Friday, March 6, 2015

Girl Friday: No decent lady would ever ...

The temptation to mix clothes that no decent person ever would, has burdened me for years. Therefore it's no headache for me to look for my very first proper evening dress in the wardrobe (bought it 15 years ago in Finland), and add the new StellaSport by adidas jumper to it. Some time ago I wrote about Irregular Choice shoes in the "Sea of Shoes" section, which seem like they're worn by the heroines of Alice In Wonderland. 

The first pair of Irregular Choice shoes found a place in my shoe collection recently, from the Abigail's Party line. And finally the fur coat. I've always loved fur coats, and this perfect hairy piece of vintage gave me both glamour and warmth during the shoot. Have a glamorous Friday, everyone!


Outfit details:

Dress: Kriss Sweden vintage
Coat: Bill Marre Inc Saint Louis Vintage
 Sweater: adidas StellaSport
Shoes: Irregular Choice "Abigail's Party"
Earrings: Pi-Ret Jewelry "Amelii On The Moon"
 Bracelets: The Wishlet


Kiusatus miksida omavahel riideid, mida ükski korralik daam mitte kunagi ei teeks, on mind saatnud aastaid. Seega ei valmistanud mulle mingit peavalu otsida kapist välja oma esimene ja tõeline õhtukleit, mille ostsin Soomest 15 aastat tagasi ja lisada sellele alles äsja ilmavalgust näinud adidase StellaSport pusa. 

Mõni aeg tagasi kirjutasin "Sea Of Shoes" rubriigis Irregular Choice kingadest, mis tunduvad justkui Alice Imedemaa kangelannade jalast. Ka minu kingade kollektsiooni lisandus hiljuti esimene paar IrregularChoice´i kaunitare sarjast Abigail`s Party. Ja lõpuks kasukas. Ma olen alati kasukaid armastanud ja see täiuslik vintage karvik kinkis mulle fotoseeria ajal nii grammikese soojust kui ka glamuuri.    



PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

20 comments

  1. Seda pildiseeriat vaadates jäin lausa hingetuks - Stella, Sa ikka oskad üllatada! Vahva, pisut kaootiline, ent samas lummav segu suurilmaliikust elegantsist ja igapäevasest argistiilist :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igas argipäevas peaks olema pisut pidulikkust. "Pisut" küll minu puhul ei kehti, sest pigem kehtib palju pidulikkust. Seda enam ootan suve, et oma pidulikumad suvekleidid selga panna ja tunda rõõmu igast hetkest. Läksin üks päev oma kingariiulist mööda ja nad kõik nurisesid, et kannan vaid kummikuid. Rahustasin nad maha ja ütlesin, et kohe-kohe on suvi käes ning saame seda koos nautida :D

      Delete
  2. Replies
    1. Moodne muinasjutt ongi see, mida Stellarium püüab edasi anda :)

      Delete
  3. Sa oled tõesti võrratu, kas tead :)

    Ilusat naistpäeva Sulle!
    Annika

    PS. Ootan juba uut St.Boxi, kas varsti on aeg?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hea Annika, võrratu on olla võrratu :) St.Boxiga seoses kirjuta palun stellariumbox@stellarium.ee ja Sinuga võetakse ühendust.

      Delete
  4. Replies
    1. Tänan, Mari. Ütlen neile Sinu komplimendi edasi :)

      Delete
  5. Värskendavalt omanäoline komplekt kokku pandud. Ääretult vahva tulemuse saab, kui julgeda miksida esimesel hetkel absoluutselt mittekokkukäivaid asju :D Aga kogu värk ei tööta, kui ei osata-julgeta tulemust välja kanda :D
    Sina kannad kõik vapustavalt hästi välja ja selle komplekti minu lemmikud on Irregular Choise Abigail`s Party kingakesed otse Alice Imedemaalt :)
    Kaunist reedet ja imeilusat kevadist nädalavahetust :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma panin selle komplekti esmalt kokku kaks nädalat tagasi enne pildistamist, kuid jätsin lõpuks koju. Eile küsisin abikaasalt, et mis ta arvab ja ta ütles, et talle on alati meeldinud, kui äärmuslikud asjad pannakse kokku. Paar nädalat tagasi ei lisanud ma komplektile osasid detaile pluss kasukat, seega pidigi see kombo oma õiget aega ootama. Ilusat kevadist nädalavahetust Sullegi!

      Delete
  6. See vintage kasukas on väga supermodellilik. Ma vaatan alati, milline vooder on kasukatel, mantlitel, jakkidel. Väga posh komplekt. Jätka üllatamaisega! PS. Kust neid kingi osta saab?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hea Emily, olen ise samuti see, kes valib oma jakkidele erilised voodrid. Nüüd ma pole mõnda aega õmbleja juures käinud ja ilmselt oleksin voodriga isegi veelgi julgem. Irregular Choice`i kingadest kirjutasin varem postituses "Sea Of Shoes" ja sellest samast poest valisin ka enamik kingad. Kui klikid kingade nimele, jõuad veebipoodi: http://www.stellarium.ee/2014/09/sea-of-shoes-alice-in-wonderland.html

      Delete
  7. See on lahe, et julged niimoodi absoluutselt erinevat stiili riideid miksida.
    Ma ei ütleks, et see kuidagi minu maitse oleks, pigem vastupidi, isiklikult ei suudaks ma seda outfiti eales kanda, KUID ma väga hindan selliseid inimesi, kes teevad asju just enda moodi ning tahavad linnapilti särtsu tuua :)

    Just täna mõtlesin hommikul ühistranspordis ringi vaadates, et huvitav kas eestlased (ja venelased) ongi määratud lihtsalt eluaeg olema hallid hiirekesed, kes jumala eest ei eksperimenteeri, sest ei soovi saada teiste hukkamõistva pilgu osaliseks..Tundub, et valdav enamus just selle malli järgi käitubki. Ega ma ise pole ka just suurem asi katsetaja, kuid olen siiski aina enam hakanud hindama värve ja mustreid ning esmapilgul sobimatute värvide kokkumiksimist :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huvitav, Sa räägid just sellest, millest fotograaf Meisi mulle eile jutustas. Ta istus mõnusalt kerratõmbunult diivanil, vaatas Pariisi tänavamoe blogisid ja oigas, et Eestis vist midagi sellist iial näe. Ma ise olen ka igapäevaselt suur eksperimenteerija ja noh, mis seal salata, armastan ka end tavalisest rohkem meikida, see on toonud kaasa aga selle, et müüjad kõnetavad mind sageli vene keeles :)

      Delete
  8. Väga ootamatu kombinatsioon. Veel ootamatumaks läheb, kui jõudsin kingadeni. Üldmulje imeilus. Lokid sobivad Sulle! Vana hea Stella oleks justkui blogis tagasi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vana hea Stella kõlab nagu vana hea kamašokolaad on taas müügil! Hahaha... Alexanda, that just made my day!

      Delete
  9. Appi kui vahvad kingad!!!
    Mina ei oskaks neid aga iial mõne riietuse juurde sobitada. Sina saad aga selliste asjadega ülimalt hästi hakkama. Kadestan lausa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nende kingadega on tegelikult üks lugu. Sain need detsembris, võtsin pakist välja ja pettusin. Panin jalga ja tundusin enda jaoks nendes masajalg nimega Possu. Pidin need suure pahameelega juba ära kinkima, kuid mõtlesin, et ah, vaatame, mis tuju mul edaspidi on. Arvestades komplimente ja seda, et olen ka ise kingadega rahu teinud, olen päris õnnelik, et need endale jätsin.

      Delete
  10. Kuigi ma kontsi ei kanna, siis sellised tõmbaksin küll rõõmuga jalga. Kasvõi peegli ees seismiseks.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig