Thursday, September 20, 2012

Milline oli suve parim meik?

Stellariumis ilmus sel sulnil suvel neli erinevat meiki ja soovin oma armsate lugejatega selgitada välja neist kõige meeldejäävama. 

Selleks vajan vilgaste kommenteerijate arvamust - milline oli nendest meikidest kõige inspireerivam? Mis sind üllatas? Nagu ikka, loosin kolmele parimale kommentaatorile välja erinevaid ilutooteid. Parim meik selgub lähipäevil. Seniks nautige suve, juba laupäeval algab sügis. Uuh...

Collistar Capri "Blond"

Meik: Meelika Tammeveski Fotod: Stig Modell: Stella K. Wadowsky Riided: Stella erakogu
Kuidas seda meiki tehti? Mida kasutasime? Loe SIIT.

Collistar Capri "Brünett"

Meik ja fotod: Meelika Tammeveski Modell: Stella K. Wadowsky Riided ja aksessuaarid: Stella erakogu
Kuidas see meik loodi? Mida me kasutasime? Vaata SIIT.

Christian Dior Croisette "Swimming Pool"

Meik: Meelika Tammeveski Fotod: Meisi Volt Modell ja stilistika: Stella K. Wadowsky Riided: Stella erakogu
Milliseid Christian Diori tooteid selle sulni meigi juures kasutasime? LOE SIIT.

Christian Dior Croisette "Paula"

Meik: Meelika Tammeveski Fotod: Meisi Volt Modell ja stilistika: Stella K. Wadowsky Riided: Stella erakogu
Kuidas Stellast sai Paula? Sellest loe SIIT.

SHARE:

38 comments

  1. Minu lemmik on kindlasti Christian Dior Croisette "Paula". Viimane pilt on kuidagi nii peaaegu et ülbelt seksikas. Silmad jätavad nii nautleva mulje, kuid suu lisab nipsakust. Ja kellel saab midagi kassisilmade vastu olla?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tere, sain Sinu kirja juba kätte ja võtan lähiajal ühendust. Parimat, Stella

      Delete
  2. Monika M.
    Minu lemmik on Capri `Brünett`, nende imeliste rohekassiniste silmade ja suurepäraste türkiiskõrvarõngaste pärast. Usun, et selline meik sobiks hästi mullegi, sest olen roheliste silmadega. Aga Stella, Sinu ümberkehastumise oskus on hämmastav!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh. Loodan ka sügisel paar üllatavat ümberkehastumist korda saata :)

      Delete
  3. Collistar Capri "Brünett"

    ReplyDelete
  4. Kindlasti "Swimming Pool."

    ReplyDelete
  5. Minu lemmik on ka Collistari Capri brünett, kuid väga meeldib ka "Swimming pool" fotoshoot. Olen nõus anünüümsega, sest tõesti, sina võid vist ükskõik kes pildil olla ja ikka suurepärane ja eriline välja näha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh Liis. Sa kohe oskad alati nii ilusti kirjutada :)

      Delete
  6. Collistar Capri "Brünett" meeldis mulle.

    ReplyDelete
  7. Christian Dior Croisette "Swimming Pool"

    ReplyDelete
  8. Lemmikuks osutus Cristian Diori Croisette "Paula", kuna nendel piltidel väljendub ühteaegu ülbus, seksikus ja malbus. Esimene pilt on väga armas ja nagu õhkõrn (minu lemmik üldse neist piltidest, meenutab Audrey Hepburni hirvesilmasid).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle hakkab vaikselt näima, et Sinu lemmik Paula võib olla ka võitja. Vaata, aga vaata seda Paulat - tuli korraks minu blogisse ja teeb puhta töö :) Peab ta vist tagasi kutsuma.

      Delete
    2. Tere, Kadri. Sa võitsid Stellariumi kommentaariumi mängus. Palun kirjuta mulle stellaarium@hotmail.com, et saaksime leppida kokku Sinu kingituse kätte saamise. Parimat, Stella

      Delete
  9. Ei arvaks, et üks ja sama inimene on piltidel. Annaksin hääle Christian Diori "Swimming poolile" ja "Pauluale", sest ostsin nende meikide järgi suvel endale Christian Diori silmapliiatsi. Tumedate juustega oled sa täitsa teistsuguselt ilus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tere. Sa võitsid Stellariumi kommentaariumi mängus. Palun kirjuta mulle stellaarium@hotmail.com, et saaksime leppida kokku Sinu kingituse kätte saamise. Parimat, Stella

      Delete
  10. Minu lemmikuks on kindlasti Collistar Capri "Brünett", sest need tumedad juuksed ja sinine.. no LEMMIK!
    Aga muidugi näed Sa igal pool suurepärane välja :)

    ReplyDelete
  11. Mulle meeldivad nii "Paula" kui ka "Swimming pool" meik. Mõlemas meigis on miski, mis võlub-konkreetselt rõhutatud silmad ehk? Või on asi selles, et ma ei ole silmameigis eriline värvide sõber, kuid neis kahes on seda sinakat-rohelist tooni väga oskuslikult kasutatud.

    ReplyDelete
  12. Kindlasti Chrostian Diori "Paula". Rõhutab loomulikku ilu!

    ReplyDelete
  13. Kindlasti Christian Diori "Paula". Rõhutab loomulikku ilu!

    ReplyDelete
  14. Paula on ülemõistuse cool. Tervitab, Liisa.

    ReplyDelete
  15. Collistari Capri "Blond". Paljud ei suudaks välja kanda erksat silma ja huult korraga. Aga fakt, et sina seda suutsid ning tulemus näeb välja imeline, teeb sellest mu lemmiku!

    ReplyDelete
  16. Kõik meigid on suurepärased!
    Aga kui peab valiku langetama jääksid kaheks lemmikuks: Collistari Capri "Brünett" ja Christian Dior'i "Paula"

    "Brünett" on selline hästi kelmikas ja selline moosivarga olekuga -"I swear, I didn't do it" naine. Paistab selline väheke müstiline. Meigi puhul meeldivad eriti sinakas-rohekad silmad, mis toovad ülihästi välja Stella enda rohelise silmatooni. Ning kuna mul on endal ka rohelised silmad,siis proovisin ka sellist erkrohelist meiki ja enda üllatuseks sobib see suurepäraselt! Ja brünett juuksepahmakas täiustab seda look'i.

    "Paula" on selline udupeen ja habras naine,kes armastab luksust. Meik on selline mõnusalt õrn ja mitte midagi liiga dramaatilist,aga just piisav, et igal meessoost isikul jalad värisema hakkaksid :D

    ReplyDelete
  17. Kõige kaunim on minu arvates Christian Dior Croisette "Paula", sest esimene pilt lõi kohe pahviks! Alguses ei tundnud Sind äragi :) Meeldib sinine lainerijoon alumisel laul- midagi uudset tavalises meigis, muidu on lok väga lihtne, aga lainerijoon teeb kõik perfektseks! Meeldib, sest see meik erineb teistest ja praavo parukale, sest see näeb väga loomulik välja!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tere, Maarja. Sa võitsid Stellariumi kommentaariumi mängus. Palun kirjuta mulle stellaarium@hotmail.com, et saaksime leppida kokku Sinu kingituse kätte saamise. Parimat, Stella

      Delete
  18. Kindlasti Diori paula, nii naiselik ja ilus ning samas ka tagasihoidlik :).

    ReplyDelete
  19. Paula on kahtlemata väga võluv :) Mulle meeldivad väga tumerohelisega rõhutatud waterline (jätan selle nipi kindlasti meelde), tume poisipea ja ka esimesel Paula-pildil seksikalt paotatud suu. Sinu ümberkehastumine on hämmastav... oled sa kunagi ka näitlemist proovinud?

    Aga oma lemmikuks valin siiski Capri Blondi. See kombinatsioon punasest ja türkiisist ning blondidest juusest on lummav ja eriline. Mulle näib, et kui Paula on natuke Audrey moodi, siis Capri Blond on 101 % Stella :) Eriti kütkestav on just esimene foto: julge, otsusekindel, veidi võimukas...lummava pilguga habras ning õrn.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, Tolmu Rull. Jah, ma olen kunagi mänginud teleseriaalis "WabaRiik", mille üks stsenaristidest ma olin, mõrvarit. Aga palju toredam osa oli mul hoopis "Okasroosikeses", kus ma mängisin kuningakassi ja seda isegi üks kord Vanemuises. Esietendus oli hoopis Salme Kultuuri keskuses ja mul oli au jagada lava Maarja Kivi, Siiri Sisaski, Villu Tamme jpt-ga. Mul ei lähe kunagi meelest see elevus ja tunne, et olengi päriselt kass :D

      Delete
  20. Christian Dior Croisette "Swimming Pool"

    ReplyDelete
  21. Minu lemmik on samuti Christian Dior Croisette "Swimming Pool". Lihtsalt niivõrd lihtne, puhas ja stiilne.

    ReplyDelete
  22. mulle meeldis kõige rohkem Collistar Capri "Brünett". Tumedate juustega sobib see türkiis lihtsalt nii suurepäraselt.

    ReplyDelete
  23. Minu vaieldamatu lemmik on Collistar Capri "Brünett". Türkiissinine ja tumedad juuksed annavad lihtsalt nii hea koosluse ja see sinine ripsmekas-cool!

    Järgmisena võiks välja selgitada Stella K. Wadowsky šeksikama riietuse. See Paula kollane kleit ajab lihtsalt hulluks :D

    ReplyDelete
  24. Christian Dior Croisette "Paula" kindlasti! Ma ei suuda ära kiita, kuidas blogi autoril on hämmastav võime transformeerida end ühest sulnist kaunitarist teise särtsaka iluduseni. Aga Paula on lihtsalt täpselt see, millist meiki endalegi proovin teha. Pildi printisin välja (ma väga loodan, et see on ikka lubatud) ainult selleks, et see enda ette peegli juurde seada, meigitootedki vastavad ostetud ja hakkame katsetama! Tahan olla Paula!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tere, Maris. Sa võitsid Stellariumi kommentaariumi mängus. Palun kirjuta mulle stellaarium@hotmail.com, et saaksime leppida kokku Sinu kingituse kätte saamise. Parimat, Stella

      Delete
  25. Collistar Capri "Brünett" on täiesti lummav:) Like, like, like.

    ReplyDelete
  26. Minule meeldib hoopis Collistar Capri ''Blond''. Miks? Sest võrreldes tavapärase meigiga on see justkui tõeline värvipomm, mis sobiks sügise kaunistamiseks - türkiissinine lauvärv, rohelised silmad ja roosad huuled. Väga vähesed julgevad kanda sellist meiki..minu arvates piisab sellestki, et lisada mõnusat värvigammat ühte piirkonda..olgu selleks kas silmad või huuled. Täna näitas sügis oma külma ja kõhedat poolt ning tänu sellele meigiseeriale tundsin ma, et vajan värvisüsti - võõpasin oma huuled vaarikapunaseks..mis veel parem, tundsin ennast väga hästi! :)

    ReplyDelete
  27. Minu lemmik on kindlasti Christian Dior Croisette "Paula". See on imeline kuidas sa oled selles ümber kehastunud. Kogu see sügav ja võrgutav pilk, selline naine ei jääks kindlasti tähelepanuta...

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig