Wednesday, December 13, 2017

Kohtume juba täna Tartu Kaubamaja Ilumaailmas Elizabeth Ardeni boxis!


Soojad tervitused Tartust! Neid ridu kirjutades olen mässinud end sooja hommikumantlisse, joon kuuma teed ja söön sefiirikooki. Väljas sajab üsna pööraselt vihma ja ma lõbustan end tubaste tegevustega - ühe silmaga vaatan telesarja "The Crown" teist hooaega ja teise silmaga uurin Elizabeth Ardeni tooteid. Miks just Arden ja miks just Tartu?

Möödunud nädalal toimus Tallinna Kaubamaja Ilumaailmas Elizabeth Ardeni Kliendipäev, kus mul oli rõõm jagada oma nippe ja trikke ning rääkida laiemalt ilumaailmast. 13. detsembril ehk juba täna toimub Tartu Kaubamaja Ilumaailmas Elizabeth Ardeni Kliendipäev, kus ootame kõiki iluhuvilisi külla. 

Nii nagu ka Tallinnas, olen võtnud Tartusse kaasa oma lemmikuimad tooted Elizabeth Ardeni sarjast ja tutvustan neid kõigile, kes Kaubamajja tulevad. Lisaks loosime iga täistund kõigi ostjate vahel välja ühe põneva auhinna. Müügil on külluslikud kinkekomplektid, kus ühe toote hinnaga saab uhkes kinkekarbis lisaks mitu sama sarja toodet. Kui sujuvalt jutt endale viia, siis mulle meeldivad pidulikud karbid eelkõige seepärast, et lammutan nad elegantselt laiali, valin sealt sõbrannadele kingitused ja kõige lemmikuima toote jätan otseloomulikult endale. 

Mina ootan Sind juba täna kell 14-18.00 Tartu Kaubamaja Ilumaailmas Elizabeth Ardeni boksis. Kui Sa oled Stellariumi lugeja, tule ja ütle mulle tere ning küsi endale kassast väike kingitus Elizabeth Ardenilt, salasõnaks "Stellarium". 

Mina olen igatahes väga elevil, sest ma pole tükk aega Tartus käinud ja veelgi rõõmsamaks teeks mind Stellariumi lugejatega kohtumine. Ah jaa... Ma oleksin kõige olulisema peaaegu unustanud - kommi pakume ka! Tule! Sööme koos kommi ja räägime jõulukuul ilusatel teemadel.
    
PS. Kliendipäeval on kõik Elizabeth Ardeni tooted 25% soodsamad (soodustusele lisandub ka Sinu Partnerkaardi soodustus - ära seda koju unusta).  Lisaks on pühade puhul kõikidele ostjatele ka väike kingitus Elizabeth Ardenilt. Elevust, kui palju!
SHARE:

3 comments

  1. You look great in this photo, Stella! Love the hairstyle and the accessories. Kisses :*

    ReplyDelete
  2. Minu lemmik on ka, ostan üsna sageli laevalt Ardeni tooteid nii endale kui ka tütardele kingiks! 👍

    ReplyDelete
  3. Väga tore oli Sinuga täna kohtuda ja suured tänud kingi eest. Elizabeth Arden on mu lemmikfirma, väga huvitav oli kuulata kuidas Sa nendest toodetest nii palju tead. Toredat olemist Tartus!

    Marju

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig