Thursday, September 20, 2012

Kohtume Buduaari turul!

Juba homme toimub Tallinnas üks mõnus taaskasutust propageeriv ostu- ja müügipidu -  Buduaari laat!

Ma olen Buduaari turgudel osalenud esimesest üritusest peale ja need on olnud alati olnud meeleolukad ettevõtmised. Sel aastal olen turu jaoks ilmselt kõige paremini valmistunud, sest suvel tegin oma garderoobitoa ümber ja leidsin sealt terve kohvritäie põnevat, mida ma enam ei vaja.  Nagu kunagi varem kirjutasin, olen ostnud endale kunagi M ja L-suuruses riideesemeid ja seda kindlas usus, et lasen rõivad väiksemaks teha. Ometi pole ma õmbeleja juurde jõudnud. Need riided leiavd sel korral tee Buduaari stangele. Muuhulgas läheb müüki Mulberry vintage-mantel ja Yves Saint Laurenti must kampsik.

 
Lisaks panen sel aastal Buduaari turul suure rõhu aksessuaaridele. Müüki jõuab käekotte firmadelt Juicy Couture, Coach, Victoria`s Secret ja Etienne Aigner. Ühte käekotti, mis läheb müüki, kandsin oma outfi postituses: Elu läbi roosade prillide. 
Neile, kes lähevad homme ja tulevikus turgudele kauplema, soovitan varuda ohtralt aega asjade väljapanekuks. Soeta endale üle õla käiva sangaga rahakott, kus sul on piisavalt vahetusraha. Ära unusta asjadele panemast hinnasilte. Kui müüd ehteid ja aksessuaare, siis need hakkavad paremini silma ühevärvilisel laudlinal ja kliendid on sulle tänulikud, kui sul on kaasas suurem peegel.
 
Ma olen igal turul ehteid müünud ja tean, kui mõnusaks teeb laua kena lina. Ka sel aastal ei puudu minu laualt erinevad prossid ja üks armas ehtekunstnik lubas mulle samuti mõned taiesed kaasa anda. Põnevust jagub! Kohtume juba homme ehk reedel Tallinnas Solarise keskuse kõrval asuvas Nokia kontserdimaja hallis Buduaari turul. 

PS. Ära unusta, et Stellariumis käib praegu Max Factori loos ja juba esmaspäeval loosin välja kolm nende uusimat jumestuskreemi. Kuidas võita? Loe SIIT.

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig