Sunday, March 22, 2015

Three Little Pics: Riga Fashion Week

We've had a very fashonable and fascinating weekend. Who follows me on Instagram, knows that photographer Meisi and I went to Riga a fashion Week to which Stellarium received an exclusive invitation. We arrived in Riga already on Friday where we were greeted by a decent mix of snow, rain, and wind. Nevertheless my green hat behaved well this time and didn't fly off to Riga. Despite the snowstorm we arrived chins up in Wellton Centrum Hotel & SPA which we recommend for both its spa pleasantries, beautiful interior, and decadent breakfast. 

"Where does all this food fit?" Meisi asked with wonder when I devotedly wolfed down croissants, roasted champignons, stuffed eggs, bacon, and well... Three cakes.  Anyway we had rested up for the shows on Saturday and it's true - beauty sleep is of essence on a fashion week! Most of the Riga Fashion Week events took place in their luxury department store Podium. It was undescribable joy to see two seats reserved for Stellarium in the front row, where we had the perfect overview of all the shows. Riga Fashion Week's finale was the f/w collection show of the Estonian top designer Ülle Pohjanheimo, you'll see the overview soon enough. You can see the ending moments of Pohjanheimo show in Stellarium's Instagram here. Meisi and I had plenty more adventures, so be sure to check back to the blog every day next week, because we have stories to tell! Here are three images to welcome the new week.

PHOTOS: Meisi Volt
Meil on olnud väga moekas ja meeleolukas nädalavahetus. Kes mind Instagramis jälgib, see juba teab, et käisime koos fotograaf Meisiga Riia Moenädalal, kuhu Stellarium sai eksklusiivse kutse. Me laekusime Riiasse juba reedel, kus meid kostitas bussist välja astudes esinduslik segu lumest, vihmast ja tuulest. Siiski käitus minu roheline kübar sel korral viisakalt ja ei läinudki Riia peale lendu. Hoolimata kergest tuisust jõudsime pea püsti Wellton Centrum Hotel & SPA-sse, mida soovitame soojalt nii SPA mõnude, ilusa interjööri kui ka eriti rikkaliku hommikueine poolest. 


"Kuhu kõik see toit sulle mahub?" imestas Meisi, kui ma hommikueine ajal pühendunult croissante, röstitud šampinjone, täidetud mune, peekonit ja noh ... kolm kooki nahka pistsin. Igal juhul olime laupäevaks välja puhanud ja tõsi, mis tõsi - iluuni on moenädalal vajalik! Enamus Riia Moenädala raames toimuvaid üritusi leidsid aset nende kaubamajas Luxury Department Podium. Minu jaoks oli kirjeldamatu rõõm näha Stellariumile broneeritud kahte kohta esireas, kus meil oli täiuslik ülevaade kõigest, mis moeshow`l toimus. Riia Moenädala lõpetas Eesti tippdisaineri Ülle Pohjanheimo sügis/talvise kollektsiooni show, millest näed ülevaadet õige pea. Stellariumi Instagramist näed Pohjanheimo show lõpukaadreid SIIT. Meil jagus Meisiga veel küllaga seiklusi ja kiika blogisse uuel nädalal iga päev, sest meil on, millest sulle rääkida! Siin on kolm kaadrit, mis juhatavad sisse algava nädala.  
SHARE:

14 comments

  1. Esimene pilt on WOW! Päris ootamatu Sind üleni mustas näha ja see värv on Sulle kui valatud. Kas saapad on Dr. Martens?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Homme kirjutan oma RFW riietusest lähemalt. Seega - varu pisut kannatust. Kes kannatab, see kaua elab.

      Delete
  2. Hi Stella, so happy that you and Meisi had a good time at the Riga Fashion Week, pity about the weather but it looks like you both had your Wellingtons on and that is good news for me,you both look gorgeous when you wear your Wellingtons.
    Kisses
    Julie
    xxx

    ReplyDelete
    Replies
    1. We had great time! Thank you, dear Julie. Kisses xx

      Delete
  3. Ootan põnevusega teie seiklusi. Punase vaiba look on ühtaegu lihtne ja glämm. Kust see kott pärineb?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kott on ühe imeliselt andeka Eesti kunstniku töö. Homme kõigest lähemalt.

      Delete
  4. Ootan ka juba lugusid ja imetlen seda kotti, mida ma mäletamistmööda olen mõnes kohaliku disaini poes näinud. Kusjuures hotellides on mul hommikusöökidega sama lugu, alati imestatakse, kuidas minusuurune neiu jaksab nii palju korraga süüa :D
    -P.
    BOWTIE DIARY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, Piia, mul kasvab hotellides isu tavaliselt kõrgemaks kui hotelli enda hoone... Tõsi, mitte alati. Aga, kui on rikkalik valik, siis saab minust väike söödik, kes võib lihtsalt poolteist tundi jutti süüa :D Kord leidsin aga hotellis kartulikotleti seest märkmiku lehe, kuhu oli midagi kirjutatud ja pärast seda suutsin vaevu kohvi alla loputada...

      Delete
  5. Esimene pilt fantastiline, nii kaunis outfit, teiste piltide stoola tuttav ja nii põnevate toonidega.
    Jään ootama jätkuvaid glamuuriuudiseid :)
    Hotellide hommikusöögilauad tekitavad vist paljudel hundiisu, olen isegi suutnud seal enda massiga pöördvõrdelise koguse ära lahendada :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! Olen ise samuti oma stoolasse jäägitult kiindunud, annab sooja ja mässin end sellesse nii, kuidas jaksan. Mul on veel ka üks kodusem stoola (musta ja pruuniga), mis ootab mind televiisori nurga juures, kuid kahjuks ei jõua ma kunagi televiisorit vaatama :) Kuid loodan oma pruunika stoola pildide meelitada.

      Delete
  6. Rootsi lauad on minu komistuskiviks. Olen tavaliselt söönud kõiki asju kolmekordselt. Kõik ohtlikumad on laevad, kus saab end kurguni täis söödud. See on vist juba inimloomuses... PS. Täiuslik outfit. Must on Sinu värv ja see kuldne kott on Moenädala jaoks imeilus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, ka minul on Rootsi lauaga vaid head mälestused. Meenub ka üks kolleeg, kes 90ndatel laevas endale meetrise kuhja puhastamata krevette ette ladus ja ei paistnud kuhja tagant enne välja, kui krevetid hakkasid kahanema... See seik seostub mulle Rootsi lauaga kõige enam :D

      Delete
  7. Stella, miks sa nii kaunis oled? Ja oh, kuidas mulle meeldib see sall.

    ReplyDelete
  8. Need statement-kummikud meeldivad mulle veelgi rohkem, kui Sinu jalas palju nähtud Hunterid. 10 points!

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig