Thursday, December 21, 2017

Kuidas saada tervematest tervemad juuksed? Tuntud naised jagavad nippe


Terved juuksed on teekond. Need ei tule alati nii lihtsalt kätte. Sellest räägivad kolm tuntud Eesti naist, kes jagavad oma tervete juuste saladust. Kuidas on nendel õnnestunud saada kaunid kiharad, mis aina koguvad komplimente? 

Muusik Helen Adamson ütleb, et tema juuksed pole alati nii terved olnud. "Kui loobusin kuumast föönist, siis hakkasid mu juuksed vaikselt tervemaks saama. Lasen oma juustel lihtsalt õhu käes ära kuivada ja ei kasuta üldse fööni. Usun, et see on parim teene, mida saab oma juustele teha."

Ühe oma lemmikuna toob Helen välja Demeliss elekrilise juukseharja, millega saab lihtsate nippidega lokkis juuksed. Sel aastal võiks Heleni kingikotti mahtuda ära ka Demeliss Liberty, mida saab edukalt ilma juhtmeta kasutada. "See sobib ideaalselt minu muusiku tööga, kus vahel tuleb pool meiki ja soengut hoopis autos teha. Demeliss Libertyga saan kiirelt kas lava taga või hoopis teel esinemisele soengu tehtud," kiidab Helen Adamson.
  

Stilist Jana Hallas usub, et pikki juukseid tuleb väga ettevaatlikult kammida. Ta on aastaid alustanud juuste kammimist pea alaspidi ja esmalt kamminud läbi alumised juuksed. 

"Kogemus näitab, et juuksed tuleb väga ettevaatlikult kammida. Me kahjustame oma juukseid just sel ajal, kui neid tugevalt ja hooletult harjame. Mina teen seda ettevaatlikult ja võtan juuste kammimiseks eraldi aja. Samuti tuleks juukseharja pesta, just siis näeme, kui palju mustust ikkagi juustesse koguneb," nendib Hallas. Selleks, et peanahka hoida, kannab ta talvel mütsi, sest peanahk on tundlik ja kardab külma.


"Selleks, et juuksed ka jääksid terveks, kasutan juba mõnda aega Demeliss PRO juukseharja. Kui sa soovid ikkagi siledaid juukseid ja sama ei taha neid sirgendajaga rikkuda, siis on elektriline juuksehari mõistlik valik," nendib Hallas. Demeliss PRO suurim pluss on see, et hari ei kõrveta juukseid, vaid jätab nad terveks.

Jana on seda meelt, et igasuguseid tooteid võiks kodus olla võimalikult vähe ja juustesse pole vaja liigselt keemiat panna. Tema lihtne nipp on ajada läbi väheste asjadega ja viljeleda askeetlikku tarbimisstiili. 


Disainer Kadri Kruus teab, et oliilvõli teeb juustega imesid. "Panen oliivõli juustesse ja jätan selle vahel terveks päevaks. Mul on komme see ritaal võtta ette siis, kui parasjagu koristan ja tahan, et õli samal ajal mõjuks. Vahel jätan selle terveks ööks juustesse ja pesen alles hommikul välja. Mõjub."

Lisaks kasutab ta erinevaid juukseotsesse jäetavaid õlisid ning tunneb, et just need hoiavad juuksed korras. Kadri arsenalis on ka Demeliss PRO juuksehari, millega ta sai sõbraks messil Ilu Sõnum, kus Demeliss boksis tehti talle soeng. 

"Talve teises pooles lähevad mul juuksed kehvemaks, siis kammin tihti Demelissiga juuksed läbi. Harva jään uusi asju kasutama, kuid Demeliss on jäänud minuga. Kui mul on valida kas sirgendaja või elektriline juuksehari, siis valin viimase, sest sellega saan juuksed kiiresti sirgeks ja ei pea ilmtingimata tervet pead läbi kammima."   

Kolme tuntud naised juuksejutud leidsid aset Demeliss Juukseharjade esitlusel, kus nad valisid endale oma lemmikuima juukseharja. Juukseharjade arvustust saad lähemalt lugeda siit.



FOTOD: Meisi Volt
SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig