Friday, March 27, 2015

Girl Friday: Red Door


"Look out from the hotel window and describe what you see," my daughter asked me on the phone when I was away in Riga. "I see... I see a red door!" She then  asked me if i could take a photo of that door for her. That´s how the photoseries started.  

This Girl Friday outfit is very everyday for me. I like baggy trousers and turtlenecks. Lately various wonderful scarves have found their way into my wardrobe and you can see one of them in this picture. I've always thought that mild beige tones go better with tanned skin, but this is a time to reconsider. I'm growing to like my natural pale skin more and I wear it with almost any colour. Yellow always reminds me of my mother, though - it's her favourite colour and fifty different shades of yellow can always be found in my childhood home. I put these yellow mittens on thinking about my mother. So, this post is inspired by the two closest people in my life - my daughters who wanted to know what I'm seeing from the hotel window, and my mother who passionately loves yellow. I wish everyone a warm-shaded Friday!

Outfit details:

Scarf: Banana Republic
Top: Counterparts
Trousers: Christian Dior
Bag: Andron Burgund Collection (here)
Shoes: Jeffrey Campbell
Earrings: Pi-Ret Jewelry (similar here)
Make-up: Dior Spring Collection "Kingdom Of Colors"


"Vaata hotelli aknast välja ja kirjelda, mida sa näed!" küsis mu tütar telefonis, kui talle Riiast helistasin. "Ma näen ... Ma näen punast ust!" hüüdsin vastu. Lastel on sageli lihtsad ja geniaalsed küsimused, millest sünnib alatihti midagi enamat. Pärast seda, kui olin oma tütrele detailselt kirjeldanud, mida aknast nägin, sõnas ta: "Sa pead selle punase ukse mulle üles pildistama!" Nii otsustasin, et see lihtne outfit saab raamitud punase uksega ja nõnda see fotoseeria sündis.

Seekordne Girl Friday outfit on minu jaoks väga igapäevane. Mulle meeldivad lohvakad püksid ja kõrge kaelusega polod. Viimasel ajal on mul kappi kogunenud mitmeid heledaid salle ja neist ühte näed selles pildiseerias. Ma olen alati arvanud, et mahedad beežid toonid sobivad pigem päevitunud nahaga, kuid siinkohal mõtlen ümber. Mulle meeldib järjest rohkem minu hele nahk, mis on mulle looduse poolt kingitud ja see sobib tegelikult igat värvi riietusega. Kollase värviga seostub mulle aga alati minu ema - see on tema lemmikvärv ning minu lapsepõlvekodust leidub mitmeid kollaseid varjundeid. Need kollased käpikud panin kätte mõeldes oma emakesele. Seega on see postitus inspireeritud kahest kõige lähedasemast inimesest minu elus - minu tütrest, kes soovis teada, mis paistab mulle minu hotelliaknast ja minu emast, kes armastab kirglikult kollast värvi. Soovin kõigile soojades toonides reedet!


PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

12 comments

  1. Nii armsad rõõmsad kollased käpikud :D
    Ei ole elus armastanud kollast ja rohelist, kuid sellel kevadel tunnen just nende toonide suhtes tõmmet :) Kunagi meeltesegaduses soetasin omale kollase suvekleidi ja kapis ta uhkelt enamus aega on seisnud, aga nüüd ootan pikisilmi, et saaks oma kollast kleiti kanda :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mind on kollane terve elu ümbritsenud - küll kollaste kardinate näol elu toas, kus oli juba helekollane tapeet kuni ema enda kollaste kleidikesteni välja. Muide, eelmisel nädalal käisin just vanematel külas ja elutoas oli tapeet vahetunud kollase vastu ja ema polnud esimest korda rahul. Aga küsimus oli pigem tapeedis, kui kollases värvi :D Oma kollane kleit kraami kindlasti kapist otse selga ja sobita mõne uue parfüümiga!

      Delete
  2. On kollane selle kevade moevärv? Ka mina pole elus kollast kandnud, kuid just üle-eile imetlesin ühte kollast seelikut ja mõtlesin, et kas ma seda kannaksin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma usun, et pastelne kollane on kindlasti moes. Kuid ma ise kannan värve meeleolu ajendil ja ei lase end moest häirida. Kui eelmisel aastal käisin presidendivastuvõttu kajastamas, soovisin samuti, et minu kleidi seelikuosa oleks kollane, kuid paraku polnud Tallinna kangapoodides sobivad kollast. Kauplusest Saana leidsin kleidile hoopis kollase ülaosa. Tulemust näed siin: http://www.stellarium.ee/2014/03/ev-96sunnipaev-kleit-meik-ning-deit.html

      Delete
  3. Selles outfitis on nii palju detaile, millel silm puhkab. Esiteks see sall, mis on stiilselt vööga kinni seotud. Väga meeldib käekott, kindad ja kingad. Kollane ei ole minu lemmikvärv, ma ei teagi, kas mul on garderoobis midagi kollast, aga sind vaadates võin täitsa ümber mõelda. Edu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Käekott on Tartus baseeruva andeka nahadisaineri Tiina Androni looming. Minu meelest vaimustavad käekotid.

      Delete
  4. Sul on alati omapärased komplektid, mida selga sobitad, kuid minu jaoks on nii selle kui ka paljude teiste pildiseeriate krooniks Sinu juuksed. Selle konkreetse soenguga mäletan Sind, kui tegid Delfis mingeid intervjuusid ja ma vaatasin intervjuud peamiselt Su soengu pärast. Kas see on Su enda tehtud või juuksuri oma? Igatahes soovin lokkide keeramisest videot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh! See konkreetne soeng on minu enda tehtud. Mul on nüüd taas lühemad juuksed ja seega on lihtsam nendesse rulle keerata. Rullid ei riku ja nii palju juukseid, kui sirgendajatega tehtud lokid. Olen rullide keeramisest kirjutanud varem kahel korral. Põhjalikum lugu on siin: http://www.stellarium.ee/2014/05/lokid-rullidega-ehk-mida-sa-vajad.html

      Delete
  5. Pilte vaadates süvenes minus üha tugevamini tunne, kuivõrd need kiirgavad hetki ja meeleolusid, milles just praegu viibime. Ehkki "ametlik" kevad on juba alanud, hõljume ikka veel talve ja kevade piiril, kus saavad kokku jäine kargus ja mahe soojus, pehmed käpikud ja lendlevad sallid, hüvastijätt ja tervitus... Aitäh Sinu kallitele, kes selle pildiseeria sündi innustasid!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii ilusti kirjutatud: hüvastijätt ja tervitus. Tõepoolest tundub, et talv võitleb kevadega päris tublilt. Kuigi paratamatult lähevad ilmad aina ilusamaks ja loodetavasti jääb lörts ka kord taeva. Vähemalt mõneks kuuks.

      Delete
  6. See on kindlasti üks pildiseeriaid, mis mulle kõige rohkem meeldib. Elegantne, ilus ja lokid! Ära iial loobu oma lokkidest!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kõlab lausa dramaatiliselt: ära iial loobu oma lokkidest! :D Anname parima.

      Delete

Blogger Template Created by pipdig