Sunday, September 2, 2012

Mida oleks printsess sulle öelnud?

Printsess Diana ülemteener Paul Burrell kirjutab oma raamatus "Millised me olime", et printsessil oli suur kollektsioon vanasõnu, filosoofilisi seisukohti ja värsse, mida naine nimetas "Kensingtoni tarkuseteradeks" ja millest ta jõudu ammutas.
 




Õpetust hinge ja armastuse kohta sai printsess William Wordsworthi ja William Butler Yeatsi lugedes. Samuti süvenes ta prohvetite Muhammad Iqbali ja Kahlil Gibrani õpetustesse ning leidis tuge ka psühhoteraapia eneseabiraamatutest. Printsess ise nimetas neid "Kensingtoni tõeteradeks". Stellariumi "Muutumismängu" teises osas toome sinuni viis printsess Diana tarkusetera, mida ta oma märkmikusse kirjutas. Loe ja avalda arvamust, milline on sinu lemmikuim ütlus.
 
Modell: Laura Kõrvits Fotod: Meisi Volt Stilist: Stella K. Wadowsky Meik: Meelika Tammeveski Soeng: Maarika Heering

1. Üksildus suhtes põhjustab selle, et toetume oma enesehinnangus liialt ühele inimesele. See omakorda asetab meid olukorda, kus too inimene meid tagasi lükates võib hävitada kogu enesehinnagu alustoe.

2.  Süüdistamine on loobumine jõust ja vastutusest.

3. Muretse rohkem oma iseloomu kui maine pärast, sest iseloom näitab seda, milline sa tõeliselt oled, samas kui maine üksnes seda, kuidas teised sind näevad.

4. Rahulolematus endaga on harjumuslik muster.

5. Kui ma ise ei mõista, kes ma olen, siis kuidas saan seda teistelt eeldada?   

VAATA LISAKS: Muutumismäng: meenutades Dianat 
SHARE:

2 comments

Blogger Template Created by pipdig