Tuesday, February 16, 2016

Birthday Month: These yellow shoes


There have been times in my life when I have worn high heels from year to year. But last couple of years I have been dedicating myself to the comfort. Even more, because I am often riding scooter bike and high heels are big no when it comes to that. So, I am usually to be seen on high heels when there is some kind of reception, party or photo series for the Stellarium. 

During last ones I have changed my shoes in the parks or right on the streets. Last year I fell absolutely in love with my yellow adidas shoes and on my spare time wore them with every outfit. Stellarium’s birthday month is the time we publish shots that otherwise would have kept in secret in our archives. These yellow adidas shoes are the ones I have changed in Tallinn, London and Riga. Oh well, can you imagine the mess we have done with Meisi in the middle of the street? Our Girl Friday photoshoots you will find here, here and here.


Minu elus on olnud ajad, kus ma olen aastast aastasse kandnud kõrgete kontsadega kingi. Kuid viimased aastad olen pühendunud mugavusele. Seda enam, et ma sõidan palju tõukerattaga ja kontsakingad ei tule siis üldse kõne alla. Nii  näeb mind enamasti kõrgetel kontsadel kas mõnel vastuvõtul, peol või hoopis pildiseeriat tehes. 

Kuid ka pildiseeriatele kõnnin ma ikka mugavates jalanõudes. Seega olen peamiselt vahetanud kingi kas pargis või otse tänaval. Möödunud aastal armusin ma narruseni oma kollastesse adidastesse ja  kandsin neid vabal ajal iga outfitiga. Stellariumi sünnipäeva kuul avaldame kaadreid, mis on jäänud seni meie arhiividesse. Neid kollaseid adidaseid olen vahetanud nii Tallinnas, Londonis kui ka Riias. Taevas küll, millise segaduse oleme Meisiga tänavatel tekitanud? Meie fotoseeriad, mille tarvis olen nendel kaadritel nii hoolikalt jalanõusid vahetanud, leiad siit, siit ja siit.


PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

19 comments

 1. Mulle tundub, et neid kaadreid ongi meil kõige rohkem üldse tehtud :D Aga paganama ilusad papud on need adid küll!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulle meenus Riias see veider turist, kes meid nii innualt filmis, et tuli vahepeal sinu ja minu vahele ning lõpuks üks meist pidi näitama oma ebaviisakat poolt, sest ta ei läinud viisaka palumise peale eemale, pigem aina lähenes kaameraga. Sul oli tema kohta veel mingi tabav väljend, kuid mul on see meelest läinud.

   Delete
 2. Armsad kollased Adidased, nii hästi sobivad sulle kõik jalanõud!

  ReplyDelete
  Replies
  1. adide puhul on see mudel kõige lemmikum. Me oeme justkui teineteise jaoks loodud ja saame hästi läbi.

   Delete
 3. Lihtsalt supper, rohkem polegi vaja midagi öelda :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh. Meisi on tõesti lihtsalt super, et tal on olnud närvi mind kõik need neli aastat muudkui pildistada :)

   Delete
 4. Vahva sisemine tald adidel :) Mul olid kaua, kaua aega tagasi valged roheliste ristikulehtedega, kahjuks ei mäleta, kas olid ka mugavad :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma tellisin Asosest endale ühed Asose enda jalanõud ja samal päeval sain kätte ka need adidased. Asose jalanõud seisavad siiani ja olen nendega vaid korra väljas käinud, siis põrutasin jala tõukerattale hoogu andes korralikult ära...

   Delete
 5. Ükskõik, kus ma Huntereid näen, siis nendega tuled mulle alati Sina meelde. Samamoodi adidas originalsidega. Ma ei tea kedagi, kes kannaks neid kleidiga paremini välja. Meenub üks pildiseeria Londonis, kus sa hüppasid nendega kuskil trepil, endal kleit seljas.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tead, ma mäletan seda pildiseeriat ja ma mäletan seda päeva justkui see olnuks eile. See oli ainus pilvealune päev meie Londoni reisi ajal ja me veetsime Portobellos terve päeva ning see vaigistas minu rahutut meelt. Sekka oli kohvikukülastusi ja lõpuks tegi Meisi selle fotoseeria. Muide, seda outfiti seeriat jagas Bitte Kai Rand isiklikult oma FB-s, mis oli tõeline kompliment.

   Delete
 6. Oooo, see valge mantel, imeline!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aitäh-aitäh! See on armsa Ülle Pohjanheimo disainitud. Tegin sellest kunagi kolm postitust rubriigi Three ways ja neid näeb siit: http://www.stellarium.ee/search/label/three%20ways

   Delete
 7. Mugavus ikka ülekõige!Adidased on piisavalt stiilsed ,et ei riiva silma.Mäletan panin kleidiga oma roosad nike tossud. Sel korral aga oli kleidi kandmis tahtmine nii suur ,et rattaga sõiduks olidki niketossud hea mõte.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sinu kommentaar meenutas mulle miskipärast eelmist suve, kui käisin hommikuti jalgrattaga turul marju toomas. Seljas alati mõni mugav suvekleit, jalas tossud...

   Delete
 8. Mulle jäid silma need hõbedased kingad. Täpselt selline konts, mis ei ole liiga kõrge. Mis firma kingadega tegu?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Need on Kate Spade´i looming. Ostsin juba 7-8 aastat tagasi.

   Delete
 9. Great outfit this up with a suitcase and yellow shoes. Marijana Š.

  ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig