Wednesday, February 4, 2015

Instagram Inspiration - Wedding Special

PHOTO: Weddingdream Instagram

My friend is getting married this autumn and every time we meet, I hear about her exciting wedding plans. The wedding ceremony and a grandiose reception with 200 people invited was kick-started with preparations already last year, and every time we meet up, it's like hearing a new episode of a series that will continue all the way up to October. Inspired by my friends adventures, I surfed wedding themed Instagram accounts, and as you can see from this big photo gallery, weddings add up to a truly magical fairytale collage.

By the way, Stellarium readers have also seen my wedding dress. Both in the blog and on Instagram. Last May, I took my extremely simple wedding dress out of the closet and posed for the Stellarium and Pi-Ret Jewelry collaboration necklace "All About Audrey" shoot with it. Stellarium's readers voted it to be the best shoot of the year. The photos definitely captured how special that event was for me, no doubt. You can see the photo series HERE. I'm really interested in hearing if and how long my readers have been married? Or is there someone who's making wedding plans at the moment? So, let's continue the wedding talk in the comment section. What's the secret to a happy marriage in your opinion?

wedding special

1-2-3. Weddingdream
4-5.  Bridetobride
6-7. Weddings
10-11-12. Theweddingfind 
13-14 - 15. Greenweddingshoes 
22. Weddingdream

Mu sõbranna abiellub sel sügisel ja iga kord, kui kohtume, kuulen tema põnevaid pulmaplaane. Laulatust ja suurejoonelist pulmapidu, kuhu on kutsutud 200 inimest, hakati ette valmistama juba möödunud aastal ja iga kord, kui saame kokku, kuulen justkui uut osa järjejutust, mis kestab selle aasta oktoobrini. Inspireerituna oma sõbaranna seiklustest, surfasin pulmateemalistel Instagrami kontodel ja nagu sellest suurest galeriist näha võib,  saab pulmadest kokku tõeliselt muinasjutulise kollaaži. 

Muide, Stellariumi lugejad on näinud ka minu pulmakleiti. Nii blogis kui Instagramis. Läinud aasta mais võtsin oma äärmiselt lihtsa pulmakleidi kapist välja ja poseerisin sellega Stellariumi ja Pi-Ret Jewelry koostöös valminud kaelaehtega "All About Audrey". Stellariumi lugejad omakorda hääletasid selle pildiseeria aasta parimaks. Pole kahtlust, et minu elu ühe olulise sündmuse hetked hõljuvad isegi veel nendel kaadritel. Kõnealust fotoseeriat näed SIIT. Mind väga huvitab, kas ja kui pikalt on minu lugejad abielus olnud? Või kes peab parasjagu pulmaplaane? Niisiis räägime abielust ja pulmadest kommentaariumis edasi. Mis on sinu meelest õnneliku abielu saladus?
SHARE:

18 comments

  1. Olen abielus olnud kolm aastat. Nagu igas kooselus on tõuse ja mõõnasid. Parim on, et loen abikaasa meeleolusid ja tema minu omi. Minu jaoks on kõige olulisem see, et abiellusime armastusest ja kirest, seda mõlemat meil ikka jätkub. Vahel tülitseme kirglikult, aga kui Sa küsid, et mis on hea abielu saladus, siis minu arvates tuleb endale selgeks teha, et me ei saa oma abikaasat ümber kasvatada. Me saame nutikalt mõjutada, kuid igasugune kasvatus (k.a avalik nahutamine) vaid rikub suhet. PS. Vaatasin ka pulmakleidi üle. Sinu puhul oleks arvanud, et abiellusid pitsivahus, kuid nii nagu ei tunne me lõplikult oma lähedasi, ei tunne me ammugi blogijaid, kes meile oma igapäeva elu jagavad. Sina oskad alati üllatada!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olen nõus, et igasugune pidev nahutamine, kas avalikult või kodus, õõnestab suhet. Mäletan lapsepõlvest, et minu vanematel olid ühed perekonnatuttavad, kes kas oma kodus või meil külas olles alati kaklesid. Õigemini nägi see välja nii, et naine ütles mehele muudkui halvasti ("Ma teenin rohkem kui sina!" jne.) ning mees tegi halva mängu juures head nägu. Ma olin üsna väike, kui nad meil külas käisid, kuid juba siis tundus see käitumine võõras ja hirmuäratav. Selle kohta on isegi ütlus, mis minu arvates laieneb ka sõprusele: "Pidevalt näägutav naine/mees/sõber/sõbranna on nagu katus, mis kogu aeg läbi laseb!"
      Kui nüüd rõõmsamal teemal jätkata, siis pulmakleidi valisin ma ilmselt oma emast inspireerituna. Tema valis samuti sellise kleidi, mida sai ka hiljem kanda. Pulmakleit on nii isiklik asi, et siin peab iga naine kuulama vaid iseenda südame häält :) ja kui pruut ise on rahul, on kõik kõige paremas korras.

      Delete
  2. Minul käib praegu kiirem planeerimine kuna pulm on juba augusti lõpus :)

    ReplyDelete
  3. Wow... Minu lemmik postituste sari sai veel ägedama versiooni!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eks me anname endast parima, et wow-efekt ikka jääks. Aitäh, Merili.

      Delete
  4. Abielus olen olnud 6 aastat ja hästi õnnelik, et see pulmateema nüüd minevik on, sest tõesti enam ei jaksaks seda kõike korraldada.
    Meil oli üsna rahvarohke pulm ja tagantjärgi mõeldes oleks piisanud palju väiksemast seltskonnast! Õnnelik abielu on hoopis midagi enamat kui lihtsalt üks ilus pulmapäev. Tundub, et paljude inimeste jaoks on pulmapäev ületähtsustatud ning abielu kui selline vähem oluline.
    Aga ilusaid Insta pilte vaadata on vahva ikkagi ;)
    Anni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, see Instagrami muinasjutt on tõesti ilus. Endal ka silm puhkab :)

      Delete
  5. Väga kaunis pulma inspiratsiooni galerii !
    Eriti meeldib lahtise katusega autoga pilt. Minu pulma auto oli ka taoline. Olen abielus olnud 9 aastat ja kuus kuud. See aasta saab 10 aastat. Õnneliku abielu saladus?Teineteise mõistmine,oskus näha
    abikaasas head ;) ühiselt veedetud aja veetmise võimalus(vähemalt kord nädalas)ilusate sõnade kasutamine,komplimendid,arutlemine maailma asjade üle.Armastus on abielu ja abielu on armastus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kadunud etiketiõpetaja Maaja Kallast oli minu hea sõber ja kui rääkisime telefonis juttu, küsis ta ikka: "Kas te abikaasaga olete ikka piisavalt kahekesi?" See kahekesi olemine on erakordselt tähtis. Ükskõik, kui mitu imearmast last on peres, ei tohi unustada kahekesi olemise aega.

      Delete
  6. Väga kaunis pildivalik. Ma ise veel abielus pole ning pole ka konkreetseid plaane, aga eelmisel suvel käisin ühes kaunis pulmas ja aitasin õigepisut seda ka korraldada. Pulma inspiratsiooni leiab veebist tõesti igale maitsele. Usun, et paljusid mõjutab selle valiku tegemisel nende vanemate eeskuju. Minu ema ja isa on olnud õnnelikus abielus üle 28 aasta ja nende "saladus" on kindlasti koostöö. Kord aitab üks ühte, siis teine teist ja nii kulgedes ongi võimalus veeta suurepärane (abi)elu. Ma ise arvan, et abiellumine peaks olema eeskätt kahe inimese armastuse pühitsemine ja tähistamine just neile sobival viisil ja kombel ning sellest lähtuvalt sooviksin kindlasti kunagi oma kallimaga abielluda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olen täielikult nõus, et abiellumisel mõjutab vanemate eeskuju, sest meie pulm abikaasaga meenutas väga minu vanemate omi. Väike, vaikne ja rahulik.

      Delete
  7. Õhkama ajav pildigalerii tõepoolest! :) Ise abiellusin juba 19-aastaselt ja oleme sel kevadel jõudmas juba 23.nda verstapostini, niiet peagi hõbepulmad paistavad ;). Õnneliku abielu saladus on arvatavasti kompromissivalmidus ja ausus/austus üksteise vastu ning armastus ei tohi ka kuskile ära kaduda nende teiste omaduste vahelt :).

    ReplyDelete
  8. Pulmakellad mulle küll helisenud ei ole, ent südantliigutavalt ilus on seda galeriid vaadata sellegipoolest. Eriti hinge läks pilt nr. 17, kuidagi igavikuline, habras ja ebamaine... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See lillekimp on selline, mis sobib hästi ka niisama kodu kaunistama :) Ei peagi abielluma :)

      Delete
  9. 2015 on väga eriline pulmaasta, sest paljud blogijad panevad leivad ametlikult kappi, kaasaarvatud ma ise. ;)

    ReplyDelete
  10. The manager was prompt to respond to any question I had, patient with all my bridal anxiety, and most importantly, the entire wedding was managed flawlessly (as was our rehearsal). The food at location for vows was amazing, and the venue was gorgeous.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig