin Nude Air serum-foundation has an ultra light texture, it's almost watery. I've previously been cautious with extremely light foundations, but this was not a disappointment.

PHOTOS: Stella K. Wadowsky

Diorskin Nude Air serum-foundation gets maximum points from me in all categories - it's easy to apply, and you don't need much of the product. I always use light reflecting pen underneath the eyes, but on busier days, this foundation will do the trick. For those, who have more problematic skin and more places that need better coverage, I recommend simply adding a second layer. This serum-foundation doesn't do tricks - it won't make rolls under your fingers, but perfectly covers the more needy spots. Diorskin Nude Air comes with a dropper, and you can take out the exact amount you need. I need about three-four full droppers of it, but since I often have photo shoots, I use a bit more foundation.  In the first half of the day, it doesn't require powder, but if it is part of your beauty rituals, I can say confidently that it lasts eight hours. Now that the spring sun is out, it's important to have SPF25 sunscreen in your foundation. Diorskin Nude Air serum-foundation comes in a 30ml bottle and costs 53€. I warmly recommend it to those who are looking for a new foundation that would do magic to their skin.


Jumestuskreemid on minu kosmeetikakotis olnud alati esikohal ja olen nende suhtes igavene otsija. Hiljuti üllatas Dior esimese seerum-jumestuskreemiga, mis lubab nahal hingata ja kingib samas tervisest pakatava sära. Minu tähelepanu köitis koheselt tõik, et tegemist on ultra kerge jumestuskreemiga. Olen kevade ootuses just midagi sellist otsinud!

Seerum-jumestuskreemi on lisatud korrigeerivaid pigmente, mis on kombineeritud hajutavate osakestega. Märkimist väärib, et Nude Airi koostises olev taimne õli on rikastatud hapnikuga ja õlis olevad mikromullid on täidetud omakorda vitamiinide ning mineraalidega, mis toidavad rakke ja tõstavad nende vitaalsust. Miks see on tähtis? Ikka selleks, et elujõudu tulvil rakud aitavad nahal paremini hingata. Lisaks on seerum-jumestuskreemi koostises jõhvika õli, mis on rikas rasvhapete poolest, selles sisalduvad antioksüdandid parandavad nahas niiskust. 

Diorskin Nude Air seerum-jumestuskreem on ultra-kerge tekstuuriga, see on isegi pisut vesine. Mind on varem sellised erakordselt kerged jumestuskreemid teinud ettevaatlikuks, kuid ometi pole ma pidanud pettuma. Nude Air saab minult täispunktid kõigis kategooriates - seda on lihtne peale kanda ja toodet kulub vähe. Ma kasutan alati silma all valgustpeegeldavat pliiatsit, kuid kiirematel päevadel ajab ka see jumestuskreem asja ära. Neile, kellel on probleemsem nahk, soovitan lisada nahale lihtsalt teise kihi jumestuskreemi. See jumestuskreem ei hakka nahal trikitama - ta ei rullu sul sõrmede all, vaid katab korralikult ära kohad, mis vajavad ka rohkem tähelepanu. Diorskin Nude Air on pipetiga ja jumestuskreemi tilgutad sõrmedele nii palju, kui vajad. Minul kulub seda kolm-neli tilka. Neil päevil, kui mul on pildistamised,  kasutan jumestuskreemi pisut rohkem. 

Päeva esimeses pooles ei vaja Diorskin Nude Air kindlasti puudrit, kuid kui sinu meigirituaali juurde käib puuder, siis võin julgelt öelda, et su meigipõhi peab vastu ilusad kaheksa tundi. Nüüd, kui kevadine päike on väljas, siis on oluline, et jumestuskreemis on päikesekaitse, Diorskin Nude Airi on SPF25. Soovitan seda soojalt kõigile, kes otsivad parasjagu uut jumestuskreemi, kes otsivad kergemat jumestuskreemi, isegi sellist, mis teeks nende nahaga imesid. Diorskin Nude Air seerum-jumestuskreem on 30 ml pudelis ja maksab 53,00 €.  

 Kõigi nende vahel, kes seda postitust oma Facebookis/blogis/Twitteris või Instagramis jagavad ja kirjutavad blogi kommentaariumisse, millised Diori tooted sulle kõige enam meeldivad, loosin 30.märtsil välja ühe Diorskin Nude Air seerum-jumestuskreemi.

Tähelepanu! Mäng on lõppenud! Jumestuskreemi võitis endale Merit. Hea võitja! Palun võta Stellariumiga ühendust: info@stellarium.ee
SHARE:

37 comments

  1. Diori ripsmetušš on lihtsalt fantastiline :)

    ReplyDelete
  2. Jagatud facebookis. Pole Dior tooteid proovinud, kuid ehk on just see toode mu esimene sellelt firmalt :)

    ReplyDelete
  3. Pean ütlema, et siiani ei ole minu kosmeetikakotti ühtegi Diori toodet kuulunud.

    ReplyDelete
  4. Huuleläige meeldib, jagatud Facebookis

    ReplyDelete
  5. Dior'iga puutusin ma esimest korda kokku umbes kaks aastat tagasi, kui kasutasin nende huuleläiget- imeline sügav punane toon, mis ei kleepunud kokku, tegi huuled visuaalselt suuremaks ning võitis hetkega mu südame! Olen soovinud väga proovida Diorskin Airflash jumestuskreemi!
    cpillerpetrov@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Diori toodetest meeldivad kõige enam jumestuskreemid.
    Jagasin FB's.

    ReplyDelete
  7. Kasutan ja jumaldan oma Diori huulepulka Dior Addict Lipstick.

    Kindlasti on Diori uus jumestuskreem-seerum fantastiline :)

    ReplyDelete
  8. Mind just tõmbavad vesisemad, kergemad jumestuskreemid. I want! :)

    ReplyDelete
  9. Mulle meeldivad väga Diori lauvärvid - püsivad kaua ja on hästi pigmenteeritud. Ühtlasi armastan ühte Dior Addict lõhna, mis hetkel mul küll kahjuks otsakorral on.
    Postitust jagasin Facebookis.

    ReplyDelete
  10. Olen aastaid otsinud seda õiget jumestuskreemi endale ja pean tunnistama, et ei olegi päris õiget leidnud. Ehk on just siin pudelis peidus võluretsept. Toote tutvustuse järgi võiks seda loota. Diori toode, mida ma ise väga hindan, on kahtlemata üks parimatest parimaid ripsmetušše Diorshow Iconic Mascara.
    Kas Sa teeksid palun millalgi ka postituse oma lemmikutest jumestuskreemidest? Oled kindlasti päris mitmeid proovinud ja ehk oskad soovitada ja üllatada mind mõne 'pärliga' või lihtsalt kommentaarides soovitada. (Ootan endiselt põnevusega, et saaks piiluda ka Sinu prosside kollektsiooni ;))
    Jagan kindlasti seda postitust ka oma sõbrannadega. See on kindlasti toode, mida poodidesse tasub uudistama minna.
    Ilusat päeva ja palju-palju head!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh heade sõnade eest! Olen ilmselt halb eeskuju, sest mul on alati jooksvalt kasutuses kuus-seitse jumestuskreemi :) Seega võtan arvesse, et seda postitust oodatakse :)

      Delete
  11. Dior on väga luksuslik firma.Nii vähe kui ma Diori tooteid kasutanud olen, on need ikka väga meeldinud.Pikka aega on lemmik olnud Diori orandzikas roosa huulepulk.(Rouge Dior Nude toon 663)Väga meeldivad ka Stellarium Boxiga saadud Diori lauvärvid.Diori meigitoodete puhul on nii ,et silmailu pakuvad toodete ümbris ja kui ka sisu.

    ReplyDelete
  12. Mulle sümpatiseerivad Diori parfüümid.

    ReplyDelete
  13. Kahjuks ei ole ma veel ühtegi Diori toodet kasutanud.

    ReplyDelete
  14. Diori huuleläige meeldib! jagatud Facebookis

    Lusine Orlova

    ReplyDelete
  15. Ainsana olen selle sarja tootedest kasutanud Diori lauvärve ja väga rahule jäänud.

    ReplyDelete
  16. Jagasin hoopiski Instagramis.
    Kasutanud olen Diori ripsmetuše ja huulepulki.

    ReplyDelete
  17. Kõige rohkem meeldivad Diori huuleläiked :)
    Veronica Trotski

    ReplyDelete
  18. Minu lemmiktooted on Dor Diorskin Forever Comapct, sest tagab veatu ja niiske meigi. Jätab mitmeks tunniks sileda ja särava jume isegi rasketes tingimustes.
    Jgasin FB-s

    ReplyDelete
  19. Olen pikka aega endale sobivat jumestuskreemi otsinud. Kuna mu näonahk on hea ning toode peakski vaid näotooni ühtlustama ja ilusa kuma andma, siis kirjelduse järgi tundub, et seda jumestuskreemi võiksin täitsa proovida. Ka mina loeksin hea meelega Sinu teistest jumestuskreemidest.
    Diori toodetest olen varem proovinud lauvärve, huulepulka ja huuleläiget. Viimane meeldiski kõige rohkem, andis kauapüsiva läike ning ei kleepunud imelikult huultele.

    ReplyDelete
  20. Ma ei saa öelda mis toode mulle Diorilt kõige enam meeldib, kuna ma pole ühtegi toodet veel omanud aga väga heameelega prooviks küll.

    ReplyDelete
  21. Mulle meeldis kohutavalt Diori Diorskin Nude Natural Glow Radiant jumestuskreem. Hetkel kasutan Dior Addict huuleläiget nimega Dormeuse. See on mõnus ja kevadine roosa toon! :)

    ReplyDelete
  22. Pole veel ühtegi sobivat jumestuskreemi oma näole leidnud. Viimati proovisin Dr.Hauska uut jumestuskreemi ja see sobis ka näole, aga kindlasti on nahal suurepärane Dior uus jumestuskreem.

    ReplyDelete
  23. Kasutan Diorilt peamiselt kreemjaid lauvärve ja huulepulki. Alati ootan Diori jõulukollektsioone. Olen sealt ilusaid lauvärve leidnud. Samuti Diorific huulepulgad - maailma parimad.

    ReplyDelete
  24. pole veel ühtegi dioeri toodet kasutanud,kuid seda jumestuskreemi tahaks küll väga proovida

    ReplyDelete
  25. Pole ühtegi Diori toodet veel kasutada jõudnud, kuid kindlasti sooviks seda jumestuskreemi proovida ning paljusi teisi tema tooteid :)

    ReplyDelete
  26. jagatud FB-s, ei ole veel Diori tooteid proovinud.

    ReplyDelete
  27. ..huuleläiked on küll olnud väga head.)

    ReplyDelete
  28. jagatud FB, senini pole neid tooteid kasutanud.

    ReplyDelete
  29. Huuleläikeed!!! :)
    Jagasin fbs, twitteris ja blogisse lisan ka kohe ning blogo fb lehel jagasin ka ;)

    ReplyDelete
  30. Olen proovinud ainult Diori silmalainerit Addict IT-line. See on väga kvalitetne ja täpne lainer, mis on mugav kasutamiseks. Soovin teistele kindlasti proovida seda silmalainerit!
    Minu e-mail anneke@ut.ee

    ReplyDelete
  31. Minu lemmikud on jumestuskreemid!

    Jagasin sinu loosimist oma blogis, selle postituse all: http://k4trek.blogspot.com/2015/03/caser.html

    ReplyDelete
  32. Olen proovinud Diori ripsmetušše, pole siiamaani pettunud :)
    Jagasin facebookis.

    ReplyDelete
  33. Dior teeb maailma parimaid ripsmetušše. Minu kosmeetikakotis on parasjaguDiorshow Iconic Overcurl. Parimatest parim.

    ReplyDelete
  34. Erilise minu sümpaatia on pälvinud Diori põsepuna Diorskin Rosy Glow. See annab põskedele ilusa kerge kuma ja sooja tooni, mis talveväsimusest kurnatud ja kahvatu näonaha mõnusalt elavaks muudab. Less is more.

    ReplyDelete
  35. Aitäh Sulle jumestuskreemi ülevaate eest, see tundub olevat tõesti oivaline toode! Minu suureks lemmikuks Diorilt on Diorshow Powder, maheda lillakasroosa varjundiga särapuuder. Kasutan seda tõeliselt pidulikel hetkedel, kartmata, et tulemus jõulupuuna mõjuks :) Mugava padi-aplikaatoriga puuder jääb nahal meeldivalt loomulik, jättes sellele kauni kuma.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig