Tuesday, December 19, 2017

How to get ten years younger in three minutes? Grab the Vestige Verdant miracle mask!


A loyal friend is a rare find. With friends like that you create your own traditions and the knowing that no matter what, you can always count on each other. A loyal friend is a partner in crime. But this time I’m not talking about friends, but the Vestige Verdant face mask instead which has got a makeover and an even bolder inside. What does that mean? Can I still count on it?

I can count the beauty products that I am always faithful to on one hand’s fingers. Let’s be honest - the beauty world offers something new every day and it’s quite difficult to stick to that one product. I wrote about Vestsuge Verdant for the first time three years ago in February - I was over the moon about it. I liked the stylish package that I almost didn’t even want to throw away. And if I was hesitant about ‘immediate results’ before, then Vestige Verdant really did provide that. After using the mask, your face is wonderfully smooth and pores are clean. One of my readers said: it’s truly a wonder mask that cleans, moisturises, smooths, and it’s as if it could also cook for you and make fire wood.

When the news came out that Vestige Verdant has renewed, I had one question in mind - is my renewed friend as good as as the old one? What’s different this time? The new mask has a much finer consistency that allows the humic acids to penetrate the deeper layers of the skin faster and that means the mask doesn’t need to stay on as long. One of the key ingredients of Vestige Verdant is a highly valued bioactive humic acid - it a substance that is extremely anti-aging and its structure is so complicated it is impossible to replicate it synthetically. Mask's deep cleansing and moisturising properties come from the cooperation of natural minerals and bioactive ingredients which also happen to replenish skin's natural pH balance.

By the way, when I got ready to test the new mask, I didn’t read the instructions and kept it on for 10 minutes. My skin was quite red and I thought it might be worthwhile to have a look at the instructions. Surprise surprise - you have to keep the mask on for three minutes only instead of the earlier 10. Three minutes is absolutely fine with me as I’m always in a rush. Why not get the same result in just three minutes?

With the finer and more liquid consistency, there is no need for my jokes about using the mask a day before the cleaner comes. It really is easier to wash the mask off and the whole process is a bit cleaner. Your bath or sink won’t look like a hundred muddy elves danced around there afterwards.

And of course you can use the mask to scare people in a spa or make them laugh instead. I still remember an older lady who almost had a stroke when she saw me with the mask on in the spa. But the mask can turn out to be fatal to pets. One reader wrote that when she went into the living room for the first time with the mask on, her cat was so shocked that she fled under the sofa and only felt safe enough to leave the hiding place before nightfall. So be careful - it also has an effect on pets!

So if I ask myself again whether the new and more fancy mask is better than the old one, the answer is yes. It’s still my loyal friend, partner in crime for the evening tradition and something to scare at least one person in the spa with. If I had to summarise this mask with just one headline, it would be: “How to get ten years younger in three minutes? Grab the Vestige Verdant miracle mask!”



Lojaalset sõpra leiab harva. Sellist, kellega tekivad omad traditsioonid, naljad ja teadmine, et mis ka ei oleks, me saame alati teineteise peale kindlad olla. Lojaalne sõber on kahtlemata partner in crime. Kuid sel korral ei kirjuta ma oma sõpradest, vaid hoopis näomaskist Vestige Verdant. Nüüd on ta saanud uue kuue ja uhkema sisu. Kas ma saan tema peale jätkuvalt kindel olla?

Mul onvaid ühe käe sõrmedel tooteid, millele olen alati truu. Ilumaailm pakub iga päev midagi uut ning üsna raske on sellele ühele ja samale tootele truuks jääda. Esimest korda kirjutasin Vestige Verdant maskist kolm aastat tagasi veebruaris, olles temast täielikus vaimustuses. Mind kõnetas stiilipuhtalt kujundatud pakend, mida ma ei raatsinud esialgu prügikasti visata. Ja kui ma enne kasutamist kahtlesin sõnapaaris "kohene efekt", siis Vestige Verdant näomask kinkis tõepoolest selle kiire efekti. Pärast maski kasutamist on nägu mõnusalt sile ja poorid puhtad. Või kui tsiteerida üht oma lugejat: see on tõesti selline imemask, mis puhastab, niisutab, pinguldab ja umbes nii, et keedab suppi ja lõhub puid ka veel.

Kui tuli uudis, et Vestige Verdant on uuenenud, siis tekkis minu pea kohale üks suur valge pilv ja sinna sisse ilmus vaid üks küsimus: kas minu uuenenud sõber on ikka sama suurepärane, kui see eelmine? Kuidas mask on muutunud? Uuel maskil on oluliselt peenem konsistents, mis võimaldab humiinhapetel kiiremini tungida naha sügavamate kihtideni ja mis tähendab omakorda seda, et maski ei pea enam nii kaua nahal hoidma. Tuletan meelde, et bioaktiivne humiinhappe puhul on tegemist erakordselt noorendava ainega, mis on looduslikult sedavõrd keeruline, et seda on isegi tänapäeval võimatu sünteetiliselt jäljendada. Maski sügavpuhastav ja niisutav toime tuleneb mitmete bioaktiivsete koostisosade ning looduslike mineraalide koosmõjust, mis taastavad naha tervisliku pH-taseme. 

Muide, kui asusin uut maski testima, ei lugenud ma kasutusjuhendit läbi ja hoidsin seda ühe hooga nahal 10 minutit. Seejärel olin üsna punane ja mõtlesin, et ehk tasub siiski korraks kasutusjuhendisse kiigata. Üllatus-üllatus: varasema 10 minuti asemel võiks maski hoida näol vaid kolm minutit. See kolm minutit sobib mulle, sest alati on ju kuhugi kiire. Miks mitte saada nüüd sama tulemus vaid kolme minutiga?

Maskil on peenem ja vedelam konsistents, mis tähendab seda, et minu naljad stiilis "kasutage seda päev enne, kui koristaja tuleb", jäävad ära. Uue maski mahapesemine on tõepoolest lihtsustatud ning kogu protsess pisut puhtam. Tõepoolest, vann või kraanikauss ei paista pärast maski maha pesemist välja selline nagu seal oleks sada porist päkapikku kummikutega kankaani tantsinud. 

Ja loomulikult saab maskiga SPA-s jätkuvalt teisi külastajaid kas ehmata või sootuks naerma ajada. Mäletan siiani üht vanaprouat, kes nähes mind maskiga SPA-s reipalt kõndimas, pidi ehmatusest vedru välja viskama. Kuid see must mask näol võib saada saatuslikuks ka koduloomadele. Üks lugeja kirjutas, et esmakordselt maskiga elutuppa minnes, oli tema kass nii šokeeritud, et pages õudusest diivani alla, kust ta hiilis välja alles ööhakul. Seega ettevaatust - mõjub ka koduloomadele!

Kui ma nüüd endalt uuesti küsin, kas minu uues ja nooblimas klaaspurgis mask on parem kui eelmine, siis on vastus jah. Ta on jätkuvalt minu loojalne sõber, parter in crime, kellega hoida õhus traditsiooni ja SPA-s käies vähemalt ühte inimest üllatada. Kui ma peaksin selle maski vaid ühe pealkirjaga kokku võtma, oleks see lihtne: "Kuidas saada kolme minutiga kümme aastat nooremaks? Haara Vestige Verdant imemask!"

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig