Tuesday, September 11, 2012

Dr. Hauschka päevakreemide ABC

Dr. Hauschka nädala raames kirjutan sulle nende erinevatest päevakreemidest, mis on kõik hästi populaarsed. Kuid kas sa ikka oled endale selle õige valinud? Siin on Dr. Hauschka päevakreemide ABC.

Alustan roosi päevakreemist, mis on nende kõige suurem hitt. Pole ka ime, sest Dr.Hauschka roosikreem on populaarne juba üle 40 aasta. Roosi päevakreem on normaalsele, kuivale ja tundlikule küpsele nahale. Lisaks sobib see ideaalselt enneaegse vananemise märkidega nahale. Kui sul on punetusele kalduv ja laienenud kapillaaridega nahk, siis sobib roosikreem samuti suurepäraselt.

Roosikreem hoiab ära naha kuivuse ja tugevdab naha loomulikku uuenemisvõimet. Ma ise kasutasin läinud talvel just roosikreemi ja esialgu oli ühelt firma kreemilt teisele üleminek pisut vaevaline. See toob minu jaoks kaasa alati kuiva naha. Kokku kasutasin pika talve peale ära kolm tuubi roosikreemi. Kreem on mõnusalt toitev ja sel sügisel, kui ilmad hakkavad külmaks minema, mõtlen taas roosikreemi peale. Roosikreem saab minult kümme punkti kümnest.



Roosi päevakreemil on veel ka light versioon, mis on mõeldud kuivale, niiskusvaesele ja tundlikule nahale. Light päevakreem korrastab naha loomulikud rütmid, aitab nahal niiskust säilitada, tasakaalustab ärritust ja punetust ning kaitseb keskkonnamõjude vastu.

Dr. Hauschka melissi päevakreem on tundlikule seganahale, mis kaldub kuivusele, rasusele läikele ja punetusele. Samas sobib see nahale, millel esineb vähe vistrikke. Melissi päevakreem reguleerib ja korrastab nahas rasu-niiskuse tasakaalu. Kreem vähendab läiget, silub naha tekstuuri, rahustab nahka ja vähendab punetust. Kreem on virgutava sidruniaroomiga.

Küdoonia päevakreem on loodud normaalsele ja probleemideta nahale. See loob naha pinnale kaitsva kihi, takistamata samas naha loomulikku hingamist. Päevakreem hoiab naha niiskussisaldust ja aitab nahal ennast väliste mõjutuste vastu kaitsta.

Lisaks neljale eelmainitud kreemile on Dr. Hauschkal veel uuendav päevakreem küpsele nahale. See on tehtud toonuse ja elastsuse kaotanud, kurrukeste ja kortsudega küpsele nahale. Aitab ka punetavat, ärritunud ja tundlikku nahka.

Kuues on niisutav päevakreem, mis loodud normaalsele, kuivale, kahvatule, niiskust kaotanud ent mitte tundlikule kuperoossele nahale.

Millised on sinu kogemused Dr. Hauschka näokreemidega? Muljeta Stellariumi kommentaariumis või Facebookis.

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig