Friday, August 17, 2012

Outfit: Hea uudis

Ma ostsin selle kleidi umbes 15 aastat tagasi Soomest. Mul on hästi meeles, kuidas ma koos emaga seda kleiti kaemas käisin. Peatusime Helsingis nädal aega ja ma mõtlesin pikalt, et kas ikka tasub seda osta. Mul on isegi hind meeles. See maksis 200 marka. 

Hea uudis on see, et 15 aastat hiljem läheb see kleit mulle ikka veel nii hästi selga. Mu ema ütleks selle peale: "Vot see on see, kui sa oma riideid hästi hoiad!"


SHARE:

6 comments

 1. Imeilus, eriti eel-eelviimane pilt! Ma selles suures saginas ei pannud tähelegi, kui ilus kleit sul seljas oli...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eile oli jah liiga suur sagin. Aga Sinust ikka ühe laheda kaadri sain ;)

   Delete
 2. Tõesti ilus kleit ja veel ilusam Sina selle sees :)

  ReplyDelete
 3. Ja mina juba lootsin, et saab õnne soovida, silitavat kõhupilti nähes ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mul juba üks õnn ehk rüblik jookseb toas ringi. Praegu täitsa piisab. Aga tänu Sinu kommentaarile leidsin Sinu väga mõnusa blogi ja hakkan seda kindlasti jälgima. Juba praegu tegin esimese tiiru. Ilus kujundus ja asjalik tekst. Aitäh!

   Delete

Blogger Template Created by pipdig