Tuesday, May 20, 2014

Review: Shiseido "Face Color Enhancing Trio"



 I remeber the time I once gave my handbag my husband to hold and he asked: "What on earth do you carry around in your bag?" I answered: "Oh, just some ... things!" Well, every woman who uses makeup has at least once held her makeup bag herself and wondered how heavy it is.   

I am one of those who thinks her makeup bag is made of rubber and therefore loads it constantly with things, which all happen to be very important. In the beginning of the May Shiseido let out new trio palettes called "Face Color Enhancing Trio". This new Shiseido palette made my makeup bag instantly lighter. I was able to got rid of blusher, powder and bronzer, because these three products have their place in trio palettes. How I love multifunctional products!  The outside of the palette is chick and black - looks as elegant as a little black dress. If usually I don't use brushes that come in palettes, then this Sisheido wide brush is like art work. It makes applying powder and blending blusher so easy. This trio palette comes in three shades and costs 40 euros. So even the palest or sunkissed ladies will find their own. My complete favourite is palette in PK1, it fits perfectly with light skin tone and delivers the complexion that looks like an English Rose. 


Mäletan, kuidas abikaasa kord minu käekotti hoides küsis siira ja suure imestusega: "Mida sa ometi oma kotis kaasas kannad?" Vastasin midagi sellist: "Oh... Siin on kõigest mõned asjakesed!" No jah. Iga naine, kes end meigib, on vähemalt korra elus hoidnud käes oma kosmeetikakotti ja imestanud, kuidas see ometi nii raske on.

 Mina olen üks nendest, kes eeldab, et kosmeetikakott on kummist ja laob sinna järjest asju, millest absoluutselt kõik on mõistagi ülimalt vajalikud. Mai alguses paiskas Shiseido müüki uued kolmikpaletid, mis tegid minu kosmeetikakoti hetkega kergemaks. Viskasin ilma pikema jututa kotist välja põseruuži, puudri ja päikesepuudri. Just need kolm toodet on kolmikpaletis kõik kenasti esindatud. Kuidas ma armastan multifunktsionaalseid tooteid! 

Paleti korpus on šikilt must - sama elegantne nagu väike must kleit. Kui tavaliselt jäävad meigipalettidega kaasas olevad pintslid ja aplikaatorid minu poolt puutumata, siis Shiseido lai pintsel on väike kunstiteos omaette. Sellega on mugav nii puudrit kui  ka põsepuna hajutada. 40 eurot maksvat kolmikpalett on müügil neljas toonis. Lemmiku peaks sellest valikust leidma nii piimja nahaga Lumivageke kui ka jumekas Okasroosike. Minu jäägitu lemmik on palett PK1, see sobib täiuslikult valge nahaga ja kindlustab mulle jume nagu Inglise roosil. Ja kes ei sooviks olla Inglise roos? 


Vaata pildiseeriat, kus kasutasin meigi tegemisel põskedel just Shiseido paletti. Fotod leiad SIIT



PHOTOS: Stella K.
SHARE:

29 comments

  1. Hetkel on lemmikuks Shiseido lauvärv Ombre creme satinee, mida saab varjutamiseks hajutada või hoopis pintsliga teha konkreetne lainerijoon. Suurepärane asi :)

    ReplyDelete
  2. Minu lemmikum toode on Shiseido Luminizing Satin Trio lauvärv väga hea toode püsib kaua peal.

    ReplyDelete
  3. Pole kunagi kasutanud Shiseido toodeid.

    ReplyDelete
  4. Mina pole kahjuks ühtegi Shiseido toodet siiani omanud, vaid proovida olen saanud. Ütlemata tore oleks üht sellist multifunktsionaalset toodet omada.

    ReplyDelete
  5. Shiseido Perfect Refining Foundation

    ReplyDelete
  6. Siiani aastaid minu lemmikuks on olnud Shisheido Hydro Powder Eye Shadow toon numbriga H12.

    ReplyDelete
  7. Veel ei ole proovinud ühtegi toodet,seega puudub ka lemmik.Aga see uus trio võiks kindlasti olla esimene lemmik Shisheidolt.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Polegi kahjuks kunagi veel Shiseido tooteid kasutanud, kuid selline palett võiks olemas olla kindlasti :)

    ReplyDelete
  10. Pole veel Shiseido tooteid kasutanud, kuid teeks seda huviga :)

    ReplyDelete
  11. Shisheido lemmikooteks on mul Luminizing Satin Eye Color - Lingerie. Uued tripaletid tunduvad suveks must have olevat! :)
    Päikest!

    ReplyDelete
  12. Ka minul pole olnud veel õnne Shiseido tooteid proovida, kuid seda multifunktsionaalset karbikest sooviksin küll väga. :)

    ReplyDelete
  13. Olen juba mõnda aega arvanud, et eestlastel ja jaapanlastel on midagi väga sarnast ja ühist. Nii iseloomus kui ka olekus ja suhtumises üldiselt. Juba sellepärast võib Jaapani ihuhooldustooteid usaldada, kuigi nad on välja töötatud meist nii kauges maailma otsas. Shiseidol on mõnusaid tooteid heledale nahale, nagu ka mul on. Suvine lemmik on kindlasti multifunktsionaalne niisutav sprei - Aromatic Energizing Sray.

    ReplyDelete
  14. Lemmik veel puudub, võidu korral oleks see minu esimene Shiseido toode, mille headust katsedada :)!

    ReplyDelete
  15. Ei ole kahjuks veel Shiseido tooteid kasutanud.

    ReplyDelete
  16. Pole veel ühtegi Shiseido toodet kasutanud, kuigi kuulnud kiidusõnu, nende toodete kohta olen küll.

    ReplyDelete
  17. Mina pole kunagi veel kasutanud ühtegi Shiseido toodet, nii et oleks viimane aeg alustada :)

    ReplyDelete
  18. anneke@ut.ee
    Kahjuks, pole proovinud Shiseido kosmeetikat, aga olen palju kuulnud sellest. Minu sõbranna kasutab Shiseido bronzer. Ma plaanin proovida ka.

    ReplyDelete
  19. Ma pole kahjuks oma meigikotti veel ühtegi Shiseido toodet jõudnud koguda aga sellest triost võiks alustada küll, seal on kõik olemas, mis mul hetkel puudu :)

    ReplyDelete
  20. Mulle meeldib shiseido ibuki sarja näokreem

    ReplyDelete
  21. Shiseido tooteid pole mul olnud. Multifunktsionaalsed tooted meeldivad väga.

    ReplyDelete
  22. Mul pole Shiseido tooteid veel olnud, see multifunktsionaalne toode tundub väga ahvatlev.

    ReplyDelete
  23. Kuna naiste käekott tundub tihtilugu põhjatu ning otsitavat raske leida, siis selline multifunktsionaalne toode on suurepärane. Shiseido tooteid veel proovinud pole, ent kindlasti veel proovin.

    ReplyDelete
  24. Kunagi meeldis mule väga Shiseido Sun Protection Liquid Foundation!

    ReplyDelete
  25. Minu totaalne lemmik seni on Shiseido Perfect Rouge huulepulk - no tegelikult meeldivad kõik toonid ;) ,aga lemmikuim on vist oranž 418. Olen mingil oranži lainel praegu ja juba mõnda aega tegelikult :)

    ReplyDelete
  26. Shiseido tooteid proovinud veel ei ole. Aga kindlasti tahaks. Ja selline toode võiks igal naisel olla küll! :)

    ReplyDelete
  27. Ma olen nii paljudes Stellariumi loosides kaasa löönud, kuid ei ole mitte midagi võitnud. Shiseidolt on lemmikud jumestuskreemid, kreemised lauvärvid ja ripsmetušš. Õelt olen laenanud Shiseido kulmuvärve. Parimad!

    ReplyDelete
  28. Pole olnud õnne kasutada Shiseido tooteid , loodan , et see olukord paraneb :)

    ReplyDelete
  29. Vaatasin mis ma vaatasin aga ühtegi Shiseido toodet mul pole. Tõesti mugav lahendus!

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig