Friday, August 31, 2012

Muutumismäng: meenutades Dianat

Täna 15 aastat tagasi hukkus printsess Diana Pariisis Pont de l'Alma tunnelis toimunud autoavariis. Stellarium pühendab südamete printsessi surma-aastapäeval Dianale pildiseeria. 

Printsess Dianal oli olemas (peaaegu) kõik. Ta oli ilus. Ta oli nutikas. Tal oli tiitel. Ta oli rikas. Ta oli ihaldusväärne. Kui välja arvata tema abikaasa, olid kõik härrad temasse armunud või vähemalt kiindunud. Ta naeratas kaamerale ja kaamera naeratas talle vastu. Kuid tal polnud õnne. Kõigest 36aastasena suri maailma kõige pildistatuim naine paparazzide eest põgenedes. 


Stellariumil oli õnne. Me leidsime naise, kellel on sarnane välimus ja see kuulus altkulmu pilk. Meie esimese "Muutumismängu" kangelanna on ajakirjanik Laura Kõrvits, kes kehastus oivalisel viisil varalahkunud printsessiks. Ühel vihmasel augustiõhtul tegime kaua planeeritud pildiseeria teoks. Fotoseeriaid, kus Laura kehastus Dianaks ilmub Stellariumis kolmel päeval ja see on nendest esimene. 

 Aastal 1985 pälvis Diana kriitikat, sest tal oli õnnestunud seitsme kuu jooksul kanda 27 erinevat kübarat ja ajakirjandus pidas seda selgeks raiskamiseks. Diana lahutamatuteks aksessuaarideks olid erinevad pärlikeed ja tema kostüüme mäletame tänaseni. Seda pildiseeriat tehes kasutasime just neid kolme märksõna - kübar, pärlikee ja kostüüm. Kuid me andsime fotosid tehes ka voli fantaasiale ja pidasime silmas pidutsemishimulist prinst Harryt. Pühapäeval avaldab Stellarium pildiseeria, kus meie poolt loodud Diana pidutseb basseinis. Tule kindlasti tagasi!


Fotod: Meisi Volt Meik: Meelika Tammeveski Stilist: Stella K. Wadowsky Soeng: Maarika Heering Riided ja aksessuaarid: Stella erakogu Täname: Avon, Fashion Hair ning Meriton Grand Conference ja Spa hotell

Ära unusta, et Stellariumis on käimas loos, kus sul on võimalik võita kosmeetikakott koos Dr. Hauschka limiteeritud sügismeigi komplektiga. Kuidas võita? Loe lähemalt SIIT
SHARE:

4 comments

  1. Väga ilusad pildid! Ja idee on samuti väga hea.

    http://everythingbyeve.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Laura on imeilus! Viimane pilt on mu lemmik. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Viimane pilt ongi magustoiduks.Ka minu lemmik.

      Delete
  3. Just, viimane pilt on toesti super - kohe nagu paris Di :) Vaga kaunis naine ja suureparane idee koikide aegade kuulsaimale ja armastatuimale naisele sellise austuse avaldamine :)

    Anneli x
    www.owlinvogue.com

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig