Thursday, February 12, 2015

Sea Of Shoes: Be Mine, Valentine!

Valentine's Day is approaching, and for the occasion, I chose to fill the "Sea Of Shoes" heading with a collage of nothing but red shoes. I myself do not need a special day to make gifts. I like dropping small or big surprises at a friends’ desk, with a note “Have a nice February” or perhaps something more personal. Sometimes when going out for a coffee with girlfriends, I have arranged a small gift to find its way to their handbags. 

It is also extremely thrilling to send a parcel to a friend by courier and then roast in sweet excitement, thinking whether it has arrived to its destination yet... It is said that there is no greater joy than the joy of giving. But I have to admit that the joy of receiving a gift will not leave me unmoved. But what is a gift? It does not have to be an object. Sometimes it is the knowledge that your friend is loyal to you. Sometimes it is a fleeting smile from a passing stranger on the street. Or recognition from one’s colleague. Sometimes it’s a stroke from you daughter. And sometimes, it still is a new pair of shoes. Citing supermodel Karmen Pedaru: "You will always be short of one pair of shoes..." Are you celebrating Valentine’s Day, and what will your gifts be?



3. APERLAI
10. GIUSEPPE ZANOTTI DESIGN

Sõbrapäev on tulekul ja selleks puhuks valisin "Sea Of Shoes" rubriiki vaid punastest kingadest koosneva kollaaži. Ma ise ei vaja kingituste tegemiseks kunagi spetiaalset päeva. Mulle meeldib poetada väike või suur asjake sõbrale laua peale ja jätta juurde kiri "Ilusa veebruari puhul" või kirjutada midagi veel isiklikumat. 

Vahel sõbrannadega kohvitades olen neile salaja mõne pisikese kingituse kotti sättinud. Samuti on äärmiselt võluv saata sõbrale kulleriga pakk ja siis kodus elevusest põleda, et millal sõber selle kätte saab ... Öeldakse, et andmise rõõm on parim. Kuid pean möönma, et ka kingi saamise rõõm ei jäta mind külmaks. Kuid mis üldse on kingitus? See ei pea sugugi olema asi. Vahel on see teadmine, et sinu sõber on sulle lojaalne. Vahel on see hoopis tänaval möödunud võõra naeratus. Või kolleegi tunnustus. Vahel on see tütre pai. Ja vahel on see siiski ka uus kingapaar. Tsiteerides supermodell Karmen Pedarut: "Alati jääb üks paar kingi puudu ..." Kas sina pead sõbrapäeva ja mida kavatsed sel puhul kinkida? 
SHARE:

3 comments

  1. Ahh, kingapostitused Sinult Stella, on alati mu lemmikud! Seekord minu valikud tundub on itaallaslike mõjutustega - 1, 4 ja 6 :D Kingitusi teha oma imetore. Kinkisin elukaaslasele paar nädalat tagasi sulgpallireketi, niiet sõbrapäevakingitust eraldi plaanis ei ole :) Kaunist punast sõbrapäeva!

    ReplyDelete
  2. Väga midagi erilist ei teegi, mulle meeldib ka niisama üllatusi teha, selleks ei pea olema konkreetne kuupäev. Õhtusöök on plaanis ja paar asja veel, millest ei tahaks rääkida . :)

    ReplyDelete
  3. See punane kingade paraad on minule loodud. Moschino kingad (no.2) on ikka täiega coolid!

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig