Wednesday, March 11, 2015

Instagram Inspiration - Paris Fashion Week

PHOTO: Louis Vuitton Instagram

Paris Fashion Week is over. Instagram is an excellent thing during fashion weeks - you sit on a bus, lounge on the bed, or browse exciting pictures with your lunch and get to be part of a kaleidoscopic fashion week. I like boldly dressed guests and fashion shows full of surprises equally much. I follow fashion weeks through photographers', bloggers', celebrities', as well as supermodels' Instagrams - all of it eventually gives a slight overdose of glamour, but who says it's a bad thing? On occasion, it's doable.

 My pick today is the account of the loved and hated Kim Kardashian. Kim caught attention during Paris Fashion Week with her platinum blonde hair, and visited many shows with her husband Kanye West. Supermodel Cara is wonderful and her Instagram account reflects British humour in both images and text. And who could compete with the creations of Louis Vuitton? One of my favourite Instagram accounts belongs to blogger Andrea Janke, whom fashion enthusiasts should add to their list. These 22 shots are like a drop in the ocean of Paris Fashion Week. Whose show did you like the most? My maximum points go to Chanel.

4. durtti
5-6. kimkardashian
7-8-9. caradelevingne   
10-11-12. louisvuitton
13. pushprlondon
14-15-16-17-18-19-20. andreajankeofficial
21. anastasiyataran
22. capretto_southmiami

Pariisi Moenädal on läbi. Just moenädalatel on Instagram maailma kõige tänuväärsem asi - sa istud bussis, vedeled voodis või sirvid lõuna kõrvale meeleolukaid klõpse ja saad osa kaleidoskoopilisest moenädalast. Mulle meeldivad võrdselt nii julgelt riietunud külalised kui ka üllatusi tulvil moeshow`d. Moenädalaid jälgin nii fotograafide, blogijate, kuulsuste kui ka supermodellide Instgarami kontodelt - see kõik annab lõpuks glamuuri üledoosi, kuid kes on öelnud, et see on halb? Vahel võib. 

Minu tänasest valikutest leiad armastatud ja vihatud Kim Kardashiani konto. Kim püüdis Pariisi moenädalal tähelepanu plaatinblondide juustega ja jõudis koos abikaasa Kanye Westiga külastada mitmeid showsid. Supermodell Cara Delevingne on võrratu ja tema Instagram peegeldab parimat Inglise huumorit nii tekstis kui pildis. Ja kes saaks Louis Vuittoni teoste vastu? Üks minu lemmikumaid Instagrami kontosid kuulub blogija Andrea Jankele, keda soovitan moehuvilisel oma listi seada. Just tema Instagramist leidub selles postituses kõige andekamaid pilte. Need 22 kaadrit on justkui piisk suurest ookeanist Pariisi Moenädalal. Kelle show sulle kõige enam meeldis? Minu täispunktid lähevad Chanelile. 
SHARE:

4 comments

  1. Cara Delevingne on mu lemmik, kaunis, omanäoline ja humoorikas :)
    Chaneli show`l häirisid mind varrukad, kõik oli huvitav, stiilne ja kaunis, aga varrukad muutsid enamuse riietusi ja modelle lausa kappideks :)

    ReplyDelete
  2. Moenädalad on minust mööda läinud, kuid siit leidsin kontosid tänu millele olen edaspidi paremini kursis! Edu!

    ReplyDelete
  3. Pretty component of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to claim
    that I get actually enjoyed account your weblog posts.
    Any way I will be subscribing to your feeds and even I
    achievement you access constantly fast.

    ReplyDelete
  4. First off I want to say superb blog! I had a quick question that I'd like to ask
    if you do not mind. I was curious to find out how you center
    yourself and clear your mind before writing.
    I have had a difficult time clearing my mind in getting my ideas out there.
    I do take pleasure in writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are
    usually lost simply just trying to figure out how to begin. Any ideas
    or hints? Cheers!

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig