Saturday, September 8, 2012

Dr. Hauschka puhastuskreem - kellele ema, kellele tütar

Üks ainulaadsemaid tooteid, mida Dr. Hauschkalt võib leida, on nende puhastuskreem. Ma ise olin sellega esialgu üsna muhedalt kimpus ja ei osanud seda õigesti kasutada.      

   

Puhastuskreem on naha loomuliku talitluse toetamise seisukohast Dr.Hauschka põhitoode. Selle kohta öeldakse, et kui korra proovid, siis jäädki kasutama. Puhastuskreemi põhisaladus peitub mandlijahu ja ravimtaimetõmmiste kavalas kombinatsioonis. Nipp peitub selles, et jahvatatud mandlid seovad endaga naha pinnal oleva mustuse ja surnud naharakud ning võimaldab koos vajutavate ja rullivate liigutustega puhastada poorid eriti tõhusalt. 

Just nende vajutuste ja rullivate liigutustega ei saanud ma esialgu mitte sugugi hakkama. Küsisin Dr.Hauschka konsultandilt siis üle ja proovisin kodus uuesti.

Pärast puhastuskreemi kasutamist jääb nahk eriti terve ja särav. Ehk seepärast, et jahvatatud mandlid on aastatuhandeid tuntud vahend näo puhastamiseks. Puhastuskreemil on spetsiifiline lõhn ning mitte selline, mis enamikel Dr.Hauschka toodetel. Pigem omapärane ja enne ostmist tasub selle lõhnaga kindlasti tutvust teha. Puhastuskreemi aroomi kohta ütleksin: kellele ema, kellele tütar ...   Dr. Hauschka ideoloogia kohaselt ei teki puhastuskreemi kasutades vajadust kooriva kreemi järele, sest nahk on puhas ja värske ning taoline toode ei riku erinevalt koorivast kreemist naha loomulikku kaitsebarjääri ehk hüdrolipiidkihti. Ma ise olen koorivate kreemidega nii harjunud, et kasutan neid lisaks puhastuskreemile ikka. Kuid puhastuskreem teeb imesid just siis, kui nägu mingil põhjusel kestendab. Kestendavat näonahka tuleb ette kuskil nädal pärast mehaanilises näopuhastuses käimist ja siis on see puhastuskreem minu parim sõber.
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig