Friday, December 1, 2017

Stellarium Advent Calendar. Open worldwide!

Traditions cannot be broken, so we're starting our wonderful worth Christmas advent calendar at Stellarium - every day one reader will get a present and all the way up to 24 December. The advent calendar will summarise the year in the blog. I'm waiting for your feedback - what did you like, and what would you like to read and see in the future?

Choose some of the following topics: write about what have been the best posts this year, what's your favourite section, how do you like the design of the blog and let me know what kind of posts do you expect from Stellarium in the future. It would be interesting to know which city you're reading from and how long you've been following the blog. Every day a photo of the prize will be published on Stellarium's Facebook page. I don't mind if you write several comments and participate in the game every day! Keep an eye on other posts as well, and do come by Stellarium at least once a day. As I've said before, I'm extremely grateful to all who have taken the trouble to comment on the posts. If you haven't done it before, then know that your opinion matters, and do chime in! If you're not lucky on the first week, no worries - the new week will bring new surprises! 


How does the advent calendar work?  

To take part in the giveaways, you need to be a fan of Stellarium both on Facebook, Instagram and YouTube.  

Join Stellarium's Instagram HERE.
You can join Stellarium's Facebook page  HERE 
You also have to be a subscriber to Stellarium's YouTube channel here, press Subscribe HERE


So that the unique virtual advent calendar of Stellarium would reach as many as possible, share this post on your Facebook, blog, Twitter, Instagram, or tell your friends about it. The winners will be announced on the next day from the same post. Who doesn't get lucky on Facebook, could win on Instagram. Many prizes will make it to Instagram in addition to Facebook. If there's a prize that your friend would like, tell them on FB or Instagram! Have a beautiful Christmas month, and a big hug to you all.


Traditsioone ei tohi muuta ehk juba neljas aasta järjest rõõmustab Stellarium sind oivalise advendikalendriga - iga päev saab üks lugeja endale kingituse ja nii kuni 24.detsembrini. Advendikalender võtab blogis aasta kokku ja mina ootan sinult väga Stellariumi senistele tegemistele vastukaja.

Vali välja mõni järgmistest teemadest: kirjuta mulle, mis on olnud blogis sinu arvates selle aasta parimad postitused, mis on sinu lemmikrubriik, kuidas oled rahul blogi uue kujundusega ja anna teada, milliseid postitusi Stellariumist edaspidi ootad. Ära unusta märkida kust linnast sa Stellariumit loed ning kui pikalt oled blogi jälginud. Iga päev avaldan Stellariumis foto auhinnast, mis läheb loosi. Ma ei pane pahaks, kui kirjutad mitu vahvat kommentaari ja lööd mängus kaasa kasvõi iga päev! Ela kaasa ka teistele postitustele ja tule päevas korra ikka Stellariumisse külla. Nagu olen varem maininud, olen südamest tänulik kõigile neile, kes on läbi aasta võtnud vaevaks postitusi kommenteerida. Kui sa pole seda varem teinud, siis tea, et sinu arvamus loeb ja ütle oma sõna sekka! Kui sul esimesel nädalal ei vea, siis sellest pole lugu - tuleb uus nädal koos uute üllatustega! Stellariumi advendikalender alustab!


Kuidas mäng käib?    

Selleks, et võtta osa advendikalendri mängust, tuleb sul olla Stellariumi fänn nii Facebookis, Instagramis ja YouTubeis.  

Stellarium Instagramiga saad liituda SIIN.  
Stellariumi Facebooki lehega saad liituda SIIN.   
Stellariumi YouTube`i kanali tellija, vajuta Telli või Subscribe SIIN.


Selleks, et Stellariumi ainulaadne virtuaalne advendikalender jõuaks võimalikult paljudeni, jaga seda postitust oma Facebookis, blogis, Twitteris, Instagramis või räägi sellest oma sõbrannadele. Võitjate nimed leiad järgmisel päeval sellest samast postitusest. Kellel ei vea Facebookis, sellel võib vedada Instagramis. Mitmed auhinnad jõuavad lisaks Facebookile ka Instagrami. Kui mõni auhind on selline, mis võiks meeldida su sõbrannale, siis täägi FB-s või Instagramis sinna tema nimi! Ilusat algavat jõulukuud ja suur kallistus sulle!


Võitjad/The winners:

1. Chanel nail polish Cinema - Chillik
2. NYX Lingerie - geelia
3. Surprise from Kiehls - Hiie
4. Surprise from Bubble T - Kairit P.
5. Surprise from Zoella Beauty - Blueblondiin
6. Surprise from Elizabeth Arden - T i i G r R
7. Surprise from Ferragamo - Anneli
8. Surprise from KIKO Milano - MAria 
12. Elizabeth Arden "White Tea" lõhn - Liisi Sepp
13. Elizabeth Arden Lip Balm - Marijana Šimić 
14. Elizabeth Arden Green Tea - Rena
23. Beyoncé parfüüm "Shimmering Heat" - Liina Preegel
24. Skeyndor serum - Triinu

Please contact: info@stellarium.ee


SHARE:

29 comments

  1. Stellarium on alati positiivne. Isegi, kui Sa kirjutasid oma ema haigusest (mis läks mulle väga hinge), jäi üles positiivne noot, ei jäänud üles mingit halamist. Arvan, et negatiivseid postitusi on teistest inimestest, toodetest ja millest tahes palju lihtsam kirjutada, kui leida alati see huvitav ja uus nurk ning läheneda positiivselt. Kõige tähtsam ongi minu jaoks sinu huumor ja lakkamatu enda üle naermine. Loen aina harvemini blogisid, kuid siia toob mind alati kvaliteet ja kindlasti suurepärane eesti keel. Näen, et eesti keelega on paljud blogijad hädas, sina mängid sõnadega ja on näha, et naudid kirjutamist. Neid, kes nauditavalt kirjutavad, on vaid ühe käe sõrmedel. PS. Selle postituse lugesin ka oma elukaaslasele ette: http://www.stellarium.ee/2017/11/mis-juhtub-kui-bonusway-kohtub-musta.html

    ReplyDelete
  2. Hope you have a lovely December, as well! Hug you, my dear Stella and thank you for spoiling us with another fabulous Advent calendar <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. I shared this post on Facebook: https://www.facebook.com/suta.lavinia/posts/10208582603602466

      Delete
  3. Jälgin sind instas,facebookis ja ka youtube :) Soovin sulle kaunist detsemrikuud :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stella kirjutasin teile.Loodan et saite kirjad kätte.

      Delete
  4. ..andsin juba FB-s märku mida ootan juba pikisilmi- uut lugu parfüümidest, oskad nendest nii huvitavalt kirjutada, ilusad professionaalselt tehtud fotod juures, imeline! Veel meeldib väga rubriik My tips and tricks. Vaatan ka ise ringi mängumajade ja kaasaskantavate kohvrikeste osas, sestap oli selle aasta lemmik just nendest leidudest kõnelev üllitis. Ilusat Jõukuud!

    ReplyDelete
  5. Ilusat jõuluaega Stella, mina jälgin sind kõikjal nii palju kui mul selleks aega jääb.

    ReplyDelete
  6. Jälginud olen sind ammu juba igal pool.Alati loen põnevusega sinu uut lugu.
    Kaunist jõulukuud :)

    Tervitades Karolina

    ReplyDelete
  7. Kõige rohkem naudin postitusi, kus räägid põnevaid ja naljakaid lugusid oma tütrest, sest ka meie peres on väike preili kasvamas :) Ilusaid pilte meeldib muidugi ka vaadata :)

    ReplyDelete
  8. Jälgin su lugusid ammu.Ilusat advendi aega.

    ReplyDelete
  9. Jälgin su lugusi mitu aastat facebookis,instagramis ja youtubeis :)
    Kaunist esimest adventi

    ReplyDelete
  10. Mitmeid aastaid üks lemmik, kelle lugusid lugeda !!!

    ReplyDelete
  11. Loen su lugusid juba aastaid. Kaunist jõuluaega!

    ReplyDelete
  12. Mina jälgin huviga parfüümialaseid postitusi. Mulle lõhnad meeldivad, aga miskipärast ma ei jaksa neid poes ükshaaval nuusutamas käia. Niisiis panen teiste soovitused kirja ja siis on juba lihtsam tuhande lõhna seast kümmet välja otsida ning läbi nuusutada. Mõtlen juba hirmuga sellele, et kohe-kohe saavad minu viimased 2 lõhna otsa - milliseid siis nüüd proovida/osta?

    ReplyDelete
  13. Hea Stella,

    oled oma särava isiksuse ja sisuka blogiga toonud mu ellu palju helgust ning kõigepealt sooviksin Sind selle eest tänada ja saadan teele oma parimad jõulusoovid :)

    Loen enamasti kõik Stellariumi jutud läbi, uurin fotosid ja naudin armsaid detaile. Mulle meeldib lugeda Sinu enda lemmikinimeste kohta - on väga võluv näha, millise pühendumusega Sa analüüsid, vaatad ja vahel neist ka eeskuju võtad.
    Alati naudin reisijutte - nii lähemaid kui kaugemaid. Kuna neid ilmestavad fotod räägivad veel omagi loo, siis on pärast jutu lõppu tunne, nagu oleksin ka ise osakese sellest kogemusest saanud.
    Viimasel aastal olen rohkem tähelepanu pööranud ka Instagram Inspirationi fotodele ja mõtetele.

    Stellariumi sõber olen olnud juba mitu-mitu aastat ning vahepeal olen lugenud ära ka suure osa algusaegade postitustest, mis veel lugemata olid. Mulle see modern fairytale sobib suurepäraselt!

    Sära ikka sära !!!

    ReplyDelete
  14. I'm confused can't find any giveaway posted on Facebook or Instagram so how do i enter?

    ReplyDelete
  15. Jälgin Sind juba ammu. Kõige rohkem instagramis neid kauneid pilte imetledes:) Ole tubli ja jätka samas vaimus!
    Kaunist jõuluaega!

    ReplyDelete
  16. Stellarium is my favorite blog I'm following. I happened to be randomly on the Internet by this blog a few years ago. The content of the Stellarium blog at Instagram and on my facebook has attracted me to such a degree as if someone had slipped for me. Otherwise, I really love and follow fashion trends and make up the novelties that Stellarium has in abundance. Stella, she is a world woman, simply a woman, a mother, a queen. Unique in everything he does. Happy Holidays! <3

    ReplyDelete
  17. Palju aastaid tagasi jäid mulle silma kui blogija, kes kirjutas nii kaasahaaravalt, et ikka tuli taas ja taas vaadata... mida uut on ilmunud. Kuna ma armastan väga igasuguseid parfüüme, ent kõike ... mida hing ihaldab endale lubada pole taskukohane, siis olen põnevusega lugenud Sinu tähelepanekuid. Silmi kinni hoides olen kujutanud mõnda lõhna ette ning püüdnud tekkinud tunnet endas hoida, et vastavat pudelikest silmates, seda testida ja oma kujutluses loodud illusiooniga võrrelda. Jälgin Sinu toimetmisi Harjumaalt. Rahulikku jõuluaega!

    ReplyDelete
  18. On neid blogilemmikuid siin nii ühtesid kui teisi, kuid Stellaarium on nagu vana sober, kellega Sa võibolla liialt tihti ei kohtu, kuid lugema asudes tunned, et oleksite justkui eile teineteisest lahkunud. Nagu väike must kleit, mis päästab alati päeva. Nagu punane vein, mis läheb ajaga ainult paremaks. Meeldivad endiselt girls Friday postid ja kiiksuga kombod a la kummikud kleidiga, värvilised riided, parfüümiportreed. Kindlasti tahaks rohkem lugeda nahahooldusest ja juukse-teemadest. Avastasin Stella kunagi ajakirjast Oma maitse, milles avaldatud banaani-vahukoorekoogi retsept on mei pere suur lemmik siiani :) Keep up the good work!!!!! :) Tervitused Läänekaldalt, Liisi

    ReplyDelete
  19. Blogis on palju lemmikuid, kuid Sinu kirjutised oma tütrest ja emast lähevad mulle väga korda. Mul on endal ema lähedane ning Sinu blogis on palju äratundmisrõõmu. Ootaksin postitusi lapse kasvatamise põhimõtetest. Kas Sinu laps soovib ka saada YouTuberiks? On tal avalik Instagram (miskipärast ei usu, sest ma ei ole Sinu Instas tema pilte näinud). Kas Sa sooviksid, et Su tütar oleks samuti seotud moe ja iluga? Jätka samas vaimus ja kirjuta parfüümidest samuti!

    Marju

    PS. Blogijaga silmast-silma on väga tore kohtuda. Olen siiani rõõmus, et aega näpistasin ja tulin Elizabeth Ardeni üritusele.

    ReplyDelete
  20. Mina sattusin siia blogisse tänu õele, kes sinu blogi soovitas. Kuna ma armastan väga pildistada, siis lummasid mind eelkõige sinu fotod, mis on alati nii värvilised, julged ja attitude'ga. Samuti olen paras lõhnahull, nii et parfüümialaseid postitusi ootan alati pikisilmi.
    Häid ideid ning nobedat sulge!

    ReplyDelete
  21. Jälginud olen Stellaariumit päris algusest saati. Ikka ja jälle tulen siia postitusi lugema, otsides uusi ja lugedes üle ammuseid. Iga parfüümitutvustus paneb silme ees jooksma lühifilmi, Girls Friday postitused on alati oodatud, armastan väga üllatavaid outfitiseeriaid jne jne jne. Terve Stellaarium on päevas killuke valgust-soojust-luksust, eemalolek kiirest argipäevast.
    Minu jaoks juba harjumus ja kindel asi, nagu vana sõber, kellega alati huvitav aega veeta või lemmikriietus või lemmikhuulepulk, milles tunned ennast superhästi ja millele võid alati kindel olla.
    Lisaks huvitavale sisule meeldivad mulle väga postituste pealkirjad ja loomulikult võrratu keelekasutus ja sõnamängud.
    Kui midagi siin maailmas on head, kindlat ja suurepärast, siis on see Stellaarium :)

    ReplyDelete
  22. Minule meeldib sinu blogi juures see, et mitte kunagi ei tea, millest järgmine postitus tuleb! Pean silmas seda, et mõni blogija kirjutabki ainult treeningust ja toitumisest, teine lastest ja kolmas kosmeetikast, aga siin on tõesti teemad seinast-seina. Kord saab piiluda kellegi kosmeetikakotti, siis lugeda uute toodete tutvustusi, sekka paar fotosessiooni või restoranikülastus. Vot sellised mitmekülgsed blogid mulle meeldivadki! Ja mis veel - blogist jääb väga professionaalne mulje, fotod iga postituse juures on lihtsalt võrratud!

    ReplyDelete
  23. Thank you for the lovely giveaway, it's always a pleasure counting down till Christmas with you :-)
    Facebook: Despina Veneti
    Instagram: despinavnt
    YouTube: DESPINA VENETI
    I shared on Twitter as @DESPINA_VNT, on Pinterest as DESPINA_VNT, and on Google+ as DESPINA VENETI.

    ReplyDelete
  24. Kuna ise enam šokolaadist jõulukalendritest rõõmu ei tunne, siis pakub jõulukuul elevust just Stellaariumi kalender - iial ei tea, mis seal oodata võib.

    Aga blogi ise on kui hea sõbranna - moesoovituste ja meiginippide, elamuste jagamisega ning juttudega elust enesest, koos kõigi rõõmude ja kurbustega.

    ReplyDelete
  25. Tere armas Stella.

    Kõige pealt suurimad tänud, et oled meid järjekordse aasta kostitanud põnevate lugude ja imeliste piltidega ning loomulikult andnud rohkelt inspiratsiooni.
    Ausalt, ma ei mäletagi enam, millal ja kui kaua mina Sinu blogi lugeja/jälgija olen olnud. Algusest peale ilmselt. Oled esimene, kelle blogi ma jälgima hakkasin. Seega on au olnud jälgida Sinu teekonda, Sinu arengut ning kaasa elada Sinu tegemistele.
    Minu lemmikud teemad on kõik, mis on seotud reisimisega kuna endale meeldib väga reisida.
    Samuti kõnetavad mind kõik sinu outfit postitused ja pildid. Sul on lihtsalt nii omanäoline stiil.
    Siinkohal mainin ära ja kiidan kõiki sinu fotosid - need on alati iga detailini läbimõeldud ja teostus väga hea!
    Soovin Sulle rahulikku jõuluaega lähedaste seltsis, meeleolukat aastavahetust ning loomulikult edukat uut aastat!

    ReplyDelete
  26. Tegelikult oleks väga põnev lugeda selle kohta, kuidas sa ennast vormis hoiad? Mis on sinu saleda joone saladus - trenn, läbimõeldud toitumine, iluprotseduurid?

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig