Saturday, February 6, 2016

My Tips & Tricks: How to organize your lipsticks?


I don't know how it is with you, but I'm someone who always looks for a system in things. It's probably because it's so easy for me to spread chaos around myself. Since I have a lot of cosmetics at home and it still hasn't been organised into a perfect system, then I decided to create an ideal lipstick holder called Stellarium. The drop that spilled the cup was a family trip to Riga where I managed to leave all lipsticks behind. It's not a big drama, of course, but it did feel like I'd left my lips home as well.  

As you can see from the photo, you can arrange the lipsticks according to colour or brand. It's really convenient with lipsticks that have a shade label. I continue to also use a system of empty candle glasses (wrote about it here), but I'm starting to buy more and slightly bigger organisers to store everything nicely. What are your tricks for keeping cosmetics in one place so that you don't go crazy when searching for that one specific lipstick? If you've noticed a particularly good organiser, share your wisdom in the comments!



Ma ei tea, kuidas sinuga lood on, kuid mina olen see, kes otsib alati kõiges süsteemi. Arvatavasti seepärast, et mul on enda ümber võrratult lihtne kaost külvata. Kuna mul on palju kosmeetikat ja see pole jätkuvalt seatud täiuslikku süsteemi, siis otsustasin Stellariumi lugejaid üllatada ideaalse huulepulkade hoidjaga. Minu enda viimaseks piisaks karikaks oli üks väike perereis Riiga, kus mul õnnestus kõik huulepulgad maha jätta. See pole otseselt mingi draama, kuid samas oli mul tunne, et olin ka huuled koju jätnud.

Sel kuul sai Stellarium nelja aastaseks. Sel puhul saavad soovijad endale soetada Stellariumi huulepulkade hoidja. Nagu fotolt näha, saab kõik huulepulgad kas värvide või firmade järgi kenasti ritta laduda. Eriti mugav on kasutada neid huulepulki, millel on toon kenasti peale kleebitud. Kõige mugavam on aga see, et nad on nüüd kõik ühes koos ja alati käepärast. Ma kasutan jätkuvalt ka tühjadest küünaldest saadud klaaside süsteemi, millest kirjutasin paar aastat tagasi siin

Stellariumi huulepulkade hoidjat kaunistab Audrey Hepburni tsitaat: "Õnnelikud tüdrukud on kõige kaunimad!" Tõsi, mis tõsi! Igatahes on Stellariumi huulepulkade hoidja ideaalne naistele, kes armastavad süsteemi ja soovivad, et kõik oleks ühes kohas. Alates tänasest on Stellariumi huulepulkade hoidja müügil King Size Stellarium Boxis. Nüüd on sinu kord jagada mulle oma trikke. Milliseid nippe kasutad sina, et kosmeetika oleks ühes kohas? Kõik head ideed on teretulnud!
SHARE:

19 comments

  1. See on küll väärt hoidja! Ma just puistasin enda huulepulgad sahtlipõhja, sest keegi lastest oli huulepulgatopsi valanud vett, lisanud sinna värvipliiatsi ja sulatanud põhja kihi vedelat punast värvi. Ei kujuta ette, kas see on mingi uus kunstiliik või? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul olid nad alati mingis veidras süsteemis, mis ei pidanud viit minutitki vastu. Nüüd olen rahul.

      Delete
  2. Oo, ei jõua ära oodata, et oma kaos niivisi ära organiseerida! :)

    ReplyDelete
  3. Väga hea idee nendele, kellel palju huulepulkasid kodus. Mul neid ainult mõned :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Noh, kui on vaid mõned, saab seda "viga" ikka vast parandada :)

      Delete
    2. Jaa, Stellariumist olen ka juba kaks juurde saanud :) Ongi põhjust rohkem huulepulka kasutada :)

      Delete
  4. ma olen ka täielik organiseerija ja kõik peab olema süsteemne, mis puutub kosmeetikat.
    Kunagi mu mees ostis omale razaeri kõrvaklapid. kes razeri firmast kuulnud on, need teavad, et pole väga odav ja seega kõrvaklapid olid väga fänsi musta karbisees. mis on nüüd minu kosmeetika karp - ja seal on kõik organiseeritud. Kõik lauvärvid on karpides ja rivis suuruse ning kasutatavuse järgi (igapäevased eespool, peo palletti tagapool), samamoodi presspuudrid rivis, ripsmetuššid on kõik ühes kotikeses, huuleläiked ja pulgad teises, jumestuskreemid püstiselt ilusti reas. ja oh õudust, kui keegi julgeb seal midagi sassi ajada :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on palju lauvärvipalette ja need olen pannud sahtlitesse, kus on hea ülevaade. Ma tahaks kohe Sinu süsteemist pilti näha!

      Delete
  5. Mul on kaks punutud korvi: väiksemas on sellised nii öelda igapäeva asjad (ripsmetušš, kulmupliiats, puuderkreem, näokreem, meigieemaldaja, vatid), suuremas aga sellised asjad, mida vähem kasutan (küünelakid, näo - ja juuksemaskid, mõned lauvärvid, tagavara shampoon jne). Suurem korv on kapis peidus :) Huulepulgad (1-3 tk) ja põsepuna on käekotis, sest need võiksid küll endaga kaasas olla :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Korvide süsteem on mul vannitoas au sees - šampoonid, palsamid, maskid ja muud juuksetooted ühes, kehatooted teised korvis, jne. Töötab!

      Delete
  6. This is a great idea! I need more organization, thank you for the information?

    ReplyDelete
  7. Heh, telefonis kommenteerimine lõppeb vahel ebasoovitavalt, ehk siis kaob kogu jutu sisu ära ja meilile saabuvad ainult teated teiste kommentaaridest ;)

    Mulle meeldib see optimistliku sõnumiga karbike väga! Samas ise olen ma enda huulepulgatoonide võimaluse lahendanud hetkel hoopis testreid kasutades ning need on ka mul sarnases, aga väikses karbikeses ilusti reas. Testrite pluss on ka see, et neil ongi juba läbipaistvad korgid ning toonid on kohe näha. Samas on mul siiski ka mõned täissuuruses huulepulgad, mille olen sättinud oma meigikohvri ülemisele riiulile, kuna mitmed neist annavad suisa ehete mõõdu välja, lemmik hetkel on näiteks Oriflame Giordani Gold Jewel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma otsisin sinna tükk aega sõnumit, mis sobiks igasse päeva. Ja lõpuks otsustasin oma lemmiknäitlejat tsiteerida :)

      Delete
  8. väga hea idee :) aga mul pole kahjuks nii palju neid :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Enamasti ongi tore, kui asju on vähe :) Ei pea olema liiga palju, kuid kui neid koguneb, siis on süsteem alati abiks :)

      Delete
  9. Väga vahva huulepulkade kogumiskoht.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on üks selline meigikohvris, kui käin meike tegemas ja olen väga rahul. Tõstan selle lihtsalt välja ja nii minul kui kliendil on ülevaade olemas :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig