Wednesday, February 25, 2015

Peek Inside: Clarins "Instant Light Lip Comfort Oil"

For a month now I've suffered from very dry lips. I don't use the word "suffer" lightly, but very consciously, because I've been in a real trouble. My bedside table holds legendarily good lip products that I've previously praised and used, used and praised, but they've been no help this time. It's the definition of toil to go to bed with slightly sore lips and discover that the lip balms that have used before, only temporarily soothe this time.


I'm well aware that dry lips are, among other things, caused by too low water consumption and I've probably sinned with too much coffee and too little water. When I started properly drinking water again about a week ago, it didn't do much any more. Mother has always told me to change shampoos and conditioners, because hair has a tendency to get used to products. Be it a myth or not, I got my lips back on track when I changed my lip balms to the new lip oil by Clarins. Namely, the 2015 spring collection of Clarins holds an interesting new product that has a really consoling name "Instant Light Lip Comfort Oil". It's a rich lip oil that among other things contains jojoba oil, mirabelle and hazelnut oil. The Clarins lip oil has a pleasant light scent that works for me perfectly. But most importantly, despite the fact that it's an oil, it doesn't get unpleasantly oily and it's by no means sticky. It could be compared to a light lip gloss that stays on for a long time. When I applied it in the evening, it had nicely absorbed by the morning and my lips were soft again. I've carried this life saver in my bag for a week and it seems that dry lips are a thing from the past. I've also used the lip oil when doing make-up. It's the first thing I apply when starting the make-up, and when it's time for lipstick, lips are miraculously soft. "Instant Light Lip Comfort Oil" by Clarins should be available in Eestonia soon, and there are two tones in the selection: "01 Honey" and "02 Raspberry". The first one will be in permanent collection, but slightly shaded Raspberry will be limited edition only. Lip oils by Clarins have gathered great momentum in the world and for example, on the website of Nordrstom, Clarins "02 Raspberry" lip oil is already sold out. Bravo, Clarins. "Instant Light Lip Comfort Oil" is a real jackpot!





Viimased kuu aega olen vaevelnud väga kuivade huulte käes. Ma ei kasuta kergekäeliselt sõna "vaevlema" vaid vägagi teadlikult, sest olen olnud tõeliselt hädas. Minu öökapil lebanud legendaarselt head huuletooted, mida olen varem kiitnud ja kasutanud, kasutanud ja kiitnud, pole mind enam aidanud. Ebameeldiv on minna magama kergelt valulike huultega ja avastada, et huulepalsamid, mis varem töötasid, pakuvad hommikuks vaid lühiajalist leevendust. 

Ma olen hästi kursis, et kuivad huuled tulevad muu hulgas ka vähesest vee tarbimisest ja ilmselt olen patustanud kohviga liiga palju ning vett joonud liiga vähe. Aga kui hakkasin nädalapäevad tagasi vett korralikult jooma, ei aidanud see mind oluliselt rohkem. Ema on mulle õpetanud, et vahetaksin ikka šampoone ja palsameid, sest juustel on komme toodetega ära harjuda. On see müüt või mitte, mina sain oma huuled korda siis, kui vahetasin oma huulepalsamid Clarinsi uue huuleõli vastu. Nimelt sisaldab Clarinsi aasta 2015 kevadkollektsioon põnevat uudistoodet, mis kannab õige lohutavat nime "Instant Light Lip Comfort Oil". Tegemist on rikkaliku huuleõliga, mis sisaldab muu hulgas jojoba, kollase ploomi ja sarapuupähkli õli. Clarinsi huuleõlil on meeldiv ja kerge lõhn, mis sobib mulle ideaalselt. Hoolimata sellest, et tegemist on õliga, ei jää see huulel ebameeldivalt õline ja samuti pole ta kuidagi kleepuv. Pigem võiks seda võrrelda kerge huuleläikega, mis püsib pikalt huultel. Kui panin Clarinsi õli õhtul huultele, oli ta hommikuks kenasti imendunud ning huuled lõpuks ometi pehmed. Olen seda elupäästjat terve nädala kotis kaasas kandnud ja näib, et kuivad huuled on minevik. Samuti olen huuleõli kasutanud meiki tehes. See on esimene asi, mille kannan end meikima asudes huultele ja kui saabub aeg huulepulk peale kanda, on huul selleks imeliselt pehme. Kohe-kohe peaks Clarinsi "Instant Light Lip Comfort Oil" jõudma ka Eestis poelettidele ja valikus on kaks tooni: "01 Honey" ja "02 Raspberry". Kui esimene jääb püsivalikusse, siis kerget tooni andev Rasberry on vaid limiteeritud koguses. Maailmas on Clarinsi huuleõlid juba kõvasti populaarsust kogunud ja näiteks Nordstromi lehel on "02 Raspberry" huuleõli sootuks otsas. Braavo, Clarins. "Instant Light Lip Comfort Oil" on tõeline jackpot!

SHARE:

18 comments

  1. Olen kasutanud Clarinsi huulepulka Joli Rouge Brillant ja Instant Light Natural Lip Perfector'it. Nii mõnusad tooted! Hea meelega prooviks ka selle uudistoote ära. Olen ka täiesti hädas kuivade, lõhenevate ja narmendavate huultega. Ehk aitaks...

    ReplyDelete
  2. Ei ole veel kasutanud midagi antud sarja toodetest, kuid loodan loosiõnnele:)

    ReplyDelete
  3. Clarins seostub kvaliteetse kosmeetika brändiga kuid mingil imelikul põhjusel pole me teed siiani kohtunud. Jagatud FB-s.

    ReplyDelete
  4. Olen kasutanud silma- ja näokeemi ning puhastuspiima. Clarinsiga seostuvad mulle kvaliteetsed tooted.

    ReplyDelete
  5. Clarins on minu üks lemmikuim bränd just nahahooldus toodete poorest. Lisaks on minu lemmikud ka Clarinsi huulepulgad👍
    Jagasin fb

    ReplyDelete
  6. Ma pole veel ühtegi Clarinsi toodet kasutatud, kuid selle firmaga seostub kindlasti sõna luksuslik :)

    ReplyDelete
  7. Clarinsiga seostuvad hästi katvad jumestuskreemid. Olen kasutanud neid paar aastat vähemalt. Üks uus lemmiktoode on mul Instant Light Lip Balm - seda soovitan ka Sulle Stella, kui oled hädas kuivade huultega.

    ReplyDelete
  8. Minu viimane ost oli Colours Of Brazil päikesepuuder. Olen ülirahul ja seda jätkub pikaks ajaks. Clarins võrdub kvaliteet.

    ReplyDelete
  9. Clarinsi toodetega seostub mulle delikaatne disain ning kvaliteet. Seni ei ole selle firma tooteid endale soetanud, kuid olen proovinud jumetooteid - päikesepuudrit ning põsepuna. Väga kaunid ja kvaliteetsed. Kui see huuleõli poodi jõuab, siis kindlasti sooviksin ka seda proovida. Olen aastaringselt igapäevane huulepalsamite, -kreemide, -läigete ja teiste niisutajate kasutaja. Võin kodust lahkudes maha unustada isegi telefoni, aga huulepalsam PEAB olema. Senised lemmikud on Oriflame'i armsad muna-kujulised topsikesed olnud, aga kuna ka minu meelest harjub organism mõne tootega, siis peaks kindlasti proovima vahelduseks ka teisi variante.

    Loosiõnne tarvis jagasin postitust Facebookis.

    ReplyDelete
  10. Minule seostub Clarinsiga igasugu põnevad kreemid. Neid sai ikka kunagi laeva pealt kokku ostetud igasuguseid.
    Mõni oli parem kui teine aga eriline lemmik oli üks tooniv näekreem, mida kahjuks vist enam ei tehta.
    See huulteõli tundub aga tõesti super hea toode olevat. Minagi olen kuivade huultega tihedasti hädas.
    Kui seekord loosiõnn siin ei naerata, siis tuleb ilmselt sammud poe poole seada :)

    PS! Tänan, et meid ikka selliste uute ja põnevate toodetega kursis hoiad. See on üks kindel põhjus, miks sinu blogil hoolega silma peal hoian :)

    ReplyDelete
  11. Minul FB kontot pole, jagada ei saa ja loosiõnnele ka mitte loota. Aga küsin lihtsalt huvi pärast, et kui kohe-kohe see poelettidele jõuab ja kust tasuks otsima minna?

    kairit

    ReplyDelete
  12. Clarinsiga seostub mulle palju erinevaid ja VÄGA häid kreeme. Ja see huuleõli, see tundub niiiiii super toode olevat, sooviksin juba seda proovida:)

    ReplyDelete
  13. Olen kasutanud kahe-faasilist näopuhastusvedelikku.

    ReplyDelete
  14. Minu huuled vajavad küll selle toote paid! Olen tihti hädas oma kuivade huultega. Ootan põnevusega müügilettidele jõudmist või loosiõnne! :) Aitäh, et tõid selle lootust andva toote arvustuse siia! Nüüd tean, et see võib mu huultele anda lootust. :)
    Clarinsi toodetega seostuvad mulle head näokreemid, mille tootevalikust leiab igale nahatüübile midagi!

    ReplyDelete
  15. Lugesin selle toote kohta ka viimasest Moest ja püüdis kohe pilku. Clarinsilt olengi proovinud nende Lip Perfectorit, mida igal pool kiidetakse. Kahjuks ei ole see toime poolest minu huulte lemmiktoode, kuid selle lõhn (ja maitse! :D) on küll imeline!
    Jagasin postitust Facebookis.

    ReplyDelete
  16. Mina avastasin samuti ükshetk, et see mis enne aitas, enam ei aita. Võib-olla on asi ka selles, et panin paar kuud tagasi breketid ja peale seda on huuled nii kuivad, lõhenevad ja katki. Nahk on ära kuivanud ja narmendab, igasugused huulepulgad olen nüüd juba ära unustanud, sest huuled jäävad ikka väga inetud.
    Sõbranna pani sama aeg breketid ja tal täpselt sama asi- kuivavad, narmendavad, katki.
    Clarinsist kuulen täiesti esimest korda aga see konkreetne toode hakkas kohe huvi pakkuma, ja kui see lubab huuled taas ilusaks teha, siis peab selle kindlasti ära proovima!
    aitäh!! :)

    ReplyDelete
  17. Tere, Stella!

    Kas Te oskate umbes öelda, millal see võiks ka Eestisse jõuda? Ning ligikaudne hind?

    ReplyDelete
  18. Ise ei ole seda toodet kasutanud.
    Jagatud fb.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig