Monday, September 24, 2012

Giveaway: 100 euro eest Avoni tooteid!

Stellarium ja Avon on võlunud sulle taas võimaluse võita saja euro eest vabalt valitud tooteid! Nimelt anname traditsioonilises esmaspäevast esmaspäevani kestvas loosis ühele õnnelikule 100 euro eest Avoni rõõme! Lisaks läheb loosi viis üllatusauhinda.

Hindan Avoni  juures nende jalahooldustooteid, näiteks on neil jahutav jalasuflee, millest olen kirjutanud SIIN ja head küünelakid, mida olen arvustanud SIIN. Kõige suurem üllatus tabas meid aga siis, kui tegime printsess Dianale pühendatud pildiseeriaid Avoni Super Shock toodetega ja need püsisid peal imehästi. Isegi siis, kui modell lõpuks basseinis tiiru ujus. Super Shockiga tehtud meike näed SIIT ja SIIT.


Kuidas võita endale 100 euro eest tooteid Avonilt?

Sa pead olema Facebookis nii Avon Eesti fännilehe kui ka Stellariumi sõber. Kasuks tuleb, kui oled Stellariumi follower.
  
Avon-ettevõte naistele fännilehega saad liituda SIIN
Stellariumi Facebooki lehega saad liituda SIIN

Jaga seda linki enda facebookis/twitteris/blogis. Kirjuta Stellariumi Facebooki selle loo alla, milliseid Avoni tooteid oled kasutanud või mida ihaldad. Tähelepanu! Mängus osalevad vaid need, kes linki kindlasti sheerivad. 

Kellel ei vea Facebookis, võib vedada Instagramis. Lisaks ihaldusväärsetele auhindadele FB mängus läheb kolm üllatust loosi kõigi nende vahel, kes liituvad või on juba liitunud Stellariumi Instagramiga SIIN

Ilusat osalemist ja sama ilusat nädalat!

SHARE:

3 comments

  1. Kuna paljud sõbrannad Avon ladyd siis olen kasutanud ikka igat liiki Avoni tooteid.Praegugi kasutusel silmapliitasid,sädeluskreem dusshigeelid jne...samuti on neil paar head huuleläiget:)omas hinnaklassis igati tegijad:)

    ReplyDelete
  2. kasutanud enamus sarju...eriti head on hooldustooted planet spalt ja ka clear and skin ...värve kasutan vähe...kuid hooldustooted kuuluvad kindlasti igapäevaselt minu elu juurde nagu hommikukohvgi:Dja väga head on...

    ReplyDelete
  3. Olen samuti Avon Lady, seega kasutan päris palju erinevaid tooteid. Vaieldamatud lemmikud on muidugi Planet Spa juuksemaskid!!! Milline neist parim on ei oskagi öelda. Samuti meeldivad mulle Solutionsi sarja näokreemid! Viimane avastus lõhnatoodetest on Eternal Magic Enchanted EdT!

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig