Monday, May 26, 2014

Live the life you love. Love the life you live!

Kui ma olin teismeline, kogusin innukalt aforisme. Mul oli selleks väike lilla märkmik ja kui meil külalised käisid, palusin, et igaüks kirjutaks mulle ühe aforismi. Täna on meil Facebook, Twitter ja Instagram täis igasuguseid ütlusi, mis peaksid meid naerutama ja julgustama. Ja nüüd ka The Wishlet käevõrud! 

Ma olin täiesti lummatud, kui neid lihtsa disainiga käevõrusid nägin. Just seetõttu, et need meenutasid mulle minu lapsepõlve tava koguda mõtteteri. Nimelt on igal The Wishleti käevõrul kirjas oma sõnum. Ma keerutasin neid tükk aega sõrmede vahel ja mind tabas lapsik rõõm! Kui armas mõte kirjutada igale käevõrule üks lihtne mõte, mis meid terve päeva vältel saadaks! Minu lemmikuim mõte tuleb kollaselt käevõrult: "Isegi kui sa seisad üksi, seisa selle eest, mis on õige!"


Mul on sulle ka hea uudis! 

Nimelt on mul võimalus kolmele õnnelikule kinkida The Wishleti käevõrud. Selleks pead sa minema The Wishleti lehele, mis asub SIIN ja seejärel kirjutama Stellariumi kommentaariumisse, mis värvi käevõru sulle kõige enam meeldib. Selleks, et võita peaksid olema The Wishleti Facebooki lehe fänn ja Stellariumi sõber.

The Wishleti Facebooki lehega saat liituda SIIN.
Stellarium asub Facebookis SIIN.

 Selleks, et  see postitus jõuaks veel paljudeni, jaga seda oma Facebookis, Instagramis, Twitteris või blogis. Kellel ei vea Facebookis, sellel veab Instagramis, ühe käevõru loosin välja nende vahel, kes on juba liitunud või liituvad Stellariumi Instagramiga SIIN ja kirjutavad The Wishlet pildi alla, mis värvi käevõru soovid! Loos toimub 1.juunil.


When I was in my early teens I collected aphorisms, zealously. To record all the wonderful sayings and clever thoughts in the world, I had a little violet notebook and when we had guests over I asked everyone to write an aphorism down for me. Well, today we have Facebook, Twitter, Instagram, filled to the brim with thoughts and sayings to make us feel better and make us laugh and whatsoever. 

And now - we have The Wishlet bracelets! These bracelets just blew my mind when I first got to see and touch them - how simple, how awesome. And – every one of them has the message in it. Really took me back! What a sweet idea to add a little thought to the bracelet you wear all day. My favourite line comes from inside the yellow one: "Even if you are standing alone, stand up for what is right..." SHARE:

35 comments

 1. great look - i absolutely love your shoes.

  come check me out!
  mon | http://www.monsemble.ca

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! They are also very cosy. My best pals in spring :)

   Delete
 2. Kõige enam meeldib lilla käevõru!

  ReplyDelete
 3. Kõige rohkem meeldib roosa käevõru!

  ReplyDelete
 4. Minule sümpatiseerib türkiisi värvi võru sõnum :)

  Katrin

  ReplyDelete
 5. Paint your dreams in the boldest colors - Fuchsia

  ReplyDelete
 6. Paint your dreams in the boldest colors - Fuchsia

  ReplyDelete
 7. Sinakas-lilla käevõrule jäi pilk esimesena peale :)

  ReplyDelete
 8. Sirelililla käevõru on minu lemmik! :)

  ReplyDelete
 9. Panid mu väga raskesse olukorda. Nende vahel ei ole ju võimalik valida! Ühel on ilusam värv aga teisel on veel parem tsitaat jne jne. Aga siis mõtlesin natuke praktilisusele ja must leiaks minu randmel tõenäoliselt kõige rohkem kasutust (: lisaks on sellel väga asjalik sõnum!
  Jagasin loosi twitteris: https://twitter.com/mer_tweet/status/471249258172411904

  http://www.merrific.net

  ReplyDelete
 10. minu lemmikuks on valge ja tumesinine :) väga lahedad ja oi kuidas tahaks ka omale :P

  kirjutasin ja jagasin seda blogis, siin :) : http://gosflic.blogspot.com/2014/05/the-wishlet.html

  ReplyDelete
 11. Kõige enam meeldib lilla käevõru!

  ReplyDelete
 12. Appi, kui armsad! Türkiis, kindlasti türkiis on lemmik! :)

  ReplyDelete
 13. Meeldib väga lilla käevõru

  ReplyDelete
 14. Väga meeldib lilla käevõru

  ReplyDelete
 15. Mulle meeldib üliväga ROHELINE käevõru, sest minu jaoks on tõde selle sõnum : "Kõik on korduvkasutatav peale elu."

  Eva-Maria Virnas
  evamariimarii@gmail.com

  ReplyDelete
 16. Enim meeldib roosa käevõru :)

  ReplyDelete
 17. Tumesinise käevõru sõnum on mulle kõige südamelähedasem, sest olen tegelikult tihe unistaja. Seetõttu osutuks see valituks. :)

  ReplyDelete
 18. Kõige enam meeldib mulle valge :)
  Jagasin toredat loosi ka FBis (https://www.facebook.com/anni.kukk/posts/10203986560889242)
  Ja tahtsin veel öelda et väga kenad fotod!

  ReplyDelete
 19. Tumesinine on kõige hingelähedasem :)

  ReplyDelete
 20. Ma käevõru ei taha, aga mulle hirmsasti :) meeldib su kleit!!! Kust selliseid saab? ;)

  ReplyDelete
 21. Mulle meeldib, Orange, sest tegemist on nii elurõõmsa ja suvise värviga ja kuidagi on seda värvi asjad hakanud mu juurde tulema (olemas juba capripüksid, tennised, suvekampsun) . Et oranžist saab vist minu selle suve värv.

  ReplyDelete
 22. Mulle meeldib enim oranž, nii ilus, elurõõmus ja suvine värv! Mitu seda värvi eset (capripüksid, tennised, suvekampsun) juba olemas, käevõru oleks kena täiendus. Sõnumit ei suutnud tuvastada, ega ma hästi inglise keelt ka ei oska, aga kindlasti on see midagi vahvat ja tähendusrikast!

  ReplyDelete
 23. Lilla/lavendel on nii ilus :-) Soovin!
  Janna Joanna.spihhalska@gmail.com

  ReplyDelete
 24. Mulle meeldis kõige rohkem fuksia sõnum - paint your dreams in the boldest colour

  ReplyDelete
 25. Paint your dreams in the boldest colors - Fuchsia - lemmik!

  ReplyDelete
 26. Paint your dreams in the boldest colors - Fuchsia - absoluutne lemmik!

  ReplyDelete
 27. Pink- Live well,laugh often,love much....sobiks mulle

  ReplyDelete
 28. Näed kui erinevad on inimesed, nägin neid just poes, NuNordikus?, ja mõte mulle väga meeldib, aga teostus üldse mitte :) Teeks hoopis teisiti :)

  ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig