Sunday, August 26, 2012

Mis saab maimukesele nimeks?

Jõudsin Viljandi vanavara poodi laupäeval täpselt 15 minutit enne selle sulgemist ja kiirostjana leidsin üles parimad asjad. Üks imetore kapp läks täna juba restaureerimisele ja suhkrutoosile pühendan postituse. 

See väidetavalt Rootis tehtud taies hakkas mulle silma koos kuldse kandikuga ja nii ma mõlemad lisaks muule kraamile ära ostsin. Suhkrutoos on minu köögis kõige värskem maimuke ja lihtsalt lust sellist tegelast vaadata. Hinda ma kahjuks öelda ei saa, sest mu abikaasa loeb aegajalt mu blogi ...


Sel aastal olen igalt reisilt leidnud midagi täiesti omalaadset. Ühelt Berliini turult nuuskisin välja põnevaid kandikuid. Prahast ostsin ainulaadse küünlajala ja vähem pole mind üllatanud mõned Tallinnas asuvad vanavarapoed. Ja nüüd on minu uus suhkrutoos sinu ees. Kuna mul on kena komme oma asjadele nimesid välja mõelda, siis võid mind aidata ja pakkuda, mis ma oma suhkrutoosile nimeks panen! Olgu öeldud, et mul on kodus juba jalgaratas nimega George Smiley, triikmasin Ada, käekott Miss Marple ja veel igasugu tegelasi. Niisiis. Paku mõni nipsakas nimi minu suhkrutoosile ja ma teen sulle virtuaalse pai.
SHARE:

9 comments

  1. Minu arvates täitsa Lennarti nägu!

    ReplyDelete
  2. Nime ei oska pakkuda, aga mul meenus kunagi lapsena nähtud etendus "Kingalusika sünnipäev", oli vist selline pealkiri. Seal oli igast tegelasi koos, asjad, aga neilgi olid nimed.

    ReplyDelete
  3. Minu arvates sobiks sellele omapärasele ja imelisele suhkrutoosile nimeks "Gaga", inspireerituna laupäevasest kontserdist, mis minu suureks-suureks üllatuseks osutus väga-väga lahedaks elamuseks! ;) Helen

    ReplyDelete
  4. Margret Sugar tundub kohane nimi :)

    ReplyDelete
  5. Margareeta, sest ta meenutab oma kujult Paksu Margareetat :D

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig