Sunday, December 31, 2017

Girl Friday: Happy New Year!


The final Girl Friday of this year summarises our Estonian winter - muggy, grey, muggy and grey... And of course, mostly rainy. Indeed, it happens to be the perfect light for photos most of time. We've been lucky with our photo series this year - usually, it's started to pour down with rain or sleet minutes after we're done shooting.

This house in Tallinn, on Hariduse street, has captivated me for years. I have a thing for old wooden houses with a romantic air. Tallinn is exceptional in that respect - big new buildings are next to old wooden houses. Until greedy developers haven't been able to take down these cute wooden houses, Tallinn will indeed remain exceptional. This photo shoot was done for the fashion series in the fresh edition of the Tallinn magazine P-ULSS. I can be seen wearing LaFamiglia Couture on eight pages. The focus is on beaver fur coats that were presented in Estonia for the first time this autumn. I like mixing unexpected colours - this wonderful deep green coat is totally unique and gets a bright spot of colour from the red trousers. This little crossbody is undoubtedly my favourite. And of course, the over the knee boots! Indeed - there really are some accessories that are the true cherry on top of any outfit and they never let me down.


Outfit details:

Fur, top and pants: LaFamiglia Couture
Boots: L'Autre Chose
Crossbody: Karl Lagerfeld
Earrings: Pi-Ret Jewelry "Friida on the Moon"
Bracelet: Monet



Selle aasta viimase Girl Friday pildiseeria õhustik võtab kokku meie Eestimaa talve - sombune, hall, sobune ja hall... Ja muidugi enamasti vihmane. Tõsi, fotode jaoks on see enamasti ideaalne valgus. Meil on sel aastal pildiseeriate tegemisega vedanud - enamasti on vihma või lörtsi hakanud sadama minutid pärast seda, kui oleme fotodega ühele poole saanud. 

See pildil olev maja Tallinnas, Hariduse tänaval on aastaid minu pilku püüdnud. Mul on suisa tõmme romantilise hõnguga vanade puumajade vastu. Tallinn on selles mõttes täiesti erakordne, et suured ja uued ehitised vahelduvad vanade puumajadega. Kuniks ahned arendajad pole suutnud selliseid armsaid puumaju maha võtta, on Tallinn tõesti erakordne. 

See pildiseeria on tehtud värskelt ilmuva Tallinnast kõneleva ajakirja PULSS moeseeria jaoks, kus mind näeb LaFamiglia Couture rõivastes kaheksal leheküljel. Fookuses on kopranahast kasukad, mida La Famiglia Couture esitles sügisel Eestis esmakordselt. Mulle meeldib miksida ootamatuid värve: see erakordne sügavroheline kasukas on täiesti omalaadne ja saab punaste pükste näol juurde ereda värvilaigu. Väike kuldne crossbody on kahtlemata minu lemmik. Ja loomulikult ülepõlve saapad! Tõepoolest - on aksessuaarid, mis panevad igale riietusele väärika punkti ja ei vea mind kunagi alt. Nendega võib kõndida aastast aastasse. Ilusat uut aastat!     




PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

2 comments

  1. Happy New Year dear Stella! I want you a lot of health, happiness and success in the work and keep us the longest blogger in the world! :)

    ReplyDelete
  2. Jätkuvalt jumaldan seda boheemlaslikku elegantsi, millest Stellarium pulbitseb! Armastan ka ise seda uue ja vana kooslust Eesti majadepildis. Vahel võtab mõni kombinatsioon küll ahhetama. Teinekord välismaalt tulles värske pilguga vaadates lausa ehmatav, kuid ometi nii põnev, ometi nii oma! Ja siis ma käingi ja pildistan üles neid lõbusaid kaadreid, mis moodustuvad, kui järgmine moodne hoone mõne puitpitsilise pärli taustale kerkib. Hea on märgata ja head märkamist, värsket mõttelendu, helgeid ideid ja müstiliselt kaunist uut aastat soovin ka Sulle ja Stellariumi nimelisele mõnusale muinasjutule :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig