Friday, February 20, 2015

Girl Friday: 555 Shades of Blue

There's nothing nicer than a mother who collects hats! One day my dad complained with a deep sigh that have more than twenty summer hats alone - he had counted them. Mum added cheerily that there are as many felt hats... Was it dad's reproaching face, or a spur of the moment, or a mixture of both, but anyway my mum gave some of her hats to me. I'm wearing the first one of them in this post, and I'll show the others to you soon. 

This The Field Company vintage hat was nicely packed in a round hat box with angels on it, and wrapped in light paper. I brought the new hats home and started fitting them with different clothes. A long journey of the day can conclude in an evening fast when fitting clothes... In addition to the hat, the second star of this post is undoubtedly my big scarf that can be worn two ways - the scarf is blue from one side and purple from the other. It seems that my love for purple has carried on into this year. As soon as the weather gets warm enough, I can wear this scarf instead of a coat. And more and more I'm enjoying the 555 shades of colour blue. This lumpy Michael Kors bag is no exception - the blue colour makes it royal for me.



Outfit details:

Hat: The Field Company 
Scarf: vintage
Jacket: Walter
Trousers: Christian Dior
Shoes: Office
Pole midagi toredamat, kui kübaraid koguv ema! Ühel päeval kurtis isa sügava ohkega, et meil on kodus suvekübaraid juba ainuüksi üle kahekümne - ta olevat üle lugenud. Ema lisas rõõmsalt, et viltkübaraid on umbes sama palju ... Kas see oli isa etteheitev pilk või ema hetkeemotsioon või hoopis segu mõlemast, igatahes kinkis ema mulle ära paar oma kübarat. Esimene nendest on tänases postituses ja teisi näitan lähiajal. 

See kübar oli kenasti pakitud ümmargusse kübarakarpi, mida kaunistasid inglid ja peakattel oli isegi kerge paber ümber. Tõin oma uued kübarad koju ja asusin neid erinevate riietega sobitama. Peab mainima, et pikk päevatee võib riideid proovides õige kiiresti õhtusse jõuda ... Mis veel? Lisaks kübarale on selle postituse vaieldamatu täht minu suur sall, mis on  kahtpidi kantav - ühelt poolt on sall sinine ja teiselt poolt lillakas. Näib, et ka sellesse aastasse on kandunud üle minu armastus lillade toonide vastu. Kohe, kui ilmad lähevad soojemaks, saan seda salli kanda ka mantli asemel. Aina rohkem naudin riietuses sinise värvi 555 erinevat varjundit. See märsina tunduv Michael Korsi kott pole samuti erand - just tumesinine toon teeb ta minu jaoks kuninglikuks.



PHOTOS: Meisi Volt

SHARE:

14 comments

  1. Kübarad on fantastilised, neid saab kanda elegantselt, lohakalt, väljapeetult, aga alati on nad stiilsed.
    Jään ootama järgmisi kübaraoutfite :)

    Suur sall on siin piltidel lemmik, nii vahvad toonid ja vahelduseks mantlile suurepärane :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Täpsemini ei annagi enam kübarate kohta öelda. Tõsi, ema kinkis mulle punase kübara, millel on loor ja seda ma ilmselt lohakalt kanda ei oska. Kuid kindlasti on kübarad naise parimad aksessuaarid, aitavad varjata kui on "bad hair day" ning lisavad elegantsust.

      Delete
  2. Väga-väga 5+ look, eriti aksessuaarid, kübar on super, kott ja saapad ka :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh-aitäh. Anname endast parima. Kuid alati õnnestub mõni pildiseeria rohkem kui teine. Sel hommikul, kui pildiseeria tegime, oli hall ja sadas, kuid Meisi ütles, et valgus on pehme ning saame head pildid. Noh... Näib, et tal oli õigus.

      Delete
  3. Nii ilusad pildid! (Ja riietus ja kingad ja müts ja sall ...) Tunduvad millegipärast väga suurlinlikud. Ja Stella, sa võiksid piltidel rohkem naeratada nagu siin esimeste piltide peal. Oled imeilus!
    -P.
    Minu blogi: BOWTIE DIARY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, Piia. Käisin hiljuti ühes poekeses endale riideid valimas ja täiesti lambist teatas müüja: "Loen teie blogi. Aga naeratage rohkem! Te olete kogu aeg nii tõsine!" Lubasin seejärel talle, et püüan naeratada :D

      Delete
  4. Väga lahe outfit sul! See sall, kott ja kübar on võrratud!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nõustun täielikult ja ütlen sallile, kotile ja kübarale komplimendid edasi!

      Delete
  5. Fantastiline pildiseeria! Sa kannad kõik asjad välja. Kirss tordil on see sall ja kogu värvikamma, mis on pandud kokku nii nagu sa oleksid kuskilt Londoni või Pariisi peenest poest välja astunud ja järgmisse poodi sisenemas. Luksuslik tervik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii ilusti öeldud. Ja iseloomustab mind täitsa kenasti - ühest poest väljumas ja teise sisenemas :D Näib, et olen avastamas enda jaoks uusi värve ja garderoobi koguneb aina rohkem sinist.

      Delete
  6. Väga kena outfit! Pärliteks muidugi kübar ja see Michael Korsi kott... :)

    www.blogicarmen.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selle Michael Korsi koti puhul meeldib mulle lisaks välimusele väga koobaltsinine vooder - kõik asjad, mis ma kotti panen, sealt ka üles leian. Ehk elagu heledad voodrid!

      Delete
  7. Alati nii stiilne ja alati nii head pildiseeriad! Ma olen jätkuvalt lummuses, ma ei suuda isegi valida, mis mind konkreetselt võlub. :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig