Saturday, September 1, 2012

Arvustus: Annemarie Börlindi lõõgastav hoolitsus

Jagan sulle oma kogemust Annemarie Börlindi lõõgastavast hooldusest, millega end tänase vihmase ilma puhul premeerisin.
 
Annemarie Börlind on kosmeetikafirma, millest tean kõige rohkem. Ma olen kasutanud Börlindi kosmeetikume seitse suurepärast aastat, käinud nende koolitustel ja mulle meeldib Börlindi looja Annemarie Lindneri filosoofia, et nad ei pane kreemi sisse mitte midagi sellist, mida inimene niisama suhu ei pistaks. Kuna minu öökapilaual on läbi aastate peatunud valdavalt just Börlindi kreemid, seerumid ja puhastustooted, siis on mul mugav võtta ka hoolitsusi toodetega, millega nahk on juba harjunud.

Börlindi maskide tuubid.
Tegelikult olen seda meelt, et ükskõik kui palju maske või kreeme kasutada, on tohutult oluline juua päeva jooksul paar liitrit puhast vett ning veeretada oma väikeses peas muretuid ja mahedaid mõtteid. Samuti on kõige alus puhas näonahk. Mina käin vastavalt vajadusele kolm-neli korda aastas mehaanilises näopuhastuses. See aitab hoida ära põletikulisi "sõpru" näol ning üks on kindel - kreemid ja maskid imenduvad tunduvalt tõhusamalt.

Käisin testimas Meriton Conference SPA-s Annemarie Börlindi lõõgastavat näohooldust. SPA valgete õhuliste kardinatega palistatud kergelt idamaise hõnguga avar koridor aitab esimese emotsioonina unustada igasuguse argistressi ja mul tekkis kohe plaan teha seal kardinate vahel blogisse sulnis stiiliseeria.

Nüüd hooldusest. Meritoni lõõgastav hooldus on universaalne ja kõik tooted valitakse vastavalt nahatüübile.  Hooldus algas põhjaliku näo puhastuse ja koorimisega, milleks kasutati muu mõnusa hulgas jojoba vahatükkidega koorijat. Börlindi näopuhastustoodete seas on tõelisi pärleid – näiteks nende näogeel, mida kasutatakse rikkalikult ka selle iluprotseduuri juures. Lisaks turgutatakse näonahka erinevate seerumitega (Firming konzentrat ja Lifting konzentrat), mis enne maski peale kandmist näonahka ettevalmistavad. 

Minu lemmikosa lõõgastava hoolduse juures oli põhjalik näo- ja kaelamassaaž, mille tulemusena ma mask näos magusas poolunes pikutasin. Lõpuks kandis kosmeetik näole ja kaelale rikkalikult LL Generationi sarja "Regeneration" maski, mis jagab nahale tõhusat niisutust ja on ühtlasi väga toitev. Kuna protseduuri nimi on lõõgastav hooldus, siis täitis see ehedalt oma eesmärki - uni poeb veel praegugi naha vahele, kui sellest kirjutan... 

PS. Ära unusta, et Stellariumis käib giveaway, kus juba sel esmaspäeval läheb loosi kolm imelist The Body Shopi kuivõli. Kuidas võita? Loe SIIT.
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig