Wednesday, March 18, 2015

Instagram Inspiration - Interior Ideas #2

PHOTO: Em_Henderson

If things go well, our living room will be refurbished by the end of the week. I don't believe it myself that I've turned into a devout repairs maniac who fills the cervices with eagle eyes, primes, and paints the walls. The next step is redesigning the interior. We threw out several things with sentimental value from the living room which will soon find their way to our summer house. 

We have a wonderful red brick wall in our living room that's been partly covered by the sofa, but now I'm going to leave it visible in its full glory. Namely it was my daughter Rene who declared standing in the middle of the room: "You're not allowed to cover the wall any more! It doesn't like it!" All sorts of changes mean that my Instagram feed is filled with more and more accounts related to interior design. Here are 22 images in the second Instagram Inspiration devoted to interiors. You can see the first one here.

PS! Don’t forget Stellarium’s Instagram, that can be found here

4-6. Jonathanadler
7-9. Em_henderson
10-14. Homepolish
15-16. Sfgirlbybay
17-22. Crateandbarrel

Kui hästi läheb, siis nädala lõpuks on meie elutuba remonditud. Ma ise ka ei usu, et minust on saanud pühendunud remondihull, kes kullipilgul seinu pahteldab, krundib ja värvib. Pean siiski tunnistama, et pidasin end kõvemaks plikaks, kuid neli meetrit kõrgete seinade värvimine on päris suur töö ... Ja õhtuks olen korralikult väsinud.

Järgmine samm on interjööri ümber kujundamine. Viskasime elutoast välja mitmeid sentimentaalse väärtusega asju, mis reisivad õige pea meie suvemajja. Meil on elutoas imeline punastest tellistest sein, mis oli seni pooleldi diivani taga peidus, nüüdseks jätan seina kogu oma ilus nähtavaks. Õigupoolest oli minu tütar Rene see, kes teatas keset elutuba seistes: "Seina ei tohi enam kinni katta! Talle ei meeldi see!" Kõikvõimalikud muudatused tähendavad aga seda, et minu Instagrami jookseb sisse aina enam interjööridele pühendatud kontosid. Siin on 22 kaadrit ehk juba teine Instagrami Inspiratsiooni postitus, mis pühendatud interjöörile. Esimest näed siit. Ühtlasti on mul lugejatele mõned küsimused: mis on sinu meelest see, mis lisab interjöörile hubasust? Milliseid on üle Eesti parimad poed, kust leida huvitavat uut ja vana mööblit? Mis on parimad poed, kust otsida vahvaid nipsasju? 

PS. Ära unusta liitumast Stellariumi Instagramiga, mille leiad SIIT.  
SHARE:

9 comments

  1. Oeh.... Ma elaks hea meelega kõikides nendes kohtades :D

    ReplyDelete
  2. Mina sobran huvitavate nipsasjakeste ja detailide otsinguil ikka taas- ja uuskasutuskeskustes ning ka Koduekstras, Home4you või muudes sarnastes kauplustes. Kuid hubasust lisab minu meelest kõige paremini hästi sobitatud valgus ja valgustid, minu lemmikud on põrandalambid ja nurgakesed mõnusate suurte tugitoolidega, kuhu lugemiseks kerra tõmmata, nagu 12 pildil tegelikult ka on.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle meeldivad samuti suured tugitoolid, kuhu saab pool elamist kaasa võtta. Ja valgustid, valgustid, valgusid! Neid pole kunagi vähe. Just põrandalambid on väga vahvad.

      Delete
  3. Sooviks näha ka hiljem postitust Teie remonditud kodust! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kindlasti tuleb postitusi. PS! Mind pole mitu, seega võib vabalt edaspidi sinatada :)

      Delete
  4. Sa oled vinge naine ja saad millega tahes hakkama! Soovin remonti tehes edu. PS. Ära unusta Meisile pintsel käes poseerida!

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig