Sunday, February 1, 2015

Stellarium Gift Calendar. Open Worldwide!

February is the birthday month of Stellarium. Three years have flown past and to celebrate that, Stellarium has a surprise in store - a unique birthday calendar, where one reader will get a present every day, all the way to 28 February. I'm again awaiting for feedback on the doings of Stellarium. Pick one of the topics: write about what you've discovered thanks to Stellarium? Have you bought yourself something after being inspired by Stellarium? What kind of posts do you enjoy reading the most?

I'd be interested in knowing which country and city you're writing from, and how long you've been following the blog. Every day I'm going to post a photo of the day's prize on Stellarium's Facebook page. It would make me happy if you commented and joined the game even every day! My endless gratitude always goes out to those who've taken the time to comment my posts. If you haven't done it before, write down your thoughts in the comment section of the blog and have a say! That would make me the happiest! Start! The celebrations of Stellarium's birthday month have started!

ATTENTION!  

To take part in Stellarium's birthday draw, you need to be a fan of Stellarium on Facebook. 

You can join Stellarium on Facebook HERE.  

For this unique birdhay calendar of Stellarium to reach as many people as possible, share this post on your Facebook/blog/Twitter/Instagram! The names of the winners will be announced the next day in the same blog post. The ones that don't get lucky on Facebook, could win something on Instagram. Surprises will be drawn between those who join or have already joined Stellarium's Instagram HERE.


Veebruar on Stellariumi sünnipäevakuu. Kolm aastat on möödunud linnulennul ja sel puhul rõõmustab Stellarium sind erakordse üllatusega - sünnipäeva kalendriga, kus iga päev saab üks lugeja endale kingituse ja nii kuni 28.veebruarini. Mina ootan taas sinult Stellariumi tegemistele vastukaja. Vali välja mõni järgmistest teemadest: kirjuta mulle, kas ja mida oled enda jaoks tänu Stellariumile avastanud? Kas oled midagi Stellariumist inspireerituna endale ostnud? Millised postitused on need, mida loed kõige meelsamini? Milliseid lugusid ootad tulevikus?

Mul oleks põnev teada kust riigist ja linnast sa mind loed ning kui pikalt oled blogi jälginud. Igal hommikul avaldan Stellariumi Facebookis foto auhinnast, mis läheb loosi. Mind rõõmustab, kui kirjutad mitu vahvat kommentaari ja lööd mängus kaasa kasvõi iga päev! Minu lõputu tänu kuulub alati kõigile neile, kes on läbi kolme aasta võtnud vaevaks postitusi kommenteerida. Kui sa pole seda varem teinud, siis pane oma mõtted blogi kommentaariumisse kirja ja ütle ikka oma sõna sekka! See rõõmusab mind kõige enam! Start on antud! Stellariumi sünnipäevakuu pidustused on alanud!

TÄHELEPANU!  

Selleks, et võtta osa Stellariumi sünnipäeva mängust, tuleb sul olla Stellariumi fänn Facebookis.     

Stellariumi Facebooki lehega saad liituda SIIN.  

Selleks, et Stellariumi ainulaadne virtuaalne sünnipäevakalender jõuaks võimalikult paljudeni, jaga seda postitust oma Facebookis/blogis/Twitteris/Instagramis! Võitjate nimed leiad järgmisel päeval sellest samast postitusest. Kellel ei vea Facebookis, sellel võib vedada Instagramis. Kindlasti loosin üllatusi välja nende vahel, kes liituvad või on juba liitunud Stellariumi Instagramiga SIIN.

VÕITJAD/WINNERS:

1. Juicy Couture`i miniparfüüm - Monika Mölder
2. Dr. Hauschka jumestuskreemi näidis (1,5 ml) - Tiina Rajand
3. Maria - Paco Rabanne`i parfüüm 
4.  Kaili Koppel - The Body Shopi küünelakk 
5. Melany - Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum  
6. Kelli Soomann - Avoni huulepulk
7. Ingel - OPI küünelakk "Can't Afjörd Not To"
8. Emily Prems - Kiehls "Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash"
9. Katlyn Vahtre - OPI minilakk 
10. Marili Valge - Avoni silmakreem
11. Aivi - Decleori minitooted 
12. KRTN - The Body Shopi kehakreem 
13. Birgit Tamme - Vestige Verdant mask 
14. Oksana - The Wishlet käevõru 
15. Liina Kuntus - OPI minilakk
16. A.Kikas - Rare Oil Blend
17. Chloe parfüüm - Rena
18. Dr. Hauschka päevakreem - Maarika
19. JOIK kooriv kreem näole - Kristi Raudlepp
20. Avon ripsmetušš - Hanna Jõgis
21. Avon huulepulk - Gea Römmel
22. Engli Smitt - "Midnight Recovery Concentrate"
23.  Liane - Lady Million miniperfume and key-ring
24. Dr. Hauschka raamat "Kosmeetika kui kultuur" - Marje K.
25. Rochas parfüümi näidised - Maris
26. Dr. Hauschka raamat "Kosmeetika kui kultuur" - Maarja
27. Kairit R. - Lady Milline minipefume and key-ring 
28. Reelika M - Burberry miniparfüüm

Stellariumi arvamusmängus "Milline oli paim lugu veebruaris?" võitis  Lancome`i jumestustoote "Miracle Cushion Foundation" Ketely Keerup.

Head võitjad! Palun võtke ühendust: info@stellarium.ee / Vastan kirjadele nädala jooksul!
SHARE:

96 comments

  1. Tänu sinu blogile avastasin enda jaoks Pi-Ret-i imeilusad ehted :) Stellariumist inspireeritud ostudest rääkides, loosisid kunagi välja Escada Especially Delicate Notes lõhnapliiatseid ja kui seda lõhna huvi pärast nuusutamas käisin, teadsin, et selle pean ma endale kindlasti ostma :)

    ReplyDelete
  2. Olen Kristiina ja sellisest väiksest kohast nagu Väike-Maarja. Blogi olen lugenud ma arvan 2 aastat vast ikke juba :P Kunagi olen ühekorra blogist auhinnagi võitnud. Väga äge :)
    Kõige meelsamini loen postitusi, kus on mingi toote arvustus. Siis oskan ka ise tulevikus valikuid teha, mida osta ja mida mitte :)

    ReplyDelete
  3. Palju palju palju õnne, armas Stella! :) Jagasin fbs :)

    ReplyDelete
  4. Palju õnne sünnipäevaks! Mina loen Stellariumi suht algusest, lemmiklood on ikka parfüümidest. Aga alati imetlen ka sinu kauneid fotosid.

    ReplyDelete
  5. Ma ei mäleta enam, millal ma postitusi jälgima hakkasin...ammu...
    Mulle meeldivad lõhnajutud ja imelised pildiseeriad. Naljakas ja armas lugu oli kingituse kindlasse kohta peitmisest :-D
    Armastan ise ka Huntereid. Tore, et kummikud levivad tänavapilti üha enam. Aastaid tagasi, oma kirjude kummikutega Haapsalu linnas ringi käies, püüdsid nad ikka väga tähelepanu- siin ei olnud selliste asjade kandmine kombeks :-P
    Ja:
    PALJUPALJU ÕNNE!
    Jätkuvat fantaasiat ja ilu märkamist!

    ReplyDelete
  6. Tänu sinu suurepärasele turundusele ostsin Vestige Verdant maski a nüüd siis ka õli ning olen mõlema andunud kasutaja ning soovitanud neid ka kõikidele oma tuttavatele. Suurepärased tooted!

    ReplyDelete
  7. Tere! Avastasin selle blogi alles hiljaaegu ja loen seda Argentiinast!Kuidas meeldib? Ilu uudised on mulle alati meeldinud ja asjalikud kommentaarid! Nii et tänud ja kõike paremat!!!

    ReplyDelete
  8. Olen kindlasti 1,5 aastat jälginud ja lugenud.Sinu toodete tutvustused on väga meeldinud et olen isegi kosmeetika poes neid vaadanud ja isegi et mõne soetanud :) .Palju,palju õnne Stellarium :)

    ReplyDelete
  9. Mina olen vist natuke üle aasta lugenud su blogi. Kõige rohkem imetlen neid pilte. Uute toodete tutvustused meeldivad väga ja olen ostnud mitmeid parfüüme tänu sellele blogile. Kinkinud olen neid ka.

    ReplyDelete
  10. Palju õnne veelkord! Teadagi jälgin pikalt ja kui mitte lihtsalt ilusaid pilte ei imetle siis mõnus lugemine igal juhul. Mina olen leidnud endale ilusamaid mõtteid ja rohkem naeratusi täis päevi.
    No tegelikult üks kaunis asi kaunistab oma lõhnaga paljusid kodusid. http://www.stellarium.ee/2013/02/kuidas-sundis-stellariumi-lohnakuunal.html?m=1

    ReplyDelete
  11. Palju õnne kolme aastaseks saamise puhul!
    Tänu Sinu blogile olen paar head parfüümi endalegi leidnud. Samuti uued tooted, mida võiks proovida, on minu nr. 1 lugemine.

    ReplyDelete
  12. Lemmikud on Girl Friday postitused, alati põnevusega ootan :)
    Jälgin Teie blogi Tallinast juba 1,5 aastat.
    Minu lemmik blog :)
    Suured õnnesoovid!

    ReplyDelete
  13. Palju õnne! Olen paar aastat kindlasti Su postitusi lugenud. Meeldib, et koguaeg saab häid ideid ja soovitusi uute toodete kohta, eriti lõhnade. Olen tundma õppinud Eesti omaloomingut ja see on lausa fantastiline! Jõudu ja jaksu edaspidiseks, ning et see number KOLM oleks varsti VIIS!! :) Või isegi KÜMME ;)

    ReplyDelete
  14. Congratulations to your three year's old blog. I be found your blog only month ago when you were doing advent calendar. Reading and following you from Zvolen, Slovakia, I am interested a lot in perfumes so I am glad that you write about them. Lubka K.

    ReplyDelete
  15. Loen Sinu blogi vast paar aastat ning Stellariumist inspireeritud ostu hulka kuulub näiteks Pi-Ret Jewelry ja Sinu koostöös valminud kaelakee, mida iga päev rõõmuga kannan. Kõige rohkem olen vist lugenud erinevate ilutoodete arvustusi ja rubriiki "My Tips & Tricks". Edaspidigi ootan väga arvustusi, eriti parfüümidele (minu suured lemmikud!), ja outfit pilte.

    Ikka edu ja palju õnne blogile ja Sulle, Stella! :)

    ReplyDelete
  16. Olen lugenud üle aasta Tallinnast.Tänu blogile on leidnud huvitavaid tooteid mida proovida.Kõike paremat!

    ReplyDelete
  17. Tere taas, Stella!

    Kui sünnipäevakuu algusest eile teada andsid, tabasin end mõttelt: kas tõesti täitus Stellariumil alles kolmas aastaring? Minu jaoks tundus see aeg palju pikem, vähemalt viis, kui mitte kümme aastat silma ja hinge rõõmustavat lugemist moe- ja iluteemadel, ülimat glamuuri ühenduses igapäevase mugavuse ja kantamusega ning loendamatul hulgal häid emotsioone. Stellariumi postitustes võlub mind kõige enam Sinu viis eirata mängleva kerguse ja mõnikord lausa väikese häbematusegagi konventsionaalseid peab- ei tohi-trendireegleid, luues igas fotoseerias lummava, võluvaid ootamatusi ja väikeseid krutskeid tulvil maailma, jättes piisavalt ruumi vaataja fantaasiale. Usun, et oled seeläbi paljudele lugejatele süstinud julgust lähtuda omaenese stiili leidmisel sisetundest ja meile kõigile ainuomastest eelistustest, tundmata süütunnet ettetallatud rajalt kõrvale astumise pärast. Ootan iga postitust alati põnevil olles - millega seekord üllatad, meeli erutad ja hinge puudutad? Alati avaneb neis mõni uus ja värvikas tahk, millega meile läbi oma silmade moemaailma, elu ja ilu peegeldad :) Suured õnnitlused veelkord!

    ReplyDelete
  18. Olen su blogi lugenud juba nii kaua, et ma enam ei oskagi öelda kui kaua. Loen seda Tallinnas ja ka Kuusalus. Su blogi on alati nii rõõmus ja inspireeriv. Pildid sinust on alati võrratud ja nii hea näha, et on olemas nii naiselike naisi. Nagu eesti oma Merilyn Monroe. Mu ema avastas ka su blogi peale selle kui ma jagasin pidevalt. Nüüd oled ainus blogi mida ta loeb.
    Sa suudad alati oma kirjutistega luua imelise kujutluspildi, nagu loeks maailma parimat romaani.
    Ole alati nii särav ja positiivne nagu praegu! :)

    ReplyDelete
  19. Mulle meeldib kõige enam lugeda erinevate toodete arvustusi, kuna tänu nendele on kindlasti natuke kergem poes riiuli ees seistes oma valik teha. Järgmine "must have" toode minu listis on ilmselt Vestige Verdant näomask, mille kohta olen lisaks Stellaariumile ka mujalt ilublogidest ainult positiivset lugenud. Soovin Stellariumile palju uusi lugejaid ja jään ootama uusi huvitavaid postitusi :) Maris Tartust

    ReplyDelete
  20. Mind inspireerivad kõige enam parfüümide arvustused (no see ei ole tegelikult hea sõna, pigem iseloomustused). Olen lõhnafriik, kes ei suuda ühestki kosmeetikapoest mööduda nii, et sinna sisse ei hüppaks ja mõnda parfüümi ei prooviks. Selle tulemusena on kodu riiulile kogunenud lõhnu rohkem, kui neid ära jõuan tarbida. Aga minu motoks jääb ikka, et kunagi ei saa ühel naisel olla liiga palju parfüüme! Seest on ju nii palju erinevaid meeleolusid, sündmusi, tujusid jne, mis kõik nõuavad just seda oma ja õiget parfüümi. Ja kui Sul ilmub jällegi mõni parfüümi iseloomustav sissekanne blogisse, on mul põhjust jalad kõhu alt välja kerida ja minna seda lõhna vaatama-katsuma-nuusutama. Ei saa salata - Sinu parfüümide iseloomustused on nii kirglikud ja pildilised (st minu vaimusilmas loovad nad oma maailma), et lausa kutsuvad toodet tarbima.
    Jälgin Sinu blogi vist juba ca 2 aastat ja tõenäoliselt sain sellest teada läbi FB.
    Jätkuvalt uusi ja huvitavaid ning inspireerivaid postitusi ootama jäädes.

    ReplyDelete
  21. Hei!

    Esmalt palju õnne sünnipäevaks! :)

    Mind inspireerib kõige enam Sinu erilisus, nii oma stiilis kui ka oma arvustustes ja kirjatükkides. Sa julged erineda ning see just teebki Sinu blogi teistest ilublogijatest erilisemaks.

    Ühinen mitmete eelkõnelejatega ning pean tõdema, et kõige enam ootan alati erinevate toodete arvustusi. See aitab veidikenegi siin ilumaailmas orienteeruda ning kompetentseid otsuseid langetada. :)

    Kristi

    ReplyDelete
  22. Palju õnne sünnipäevaks :D

    Olen jälginud Su blogi algusest saati ja nüüd siis kolm aastat (!) on kuulunud see mu hommikukohvi ja värskete maailmauudiste juurde :D

    Riina

    ReplyDelete
  23. Õnnitlused toredale blogile! Alles hiljaaegu avastasin ja loen huviga. Toodete arvustused ongi üks põnevam lugemine. Jõudu! Aivi Kesk-Eestist.

    ReplyDelete
  24. Suppersuured õnnesoovid sünnipäeva puhul! Nii vahva!
    Aitäh Sinu aja ja tegemiste eest, mille oled pühendanud selle blogi pidamiseks - siin on nii palju ägedat ja head, mida lugeda, millest saab igaüks midagi - nippe, teadmisi, infot enda jaoks.
    Viljandist ma endiselt ja lugenud ning jälginud Sind ka juba kaua! :)
    Sain kunagi Sinult ühe auhinna käigus ka Avoni BB kreemi lisaks ja ma olin selle üle väga röömus. Kasutasin esimest korda ja see sobis nii hästi mulle, et olen ainuüksi sellele BB-kreemile truu. Saigi otsa ja pean vaatama kuna see kataloogis hea hinnnaga pakkumises on, et uus soetada. Aitäh, et saatsid mulle selle ja sain tutvust teha sellega ning edaspidi, tänu Sinule, kasutan ma seda :)
    Endiselt meeldivad kõik Sinu postitused, tegemised, pildid - kõik-kõik!

    Jagasin facebookis ja jälgin Sind ka Instagramis!

    Mõnusat sünnipäevakuud ja pidustused jätkugu! Hurrraaaaaa! :)

    Maris Viljandist ;)

    ReplyDelete
  25. Tere, Stella,

    Soovin Sulle õnne Stellariumi sünnipäeva puhul! Olen alati õnnelik inimeste üle, kes julgevad elada teistmoodi, proovida uusi asju, järgida oma südant ja jagavad maailmaga oma loomingut, headust ja ilu. Oled kindlasti üks taolistest!

    Stellarium on ainuke blogi, mida ma loen ja jälgin järjepidevalt juba paar aastat, olenemata sellest, kuhu elutee mind parajasti viinud on. Kui ka vahepeal tuleb paus sisse, mil ma postitusi lugema ei jõua ja tutvun ainult pealkirjadega infomeilis, siis loen neid alati tagant järgi.
    Sa küsisid, et milliseid postitusi loen kõige meelsamini? Tegelikult neid kõiki, sest ükskõik, mis teemal Sa ka kirjutaks, siis ikka on tegu professionaalselt ülesehitatud ja arusaadavalt sõnastatud kirjatükiga, millel on arusaadav sissejuhatus, keskpaik ja kokkuvõte, tähtsad kohad tekstis on eristatud ning juttu rikastatud ilusate fotodega. Nii et lihtsalt juba selle blogi lugemine, olenemata teemast, on väga nauditav. Ka meeldib mulle, et Stellariumi abil on hea hoida end kursis kuumimate trendidega moe- ja ilumaailmas ning leiab soovitusi ka teiste veebipäevikute või muude tegemiste juurde.

    Siit tuleb ka vastus Sinu järgmisele küsimusele, et kas ja mida olen enda jaoks tänu Stellariumile avastanud. Kui nüüd järgi mõtlema hakata, siis üllatavalt paljut. Loomulikult on neid mõjutajaid meie ümber rohkem ja lõpuks enam ei tea täpselt isegi, kust üks või teine mõte tulnud on, aga kindlasti sain muuhulgas just siit inspiratsiooni, et ka ise blogi pidama hakata. Mulle on alati meeldinud kirjutada, analüüsida ja mõtteid korrastada ning unistan ka võimalusest üha rohkem ise loometöö ja kunstiga laiemalt tegeleda. Mulle meeldib Sinu blogipidamisstiil, julgus olla Sina ise ning et oled lähedane oma perega ja see kõik kokku andis kindlasti julgust lihtsalt alustada ja hakata ka ise natuke kirjutama.

    Muidugi olen palju avastanud ka tänud Stellarium Boxile. Mulle meeldib katsetada omal nahal erinevaid tooteid ning alles seejärel anda neile hinnang, julgustan ka teisi just ise proovima. Olen ka alati armastanud teha koostööd loodusega ning rõõmustan üheskoos kodumaiste tegijatega nende edu ja õnne üle. Näiteks suurepärane Vestige Verdant näomask, mis paneb mõnutundest kihelema nii näo kui meele. Pi-Ret Jewelery võrratutest, lihtsatest ja elegantsetest ehetest inspireeritud kõrvarõngad „riputasin“ näiteks oma blogi avapildil oleva joonistatud naise kõrvadesse. Kuid meenub ka Dr. Hauschka looduslike toodete diskreetne võlu, millest innustatuna näiteks mu ema on väga edukalt kodust kreemitegu katsetanud. Loomulikult ka Dr. Hauschka päikesepuuder, mille toosi kaunistab Berliini kunstniku Tina Berningi akvarell ning mis on omakorda mulle kui talisman enda (jumestus)kunstniku tee jätkamiseks.

    Näib, et võiksin kirjutama jäädagi – Stellarium on mind tõesti päris palju inspireerinud. Loodan, et leidsid siit vastusest midagi põnevat ja kasulikku ka endale ja soovin ikka alati kõike paremat ning heade soovide täitumist!

    Tervitades,
    Maria
    https://mariamaailm.wordpress.com/
    Põlva, 2015

    ReplyDelete
  26. Mõnusat sünnipäevakuud. Olen jälginud Su blogi algusest saati ja alati on midagi huvitavat lugeda.

    ReplyDelete
  27. Palju õnne Stellariumi sünnipäeva puhul!
    Leidsin blogi umbes poolteist aastat tagasi üsna varsti pärast seda, kui hakkasin oma FB kontol toimetama. Kui olin vaid mõned postitused läbi lugenud, oli ilmselge, et Stellariumist saab minu lemmik, millel tasub silma peal hoida. See esmamulje ei ole veel mind alt vedanud ja edasi saab ju ainult paremaks minna. Pean veel lisama, et Stellarium oli ka üldse esimene blogi, mida jälgima asusin ja püüan jätkuvalt ikka postitustel silma peal hoida. Loen blogi siitsamast Tallinnast - seega täitsa kodumaine fänn. Selline saigi nüüd minu esimene kommentaar sellele postitusele, aga ma kirjutan veel.

    ReplyDelete
  28. Stella, olen Sinu juures alati imetlenud oskust ühendada killukest luksust igapäevaselt praktilise ja mugava rõivastusega, olgu selleks siis julge punane huulepulk või mõni silmatorkav (hinnaline) ehe. Meil kõigil on kappides ja ehetelaegastes midagi elegantset ja erilist, ent paljud inimesed hoiavad neid asju otsekui pühasid reliikviaid, unistades "sellest päevast" kusagil kauges tulevikus, millal on õige aeg ja koht neid kanda. Pahatihti aga veereb see imeline ja oodatud päev kusagile kaugesse tulevikku, muutudes üha ähmasemaks unistuseks, kõik need kaunid esemed aga unelevad nukras üksinduses... Minu praeguseks juba viis aastat Inglismaal elanud õde mainib minu välimuse kohta tavaliselt: "Natuke overdressed, aga väga-väga kena!" Minu jaoks on just "natuke overdressed" olek see, mis sinised esmaspäevad ja tavalised teisipäevad nauditavaks muudab, erilisemad hetked aga lausa taevastesse kõrgustesse tõstab. Eeldusel muidugi, et kõik jääb hea maitse ning adekvaatse aja- ja kohataju piiridesse :)

    ReplyDelete
  29. Tere taas, Stella :)
    Sinu blogis armastan parfüümideportreid, need on kirjutatud võrratult, ja koos fotodega nagu minifilmid :)
    Samuti avastasin Hunterid ja kuigi ise pole veel (!) endale neid soetanud, pean järjest tugevamat plaani vaikselt :)
    Iga Su postitus on nagu väike muinasjutt mis viib argipäevast välja ja loob positiivse meeleolu terveks algavaks päevaks.
    Edu Sulle ja blogile jätkuvalt :)
    Riina

    ReplyDelete
  30. Palju õnne! Olen lugenud umbes pool aastat blogi ja kõige rohkem meeldivad toote tutvustused, parfüümide tutvustused. Edaspidi loodan näha blogist kulmude korrigeerimise nippe ja kulmuvärvidest.
    Keith-Cärol K, Tallinnast

    ReplyDelete
  31. Veelkord palju õnne 3. sünnipäeva puhul! Jagasin sinu postitust Facebookis: https://www.facebook.com/inloveinljubljana/photos/a.273436936151273.1073741828.273425376152429/401994469962185/?type=1&theater

    ReplyDelete
  32. Palju palju Õnne! Täpselt ei oska öelda kui kaua olen blogi jälginud, aga poolteist aastat kindlasti :) Mina hakkasingi blogi jälgima, kuna mulle jäid Teie ilusad pildid silma ja kõik teemad mis puudutavad ilu ja moodi, on mind alati kaasa kiskunud :) Kasulikke soovitusi ja nippe saab Teie blogist kindlasti.

    ReplyDelete
  33. Palju õnne! :)
    Olen blogi jälginud umbes 2 aastat ning olen Tartust. Selle blogi juures panevad alati imestama just pildid- ilusad ja väga vingete ideedega :)

    ReplyDelete
  34. Suurimad õnnesoovid, Stella!

    Mina jälgin Norrast pidevalt kahte blogi - Stellariumi ja Kristjaana blogi. No vapustav, kui palju mõtteid, ideid ja inspiratsooni. Eriti pakuvad huvi eestimaised tooted, mida püüan alati lähemalt uurida, kui kodumaal olen.

    Lugesin viimast Girl Friday'd. Ilmselt oli see üks imeline lapsepõlv. Mina käisin järjepidevalt lasteaias ja ei kurtnud, kuid seda lugedes tekkis minus mingi kirjeldamatu emotsioon. Kui minagi oma esimese lapse saan, siis tahan talle pakkuda erinevaid elamusi ning maitseid ja palju kvaliteet aega.

    Parimat edaspidiseks
    Stella

    ReplyDelete
  35. Jaaaa, tänu Sinule leidsin ka mõnusa ripsmetušši - AVON Mega Effect. Tõeliselt lopsakad ripsmed teeb ja tänu painduva käepidemega saan mängida ja volüümida ripsmeid enda maitse järgi. Nii mõnna asi on!

    Toodetearvustused on siiski üks teemasid, mida ma jälgin ja loen ka siin, et ei satuks milegi jama otsa, kui olen midagi uut soetamas endale.

    ReplyDelete
  36. Palju õnne! Mina loen seda blogi juba pea kaks aastat Hispaaniast ja oskan öelda, et läheb ajaga ainult paremaks! Lemmikuteks on kujunenud tootearvustused ja nii mõnegi asja olen endale soetanud just seda blogi lugedes.

    ReplyDelete
  37. Olen blogi jälginud juba kaks aastat ja lemmikuteks on saanud sinu toodete arvustused. Olen isegi sinu blogi lugedes endale ostnud kiehls midnight recovery seerumi ja vestige verdant maski ja ei pidanud pettuma! Väga pōnev blogi on ja edu ja jaksu edaspidiseks! Palju ōnne! :)

    ReplyDelete
  38. Ma ei oskagi siia midagi kirjutada aga esialgupalju õnne! ;) Ma olen sinu blogi jälginud ca 2 aastat ja siiani on. Ja jäävad ka minu lemmikuteks tootearvustused, see on nii hea kui keegi teeb sinu eest töö ära. Saad lugeda mida tasub osta ja mida ei. uh ja tead kui õnnelik ma olen. Ma olen mitmeid kordi peaaegu mõne toote juba ostnud aga, siis hiljem on just tulnud sinu uus blogi kus on kirjas see meigitoode ja seal all, et see polnud just parim. Siis olengi targem tean, et ei osta seda, või siis vastupidi, et just tuleb jalamaid minna poe poole ja osta see toode. Olen nii mõnegi hea lõhna, ilutoote tänu sinule ostnud ja olen väga rahul, juba mitmeid kordi ostetud ja siiani lemmik :) VÄGA TÄNAN SIND, ET TEED MEILE KÕIGILE HEAD! :)

    ReplyDelete


  39. Palju õnne! Mina olen Stellariumiga tuttav umbes 2 aastat ja mulle väga meeldib, eriti need võrratud outfitid :)

    ReplyDelete
  40. Palju palju palju õnne sünnipäevaks Stellarium! :)
    Mina loen su blogi umbes kaks aastat ja kunagi ei ole lood igavad. Huvitav on lugeda parfüümide ja kosmeetika kohta.
    Ma lausa imetlen su imelisi fotosid, mis Meisi Volt on sinust teinud. Ja need imelised lokid, oi su juuksur on super.
    Ma olen imestanud nende postituste üle, kus sul on erinevat värvi kummikud jalas ja mõtlesin, et kuhu sul kõik need jalanõud mahuvad, millega oled pildistamisel olnud. :)
    Aga kindlasti jätka samas hoos, su blogi on üks esimese, mida ma lugema hakkasin. :)

    ReplyDelete
  41. Mulle meeldivad outfiti postitused, alati on hea vaadata, kes on oma maitselt julge ning see on omamoodi inspiratsiooniks.

    Ma küll ei ole (veel) ostnud tooteid, mida oled viimase poole aasta jooksul oma blogis kirjeldanud, kuid pean tunnistama, et mõjutanud oled mind kindlasti, näiteks kui mõtlen kehaõlile, siis meenub kohe Vestige Verdant.

    ReplyDelete
  42. Jõudu ja jaksu sulle.Jälgin su blogi harjumaalt.

    ReplyDelete
  43. Jälgin blogi Tallinnast ja ca aastake juba. Meeldib lugeda lõhnadest ja üldse toodete arvustusi. Jätka samas vaimus, väga lahe blogi!
    Jagan fb

    ReplyDelete
  44. Oled minu lemmik blogi juba ca 2 aastat just oma stiilse ja naiseliku lähenemise tõttu. Armastan väga parfüümide arvustusi,sest siis on põhjust jälle lõhnapoodi nuuskima minna ning sinu koogiretseptid on ka alati väga teretulnud ( päris mitu maitsvat retsepti olen sinu kaudu leidnud). Tänu sinule olen ka kursis uuemate moe- ja ilu-uudistega. Tänan väga !
    Soovin Stellariumile rohkelt õnne ja pikka iga!
    Piret

    ReplyDelete
  45. hello,
    I really enjoy your pictures, you are so pretty and post amazing reviews,I haven't really bought anything after you posted a review...not because I don't want to,just because I can't really afford a perfume right now. I own only 2 at the moment.
    I live in Israel, but I was born in Venezuela,I haven't seeing my family for 8 years so I am hoping for a miracle and maybe this will be the year.
    I really enjoy your blog....keep the amazing posts coming
    Have many many more years of success,

    ReplyDelete
  46. Jälgin Su blogi Läänemaalt ja olen teinud seda umbes poolteist aastat. Enim suunab Stellarium uute parfüümide juurde, mida oleks patt jätta proovimata. Ka ihaldan ma tänu Sulle Hunteri kummikuid, mis päästaksid nii mõnegi hommiku dilemmast, mida järjekordse vesise ilmaga jalga panna, et hulka saapaid säästa.

    Mulle meeldib, et meie blogimaastikul on Stellarium klass omaette, sest juba blogi ise (tooted, teemad jms) on teistest erinevad ja pigem luksuslikumad kui igapäevased. Kuid miks ei võiks olla luksus meie igapäev, eksole?! :)

    Soovin, et Stellarium säraks ikka glamuurselt ning et Sul oleks aega ja tahtmist seda kullasära meie argipäevadesse edasi puistata!

    Engli S

    ReplyDelete
  47. Loen blogi paar aastat ikka ja Tartust. Ja kõige rohkem meeldivad siiski lõhnavad postitused, sest need on nii hästi ja kujutlusrikkalt kirjutatud, et tekib vastupandamatu soov KOHE neid lõhnu nuusutada:) Ja muidugi heameelega vaatan su hullumeelseid ( heas mõttes ) outfiti postitusi, sest kombinatsiooni kleit ja tossud ei julgeks mina kanda. Võib olla kunagi hakkan julgema:) Edu blogi pidamisel!

    ReplyDelete
  48. Palju palju õnne!
    Esimene asi mille vastu ma tänu Sinu blogile huvi hakkasin tundma oli Vestige Verdanti mask. Augustis lõpuks võtsingi ennast kokku ja tellisin StellariumBoxi, milles oli ka see mask sees. Usaldasin sind ja ei ole siiani pidanud su soovitustes pettuma. Nüüd nillin ka seda super head õli.
    Kui siin üks kommenteerija eelpool mainis, et kuhu küll su kingad kõik mahtuda võiksid, siis seda tahaks ka mina teada :) Äkki näitad meile ka kus ja kuidas sa neid hoiad ja palju sul neid üldse on.
    Ja seda ütlen ka, et minu jaoks oled sa koos Jaanikaga kõige üks esimesi, kelle värske postituse kohe kiirelt üle vaatan. Vot nii head olete Te mõlemad minu arust :)

    ReplyDelete
  49. Mind jäi kummitama Sinu küsimus, mida loen Stellariumis kõige meelsamini? Kõige ahnemalt "neelan alla" ehete- ja iluteemalised postitused, tulles nende juurde veidi hiljem uuesti tagasi ning nautides mõnuga ja aeglaselt, otsekui laseksin šokolaadil suus sulada... mmm... Mis aga puutub muudesse teemadesse, siis ootan ja armastan neid sellisena nagu need on - värvika kollaažina moemaailma maiuspaladest, Sinu hetketegemistest ja meeleoludest. Stellarium on üks väheseid blogisid, mille puhul tunnetan igast kirjutatud reast ja postitatud fotost blogija ehedat isikupära. Aitäh Sulle :)

    ReplyDelete
  50. Kõige meelsamini loen uutest nahahooldustoodetest. Neid ilmub viimasel ajal nii palju, et ise ei jõua niikuinii neid kõiki järele proovida, seega loen põnevusega sellest, mis tooted proovida ja mis võiks poelettidele jätta.

    ReplyDelete
  51. Mina avastasin teie blogi läbi FB ja olen nüüdseks selle pidev jälgija ja lugeja juba ca pool aastat, meeldivad just huvitavad ja sisukad postitused elust enesest, kõik kirjapandu nagu tekitab kohe lugemishuvi ja järeleproovimise huvi just lõhnade seas, ootan alati uusi postitusi suure põnevusega :)
    Loen ja jälgin Stellariumi Pärnu linnast :) Ja muidugi ka Palju Õnne Sünnipäevaks!!! :)

    Jätkake samas vaimus, sest teil on palju jälgijaid ja lugejaid, kes teie postitusi suure huvi ja armastusega loevad :)

    ReplyDelete
  52. Olen sinu blogi andunud lugeja juba blogi "aegade algusest", leidsin siia tee meie kõigi ühise suure sõbra Facebooki kaudu :). Tänu sellele blogile olen märksa teadlikum parfüümide maailmast - minu arust oled sa Eesti parim parfüümispetsialist :))). No sa lihtsalt oskad lõhnu nii hästi kirjeldada ja iseloomustada, et ma paratamatult otsekui tunneksingi seda lõhna ning ma saan kohe aru, kas see lõhn on midagi mulle või hoopiski mitte. Kohe lihtsam poes parfüümiriiulite vahel orienteeruda, kui tead, milliste juures peatus teha nuusutamiseks ja milliste juurest rahumeeli mööda jalutada :D. Veel avastasin just tänu sinu blogile Pi-Reti võrratud ehted ja Dr. Hauschka kosmeetika.
    Palju-palju õnne sulle ja blogile! :) Ja et sa ikka jaksaks! :D (kui Õnne tn Almat tsiteerida ;))

    Tänulik lugeja Pille Saaremaalt

    ReplyDelete
  53. Olen blogi lugenud ilmselt paar aastat. Blogi jälgin just piltide tõttu. :)

    ReplyDelete
  54. Kõige rohkem on Stellarium mind inspireerinud mind kandma seda, mis mulle enesele kõige enam meeldib, eirates mõnikord üldlevinud arusaamu sellest, mida "sobib" ja mida mitte. Kui ikka on punase huulepulga tuju, siis olgu punane, mis sellest, et on vihmane teisipäevahommik ja ees seisab tüütu käik ametiasutusse! Kui lopsakas helklev sõrmus ehtelaekas mulle silma pilgutab, siis panen ta kätte, hoolimata sellest, et inimesed kauplusejärjekorras seda silmitsema jäävad, kui oste kassalindile laon :) Jumaldan ilusaid ehteid, luksuslikke jumestusvahendeid ja joovastavaid parfüüme ning naudin kõiki neid imelisi aardeid alati siis, kui tuju tuleb, vaatamata sellele, et igapäevasele mugavusele ja praktilisusele orienteeritud kaasinimestes mõnikord väikest hämmeldust tekitan.

    ReplyDelete
  55. Stellarium on üks kolmest blogist, mida hommikuti avan. Varem lugesin ohtralt igasugu ilu-tilulilu-elustiili-moeblogisid, kuid lõpuks kujunevad välja oma lemmikud ja ega suurt palju ei jõuagi lugeda. Esmamulje on alati piltides kinni ja need on teil Meisiga suurepärased. Kui ma tavaliselt ei viitsi blogidest pikki tekste lugeda, siis Stellarium on erand. Sul on väga kujundlik keel, sinu pildid täiusatavad teksti ja tekst pilte. Ja seda sügavamas mõttes. Seda ei ole teistes blogides. Mida ma olen Stellariumi soovituste järgi ostnud? Ma ise ei ole küll ostnud, kuid mulle on kingitud minu soovil nii Vestige Verdant mask ja Pi-Ret Jewelry kaelakee. Järgmiseks sammuks tahan neid Huntereid, mida kandsid selles postituses: http://www.stellarium.ee/2015/01/and-so-began-my-love-affair.html Oskad soovitada, kus saaks neid kõige soodsamalt ja mis on parimad veebipoed, kust Huntereid huntida? Huvitaks ka sinu päev ja see, kui kaua sul koos Meisiga ühe pildiseeria peale aega kulub.

    ReplyDelete
  56. Jälgin Sind umbes aasta ning olen Valga linnast:) Sinu blogis meeldib lugeda enda jaoks uutest toodetest ning asjadest. Näitekd Vestige Verdant mask ja Piret Jewellery ehted. :)

    ReplyDelete
  57. Tänu sellel blogile, olen pöördunud Hunteri kummikute usku :)

    ReplyDelete
  58. Olen blogi lugenud üsna pikalt, eriti meeldivad mulle Sinu blogi puhul fotod, mis ona alati väga ilusad :)
    Jagasin Twitteris: https://twitter.com/pastaccas/status/564526141772296192

    ReplyDelete
  59. Kui enamus blogi lugejaid on jõudnud Piret Jewellery eheteni läbi Sinu postituste, siis mina leidsin Stellariumi tänu Piretile. Kaks vapustavalt ilusat ja andekat naist toetamas üksteise tegemisi!
    Sinu blogi loen tavaliselt nädalavahetustel ja peab tunnistama, et kõige esimesena vaatan üle pildid. Sest kõik need kreisid väikese kiiksuga outfitid on nii lahedad! Naiselikkus segatud tibakese vallatusega.
    Tulevikus ootan veelgi rohkem avastusi meie kohalikelt brändidelt ja tegijatelt!
    Edu. Avastusrõõmu. Heatahtlikke fänne.




    ReplyDelete
  60. Palju õnne! Mind on alati huvitanud kosmeetika toodete testimine. Nii ostsin ka mina peale Stellariumi lugemist Vestige Verdant maski ja olen sellega väga rahul. Selliseid testimisi ootan edaspidigi.

    ReplyDelete
  61. Olen su blogi lugenud aegade algusest peale :)
    Häid nippe ja kasulikke tootearvustusi olen sinu blogist leidnud hulgi :)
    Eraldi toon välja selle, et olen peale sinu postitusi nüüd tihe külaline USA Today poes ning leidnud mitu vahvat riideeset!
    Näiteks just eile tõin sellest poest ära Calvin Kleini ilusa kontorikleidi (12€), mis küll minu selga ei passinud kuid sõbrannale sobis ideaalselt :)

    ReplyDelete
  62. iseäranis meeldivad mulle postitused, kus sa oled endale ise meigi teinud ja tooteid/hetki ise pildistanud :)
    sul tuleb see hästi välja, nii et ootan rohkem sinu enda meistriteoseid ;)

    ReplyDelete
  63. Kena Stellariumi sünnipäevakuu jätku!
    Miks ma loen seda blogi? Eks ikka sellepärast, et mulle meeldib, kuidas need postitused on kirjutatud. Naudin head keelekasutust, mis meie netiajastul sageli kaduma kipub. Eriti armastan neid lugusid, mis panevad kaasa mõtlema ja on tegelikult nauditavad isegi ilma piltideta. Pildid on muidugi nagu kirss tordil - mulle meeldib, kui ka fotod jutustavad oma loo, kasvõi õige tillukese. Tootearvustuste puhul naudin seda, kui kirjapandu väljendab autori läbitunnetatud väga isiklikku suhet sellesse, mitte pole võetud mingist reklaamtekstist, nagu tihti võib kohata. Et jätkuks ikka tahet ja jõudu selle kvaliteetblogiga edasi minna!

    ReplyDelete
  64. Palju õnne, Stella!
    Loen Su blogi juba üle kahe aasta, mulle meeldib Su omapärane stiil ja Sa oled väga tore ja armas:)
    Stellariumbox on suurepärane idee, telliks seda tihemini kui võimalusi oleks:)
    Jõudu, edu ja inspiratsiooni Sulle edaspidiseks!
    Tervitades Kairit Ojavere

    ReplyDelete
  65. Loen juba paar aastat. Mulle väga meeldib, kuidas tihtipeale on lisaks toodete ja riiete tutvustamisele nendega seotud ka mingi mälestus või väike lugu. Sellepärast olengi seda blogi ikka jälgima jäänud, samas kui teised ilu- või moeblogid on kiirelt ära vajunud. Selline väike nüanss, aga tekitab kuidagi teistsuguse emotsiooni, kui lihtsalt toote või riideeseme pilte vaadates ja nende kirjeldust lugedes, isiklikum kuidagi.
    Avastasin siit blogist Vestige Verdant tooted, mida olen ettevaatlikult ka katsetanud (nüüd tean, mida sünnipäevaks tahta), lisaks Pi-Ret Jewellery ehted, mis on vapustavad!
    Aga loodetavasti avastan siit veel põnevaid toodete kirjeldusi, imeilusaid pildiseeriaid ja põnevaid lugusid!

    ReplyDelete
  66. Mina jälgin Sinu blogi Tartust ja teinud seda väääggaa pikka aega, ei mäletagi täpselt millal ja kuidas alustasin :D
    Ma ei oskagi konkreetset postitust või outfiti välja tuua, kuna Sinu blogi on ühtne tervik kõikidest headest asjadest. Eriti vaimustuses olen ma sinu glamuursest ja omapärasest riietumis-stiilist. Sa näed alati nii uhke välja ;)
    Eriti põnevusega jälgin ma postitusi, mis hõlmavad erinevate ürituste kajastamist, kus oled käinud, eriti välismaised ... Niiiet neid võiks alati rohkem olla. - See more at: http://www.stellarium.ee/2014/12/stellarium-advent-calendar-open.html#sthash.KCjpiAjI.dpuf

    ReplyDelete
  67. Palju palju õnne! Olen stellariumi fänn juba üle aasta! Tore on lugeda postitusi ja igasugu arvustusi, pildid on ka väga viimase peal ja seda kõike näen siin alati kui kõrgmoodi ja elegantsust.. Stellarium Box on samuti väga Wow, kõigest sellise hinna eest nii palju ülihäid ja väga kalleid asju sisaldav karbike, üks parimaid asju üldse elus. Loodan, et Stellarium Box ei kao kuhugile ning seda saavad Stellariumi fännid alati endale tellida!

    ReplyDelete
  68. thanks, lovely chance! :)
    fb: ISA VAL
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1413840692248978&id=100008691812849&pnref=story
    isavalcogitoergosum@yahoo.it

    ReplyDelete
  69. Blogi loen nii piltide kui teksti pärast, sest kõik on tasakaalus. Meeldib, et saan suutäie naerda või sa tood välja mõne mõttekoha. Väga meeldib, kuidas miksid kokku asju, mille peale ma ei tulekski. Viimane ost oli Stellasport, lihtsalt pidin endale selle koti saama! Jätka samas vaimus!

    ReplyDelete
  70. Päris pikalt jälgin su blogi ja postitusi.Minuarust see sünnipäeva pilt siin õhupallidega on nii vägev!
    Suured õnnesoovid ja pikka, pikka iga veel paljudeks aastateks ja vahvaid ja põnevaid blogisid ja ideid veel edaspidiseks :)

    ReplyDelete
  71. Blogi olen jälginud kindlasti üle 2aasta ning just toote arvustuste tõttu.

    ReplyDelete
  72. Esiteks palju õnne Stellariumile ja loodame, et neid aastaid tuleb veel nii palju juurde, et number 3 on nende kõrvalt väike arv.
    Blogi loen Järvamaalt, täpsemalt Türilt ja mind on inspireerinud Sinu blondid, vallatud lokid, mistõttu olen ka ise tihedamini sirgendaja nurka visanud ja oma loomulike lokkidega hoopis käinud. Mulle meeldib näha neid luksuslikke tooteid siin blogis ja samuti Stellarium box'i, millest olen mitmeid kordi unistanud. Facebookis on jagatud.

    ReplyDelete
  73. Palju, palju õnne oled supper! Meeldivad sinu postitused väga,väga! Olen jälginud mitu, mitu aastat blogi, fb ja ka intstas :) Pildid on üli kenad, postitused on huvitavad, jätka samas vaimus

    ReplyDelete
  74. Palju Õnne! Loen Tallinnast ,meeldib avastada uusi ilutooteid.Jõudu edaspidiseks.

    ReplyDelete
  75. Jälginud olen Su blogi ilmselt umbes aasta. Alati meeldivad erinevate toodete arvustused ning kuna olen ise kaltsukafänn, siis meeldib lugeda postitusi kaltsukaleidudest jms. :) Sellest blogist avastasin ka Pi-Ret ehted, mida pole endale veel soetand, kuid mida aeg-ajalt piilumas käin. :)

    ReplyDelete
  76. Palju, palju õnne Stellariumile :) Blogi loen Järvamaalt ja olen seda nüüd teinud kuu aega ;) Tänu sinu blogile avastasin enda jaoks Pi-Ret-i imeilusad ehted. Nüüd ootan, et valge kiviga kõrvarõngad uuesti poodi müügile tulevad- et kohe tellimus teha (käin iga päev piilumas ;) ) Päikest
    Kerli N

    ReplyDelete
  77. Suured sünnipäevaõnnesoovid!Ei oskagi täpsustada,kaua jälgin ja loen,sest see on põnev,stiilne ja paeluv,jätka samas vaimus ja päikest!

    ReplyDelete
  78. Loen kõik postitused läbi, sest Sa oled eriline -- glamuurne, aga samas lihtne ja siiras ja oleksid nagu vana tuttav .Imetlen Su oskuslikku kirjutamisstiili, mis paneb kaasa elama,muigama, meenutama oma noorusaega ja ootama järge Su tegemistest - toimetamistest.
    Suur Tänu!

    ReplyDelete
  79. Stellarium on kodumaistestkõige inspireerivam blogi, siin on palju mängulisust, nalja ja kõik on hästi kirjutatud. Kohe näha, et sinu ala ja amet on kirjutamine. Alustaksin sellest, et sain Sinust rohkem teada läbi oma ema, kes oli kunagi Su kirjutatud telesarju vaadanud. Mina ei teadnud sellest midagi, aga selline fantaasialend ja kirjastiil on minu cup. Meeldib, et loosid asju ka neile, kes Sulle tihedalt kommentaare postitavad, tänu sellele olen saanud "preemiaks" asju, mida ise ei oskaks osta. Eraldi tooksin blogi puhul välja Sinu teadmised parfüümidest ja lemmikud ongi parfüümid portreed, pluss pildid sinna juurde. Teiseks meeldivad Girl Friday postitused, sest need on alati üllatavad. Eriti Su kummikud ja kingad. Teist sellist nagu Sina ei ole!

    ReplyDelete
  80. Jälgin blogi Tartust ja juba umbes 1a. Minule meeldivad kõige rohkem kosmeetika arvustustest ja avastasin endale dr Hauschka tooted ja suvel sai ostetud ka Vestige Verdant mask. Loodan nüüd ka õli proovida :)

    ReplyDelete
  81. Palju õnne! Ma loen su blogi juba aegade algusest peale. Sinu järgi ostsin endale Collistari rohelise ja oranži küünelaki, oleks ostnud ka Addidase tossud, kui neid kusagil müügil oleks olnud. Hunterite maailma sukeldusin ka tänu sulle ja plaan on minna ostma ka midagi Bitte Kai Randi võrratust kollektsioonist.

    ReplyDelete
  82. Palju palju õnne Stella! :) Jagasin Facebookis ;)

    ReplyDelete
  83. Õnnitlused pidupäevaks :) .Olen juba päris pikka aega jälgija , täpselt aega öelda ei oska ja jälgin blogi Päikeselisest suve pealinnast Pärnus :) :) Minumeelest üks kõige asjalikum blogi , mulle meeldib :) !

    ReplyDelete
  84. Olen Melany ja sellisest väikesest kohast, mis asub jõgevamaal palamuse vallas :) sinu blogi olen lugenud peaaegu 2 aastat :) kõige enam meeldivad mulle mingi asjade arvustused, sest alati olen ma tänu sinule midagi mitte nii head ostmata jätnud. Kuid olen leidnud palju ehteid, meigitarbeid, lõhnu jne mis on siiani lemmikute hulgas ja olen väga õnnelik, et on selline blogi olemas. Aitäh sulle! :)

    ReplyDelete
  85. Südamlikud õnnesoovid! Edu ja jaksu edaspidiseks!

    ReplyDelete
  86. Õnnitlused kolmesele sünnipäeva puhul! Väga asjalik blogi, eriti loen arvustusi uute toodete kohta.Põnev. Pildid ilusad. Jaksu edaspidiseks! Aivi K. Järvamaalt.

    ReplyDelete
  87. Palju õnne! Jagatud ka :D Ole sama tubli edasi!

    ReplyDelete
  88. No näed siis, ma polegi siia kirjutanud veel..
    Loen Järvakandist, Raplamaalt, juba kaks aastat kindlasti. Tänu Stellariumile olen soetanud (rahakott ei täna :D) lokirullid ja lokivedelikud, Marja Entrichi porgandiõli, Maybelline laineri, Vestige Verdant tooted, ühe ripsmetuši, ja veel kindlasti midagi mis hetkel ei meenu. Igatahes käin ma iga päev huviga piilumas, kas on ehk uusi postitusi, sest nii mitmekülgselt huvitavat blogi teist ma ei tea. Sinu hiljutine teatrikülastuse kohta käiv kirjutis oli eriti armas, nii teisest küljest kui muud postitused ja väga emotsionaalne- samal põhjusel, ehk et ma nutaks meeletult, ma teatris ei julgegi käia vist.

    Igatahes, ootan huviga kõike uut ja põnevat, mida Sa meiega jagad ja soovin, et su entusiasm ei raugeks! :)

    ReplyDelete
  89. Samuti meeldivad mulle nii väga teie ilusad pildid ning see, et sinu blogist leiab nii mõndagi mida tasub lugeda. Ootan alati huviga kuna te midagi uut postitate, kuid siiski kõige enam ma armastan toodetearvustusi oeh ma tean , et mainin seda juba mitmendat korda aga need lihtsalt nii meeldivad mulle :)

    ReplyDelete
  90. Olen blogi jälginud aasta ja leidsin selle Facebookis, kui sõbranna rõõmustas ja jagas infot, et võitis parfüümi. Kuna mulle meeldivad väga erinevad parfüümid ja ostan rohkem niššikaid lootuses, et neid kohe minu peal ära ei tunta, siis tulin samuti blogisse ringi vaatama. Leidsin eest sügava sismaailmaga inimese, kellel on alati rääkida üks-kaks-kolm lugu, mis on niivõrd paeluvad, et jooksevad silme ees justkui film. Viimastest postitustest meeldis humoorikas kirjeldus veeuputusest. See on mu arvates eraldi oskus kirjutada isiklik ja ebameeldiv juhtum hoopis humoorikas võtmes. Blogi tuules olen ostnud Vestige Verdant õli. Meenub, et ka see arvustus oli kirjutatud lõbusalt - Su laps vist näppas seda. Kirjuta edasi ja mina loen edasi!

    ReplyDelete
  91. Palju, palju õnne! Mina olen lugeja Harjumaalt Sauelt. Loen juba u. 2-3 aastat. Palju olen saanud teada uutest ja huvitavatest toodetest ning ühe lõhna julgesin kohe tellida interneti teel :) Pildid ja stilistika meeldivad ka väga! Edu edaspidiseks! :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig