Thursday, March 19, 2015

Sea Of Shoes - Anastasia Radevich

One of the very best advices I reckon my husband gave me had been the idea of looking at the endless stream of shoes, handbags, clothes et cetera in boutiques or online stores as the items of museum. In the sense that you can't or you just don't have to own them all, you could easily just appriciate the beauty or value of these things by being aware of them and ... well,  just having that aesthetic look. In a way, of course, pragmatic and economically wise, perhaps. He's probably right, as (almost) always. 

But, hey, no worries or dilemmas at all - I've got one hell of the calendar by Workman Publishing, given to me by my friend for x-mas. Which means I can see new pair of shoes on the page of the calendar every frigging day. So I dont really need to go to shops to see some shoe anymore. From that shoe-calender I must admit the design by Anastasia Radevich have really caught the both of my eyes. I would wear these artish shoes with really minimalistic skirt and wear them just once. At some really good occasion. After that I'd just put them on the shelf. For watching. And her studio - feels like filled with real good aura or something. What do you think of her shoes?



Üks kõige nutikamaid soovitusi, mida abikaasa mulle kunagi andis, on see, et kingi, käekotte ja riideid võib putiigis või netipoes vaadata ka kui muuseumi eksponaate. Neid ei pea alati ostma. Kahtlemata on see tema poolt omakasupüüdlik soovitus, kuid nagu alati ... Või peaaegu alati ... On tal õigus. Aasta lõpus kinkis sõbranna mulle legendaarse kingadega kalendri Workman Publishing. Nii saan iga päev oma laual imetleda uut kingapaari. Poodi või muuseumi polegi vaja minna. 

Vaadates Workman Publishingi kalendrit, on minu pilk jäänud kõige enam pidama Anastasia Radevichi disainitud kingadel. Just tema kuldsete kontsadega kingad kaunistavad ka WP kalendri esikaant. See Valgevenes sündinud, Londonis elanud ja kolmandat põlve kingadisainer on kõvasti ilma teinud. Enne, kui  Anastasia kolis Montreali, jõudis ta koostööd teha legendaarse disaineri Alexander McQueeniga. Anastasia Radevich on legend juba oma eluajal, tema loodud kingapaari võib endale soetada alates 1600 euroga ja tema loomingut on esitletud mitmetel erinevatel näitustel. Anastasia kollektsioonidel on originaalsed nimed, näiteks "Lost Civilizations" ja "Alchemy". Kahtlemata on Anastasia Radevichi kingad sellised, mida kannaksin äärmiselt minimalistliku kleidiga, sest need on taiesed omaette, mis kõnelevad kandja jalas oma lugu. Siin on kollaaž kingadest, mida meelsasti kannaksin (tõsi, vaid küll ühe korra ... ) ja pärast seda sätiksin uhkelt oma elutoa riiulile. Äärmiselt erilise auraga on ka Anastasia Radevichi stuudio, millest leidsin mõned kaadrid. Milliseid mõtteid sinus sellised kingad tekitavad? Kas sina kannaksid selliseid taieseid?


PHOTOS: Anastasia Radevich Facebook 
SHARE:

4 comments

  1. Sellised kingad on kunstiteosed, mida imetleda. Loomulikult tahaks neid kanda mõnel erilisel puhul :)
    Iseasi, kui mugav nendega käia oleks, aga visuaalselt väga uhke oleks neis olla :)
    Kõik on neist omaette muinasjutuliselt kaunid, silma jäi ka kass saabastega (Saabastega Kass :)

    ReplyDelete
  2. Ma vaatan alati suure huviga kõiki Sea of Shoes postitusi, kuid Anastasia Radevichi oma kindlasti olnud kõige huvitavam. Esiteks ei teadnud ma temast midagi ja fotod tema stuudiost on ulmeliselt ilusad. Aitäh, Stella.

    ReplyDelete
  3. Maailma kõige erilisemad kingad. Ise kannaksin neid, kus on ka see kiisu peal.

    ReplyDelete
  4. Imetabased kunstiteosed ning stuudiopildid on lemmikud!

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig