Tuesday, March 3, 2015

Happiness Is...

What's needed for happiness? It all depends on what you think counts as happiness. For me happiness is falling asleep with a calm heart and waking up the same. These photos were taken on a sunny day when I took a little walk in the park. Always, during the summer, I go to some small park at lunch and enjoy being outside.

These photos were taken in a little green spot in the middle of Tallinn, where I've enjoyed tens of quick lunch picnics. Friends, I have good news! Spring is here soon, and summer isn't far away any more. This means everything can only get better. But before I can take the flowing summer dresses out of the wardrobe, I'll enjoy lovely moments in light coats. My spring announcer is a spacious Michael Kors bag Miranda, which I intend to walk through spring with, straight into the summer, and from summer into autumn and winter. It's an ideally designed bag that goes with everything in my wardrobe.


Outfit details:

Coat: Bitte Kai Rand Stockholm
Tote: Michael Kors "Miranda Large Leather Tote"
Wellies: Hunter Original Tall Gloss Wellington Boots - Pillar Box 
Make up: Dior "KINGDOM OF COLORS"


Mida on õnneks vaja? Kõik sõltub sellest, mida sa õnneks pead. Minu jaoks on õnn see, kui ma uinun rahuliku südamega ja ärkan rahuliku südamega. Need pildid on tehtud ühel sellisel päeval, kui päike paistis ja ma tegin väikese jalutuskäigu pargis. Alati, kui suvi on käes, suundun lõunapausil mõnda väikesesse Tallinna parki ja naudin just vabas õhus lõunat. 

Need pildid on tehtud ühes pisikeses rohelises laigus keset Tallinnat, kus olen kümneid kordi käinud suvel kiiret piknikku nautimas. Sõbrad, mul on hea uudis! Kevad on kohe käes ja suvi pole enam kaugel. See tähendab, et kõik saab aina paremaks minna. Kuid enne, kui saan oma lendlevad suvekleidid kapist välja võtta, naudin sulneid hetki kergetes mantlites. Minu kevadekuulutajaks on aga see Michael Korsi mahukas käekott Miranda, millega kavatsen läbi kevade suvesse kõndida ja suvest sügisesse ning sügisest talve. Ideaalse disainiga käekott, mis sobib minu garderoobis kõigega.


PHOTOS: Meisi Volt

SHARE:

15 comments

  1. Oh Stella you look gorgeous and like your Wellingtons, such an adorable color.
    Hugs and Kisses
    Julie

    ReplyDelete
  2. Mulle ka meeldib see park! Ja sinu mantel ;)
    -P.
    BOWTIE DIARY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tallinnas võiks rohkem parke olla. Aga vähemalt mantleid jätkub :D

      Delete
  3. Taas imeline pildiseeria, mis lausa keeletuks võtab. Ja milline mantel! Lisaks kenale lõikele lausa uppusin selle ebatavalisse värvitooni. Ma ei tea, kas tegu võib olla arvutiekraani loodud muljega, ent millegipärast meenutab see mulle pilvevines kevadist taevast, milles aimub sinist sügavust. Minulegi meeldib see park linnasüdames - olen alati mõelnud, kuidas on võimalik, et hoolimata mõlemalt poolt möödatuhisevast autode tulvast see koht kuidagi nii rahuliku, vaikse ja mõnusana tundub :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paremini ei saaks enam öelda: pilvevinas kevadine taevas!

      Delete
  4. Kaunis mantel ja ülivinge kott :)
    Kevadeootus on suur, sinu piltidega tuli kevad natuke lähemale :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Varsti saame juba kingades mööda linna ringi silgata :)

      Delete
  5. Mantlil ja käekotil on mõlemal väga eriline disain ning mu jaoks mõjuvad nii koos kui eraldi väga suurlinnalikult. Kui peaks otsustama, kas valida omale su käekott või mantel, siis hiivaksin hoopis mõlemad :) Meeldib, et oled need hallid toonid elavdanud punaste huulte, küünte ja kummikutega. Lihtne nõks, mille peale ei ole ise tulnud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, ka mina otsin järjest enam originaalseid lõikeid :) Mantel on puhas kuld. Kotti olen vist juba liigselt ülistanud :)

      Delete
  6. Jällegi väga oskuslikult kombineeritud outfit. Mantel on nii erilise disaini ja värviga ja Oh my! need punased kummikud! Nii kevadine tunne tuli sisse kohe, ehkki mul on kontoriakna taga hetkel lumi maas ja sajab lörtsi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Praegu on see ilmastik juba kord selline, et kui lähed välja kasukaga, siis hakkab päike paistma ja kui valid kergema jope, siis külmetad. Salakavalad ilmad :)

      Delete
  7. Koti, mantli, soengu ja meigi eest annan küll 10/10! Aga kahjuks see seelik ja kummikud teevad selle üldpildi kuidagi jässakamaks. Hoopis teine ilme oleks olnud, kui jalas mingisugused tikk-kontsaga saapad, mustad sukad ja seelik, mis ei paistaks mantli alt välja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh kümne punkti eest mantlile, soengule ja meigile :) Kummikuid on iseenesest alati veidi raske pildistada, tõdesin seda esmakordselt Eesti Naisele nendes samades Hunterites poseerides. Mis puudutab tikk-kontsadesse, siis nendega on jälle see mure, et need pole üldse minulikud ja nii lühikesi seelikuid nagu see mantel, ma ei kanna. Tallinna tänavad on täis naisi, kes kannavad liiga lühikesi seelikuid, mida saame kevadel kohe lõputult näha. Ja ega suvi parem tule :D

      Delete
  8. Kust sellist mantlit saab? Ainus mõte tekkis: ma pean selle mantli saama!

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig