Friday, February 13, 2015

Girl Friday: When Stella Met Sport

This week adidas presented Stella McCartney's new collection Stellasport in Estonia and - I just love it. Lots of really lovely gems, if you want, well,  I like  them. Especially that chic blue jacket on the photo, the love at 1st sight. Very good to mix it with sportswear and good in the office.

I took the jacket and sweater to go with the pencil skirt. Blue platforms and Pi-Ret Jewelry earrings add more festivity to it. Stellasport feels like fiesta to me, party like freedom like spring like pushbike. While waiting for spring I really do enjoy my new short haircut. Had done my hair at thursday and still happy. And hey, anybody else interested in Stellasport, check out my blog next week. International giveaway on the way!


Outfit details:

Jacket and sweater: adidas by Stella McCartney
Skirt: Express Design Studio
Shoes: Office
Bag: Closet Walkin "Dame Navy"
Watch: Michael Kors "Runway Black Houndstooth" 
Earrings: Pi-Ret Jewelry "Stella On The Moon"
Hair: Maarika Heering (Fashionhair)


adidas esitles sel nädalal Eestis Stella McCartney uut kollektsiooni Stellasport ja mina olen vaimustuses! Siin on nii palju, mis loodud minu jaoks. Iseäranis šikk on seesama pildil olev sinine jakk, millesse kiindusin esimesest silmapilgust. Seda annab miksida nii sportlike rõivastega kui kanda ka kontoris ja taevas teab, mis mõte mulle veel pähe võib tulla!

Sel korral valisin jaki ja pusa juurde argise pliiatsseeliku. Sinised platvormkingad ja Pi-Ret Jewelry "Moon Mood" kollektsiooni kõrvarõngad lisavad pidulikkust. Stellasport tähenab minu jaoks pidu, pidu tähendab minu jaoks vabadust ja vabadus tähendab minu jaoks kevadet ja kevad tähendab seda, et saan taas tõukerattaga muretult ringi sõita. Kuniks aga pole kevadet ega tõukeratast, naudin oma senisest lühemaid juukseid. Lõikasin nad neljapäeval maha ja olen rahul. Keda Stellasport huvitab, võiks blogisse kiigata juba uuel nädalal, mil üllatan lugejaid rahvusvahelise giveaway`ga.  


PHOTOS: Meisi Volt

SHARE:

20 comments

  1. Väga hästi kokku pandud rõivad! Ja noh, iga postitusega üha enam veendunud- Sa oled imeilus naine! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! Komplimendid on ikka toredad :) Ma pidasin kunagi komplimentide päevikut ja luban, et otsin selle üles ning toon lõbusaimad komplimendid lugejate ette.

      Delete
  2. Ma ei oleks aru saanud, et oled juukseid lõiganud. Ise armastan ikka pikki juukseid, kuid sind olen harjunud lokkidega nägema. Miks sa juuksed lühemaks lõikasid? PS. Kust Stellasport riideid saab osta?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma tahtsin veelgi lühemaid juukseid, aga minu juuksur Maarika tunneb mind paremini ja ütles, et jääb nii. Noh, kui nii, siis nii. Mulle meeldivad ka pikad juuksed, kuid vaheldus on hea. Lühemate juustega saan ise hakkama ning rullisoengud tulevad mul lihtsamalt välja. PS. adidas StellaSport kevad-suvine kollektsioon on müügil adidase kauplustes Tallinnas Rocca al Mare keskuses ja Tartu Lõunakeskuses. Kollektsioon täiendab juba olemasolevat sarja adidas by Stella McCartney, mis tähistab 2015. aastal kevad-suvise kollektsiooniga oma 10. aastapäeva ning kuhu kuuluvad jooksu-, jooga-, saalispordi-, ujumis-, vabaaja- ja talispordirõivad - ehk igati uhke värk!

      Delete
  3. Sa tundud nii täiuslik, kannad abosluutselt iga rõivaeseme välja.
    Siinsetel piltidel imetlen neid kingi. Nii ägedad. Soovin, et mul oleks kodus igat värvi kingi:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on vist enamus tüdrukute salasoov, et garderoobis oleks igat värvi kingi :) Aeg näitab muidugi seda, et kujunevad välja oma lemmikud ja teised kingad lihtsalt seisavad kapis ning valavad pisaraid.

      Delete
  4. Pildiseeria viimane pilt on cool. Pliiats-seelikuid on mul kapis ikka viis võibolla kuus. Olen emaga ühes mõõdus ja temalt paar seelikut kingituseks saanud. Kuid ma ei ole kunagi selle peale tulnud, et pliiats-seelik miksida spotliku jaki või pusaga. Aga nendel piltidel see tõesti töötab! Kuidas su uus juukselõikus mulle meeldib? Su juuksed on alati ilusad, olgu pikad või lühikesed.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pliiatsseelikud on minu viimase aja lemmikud. Suvel ma kannan a-lõikelisi seelikuid ja kleite, seda peamiselt tõukeratta või jalgratta pärast. Kuid praegu olen käinud palju kitsamates seelikutes, mida ma suvel enamasti hülgan.

      Delete
  5. Mulle meeldib väga, kuidas kaks erinevat mustrit on kokku sobitatud.
    Hall on armas värv, selle juurde saab suurepäraselt erinevates toonides lisandeid juurde panna, et üldpilt liiga vesiseks ei läheks :D
    Ja Michael Korsi Runway Black Houndstooth kell sobib selle outfiti juurde fantastiliselt :)

    Uus soeng ja lõikus on vallatu ja vaba, aga ühinen eelkommenteerijaga, et Su juuksed on alati väga ilusad, on siis pikad või veidi lühemad :)

    Kaunist Valentinipäeva, Stella :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle meeldib sinu väljend halli kohta "...et üldpilt liiga vesiseks ei läheks". Halli avastasin vast paar aastat tagasi, lihtsalt imeline värv ja seda saab kõigega miksida. Michael Korsi Runway Black Houndstooth kell meeldib mulle endalegi väga. Eelkõige muster aga ka seepärast, et must-valget kella saan kanda hõbeehete ja aksessuaaridega. Mul on hõbedaga käekellasid kuigi palju pole. Ma olen vist kirjutanud ka, et kunagi kandsin ainult käekella, ei mingeid ehteid ja sellest ajast on mul väike kogu. Head sõbrapäeva Sullegi, Rena. Tänan väga, et Sa ikka mulle kaasa elad. See tähendab nii palju!

      Delete
  6. Vau. Mulle tõsiselt meeldib see hall dressikas ja sinised kingad :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See hall on minu konkurentsitu lemmik, selline mõnus, mida ei taha koju jõudes seljast ära võtta. Väga-väga mugav.

      Delete
  7. Olen taas lausa sõnatu, kui lummavalt Sa vormid täiuslikuks tervikuks pealtnäha täiesti ootamatuid stiile ja detaile! Tulemus on ülimalt naiselik, ent samas loomulik ja vaba. Ning kui hästi sinine värv Sulle sobib :) Kaunist kevadeootust, mis juba hinges pakitseb!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänan heade sõnade eest! Sain just vahva valge-sinise mustriga Ann Taylori kleidi ja ei jõua ära oodata, et seda suvel koos siniste kingadega kanda :)

      Delete
  8. Väga julgelt valitud ja kokku pandud komplekt aga nagu Sinu puhul ikka, siis istub ja sobib kõik valatult! Super naine oled, mis ma muud oskan öelda (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vaid paar päeva enne Stellaspordi taieste saamist ostsin endale selle halli pliiatsseeliku. Ja kohe läks käiku. Järge ootab veel must pliiatsseelik, näis, millal selle üles pildistan. Iga kord, kui mõtlen, et olen mustast tüdinud, leian ikka mitu uut musta riiet oma kappi.

      Delete
  9. Replies
    1. Aitäh, Maria. Vastan Sinu võidu osas Su kirjale õige pea. Kohe, kui auhind on minu käes :)

      Delete
  10. Ilus komplekt. Ise nii ei oskaks kokku panna, kuid kui sina kõik need asjad selga ja jalga ajad, siis teeksin ise sama. Šikk! Edu!

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig