Sunday, April 5, 2015

Three Little Pics: What's New?



You know how all of a sudden you can get fed up with a living room which you haven't rearranged for a few years. Or a haircut you've had for years... Or style that you've hopelessly stayed loyal to although your soul longs for something else. Every change needs time, some thought to be put into it, looking and finding. For a few days now, Stellarium rocks a new design, and it makes me feel like I'm living in a freshly renovated house.  

Stellarium is growing with each day, and is constantly changing. We have many surprises coming up, but everything at its own time. In the bar above, you can see the most popular sections of Stellarium. If you for example click on Girl Friday, you can find all Stellarium's outfit posts in one place. Same with sections Perfume Portrait, My Tips & Tricks, and of course it's worth checking out the Inspiration section, where you'll find much loved posts from Instagram, and the special shoe finds of Stellarium. So we're rushing into the new week with a new design and new stories. This week, one of the most famous Estonians will step up in the Hair Talk section, there's also a thought-provoking interview awaiting, and some things that have to remain a secret...



Tead ju küll, kuidas ühel hetkel võib erakordselt tüütuna tunduda elutuba, kus sa pole juba paar aastat mööblit ümber tõstnud ega kardinaid vahetanud. Või juukselõikus, millega oled aastast aastasse käinud ... Või riietumisstiil, millele lootusetult truuks jäänud, kuigi hing ihkab midagi muud. Kuid iga muutus nõuab aega, mõttetööd, otsimist ja leidmist. Juba paar päeva on Stellariumis uus kujundus, mis tekitab minus tunde, justkui elaksin värskelt remonditud majas. 

Stellarium kasvab iga päevaga ja on pidevas muutumises. Meil on tulemas palju üllatusi, kuid nagu öeldakse: iga asi omal ajal. Kuid uue kujunduse juurde. Üleval mustal ribal on esindatud Stellariumi populaarseimad rubriigid, mida lugejad alati ootavad ja mis on enim kommenteeritud. Kui klikid näiteks sõnapaari "Girl Friday" peale, leiad kõik Stellariumi outfiti postitused ühest kohast. Sama lugu on rubriikidega "Perfume Portrait", "My Tips & Tricks" ja kindlasti tasub klikkida sõnal "Inspiration", kus leiad palavalt armastatud postitused Instagramist ja Stellariumi spetsiaalsed kingaleiud. Seega tuhiseme me uude nädalasse uue kujundusega ja mõistagi uute lugudega. Algaval nädalal astub juuksejuttude rubriigis üles üks kuulsaim eestlanna maailmas, oodata on üht mõtlemapanevat intervjuud ja loomulikult peab miski ka üllatuseks jääma. Kirjuta kindlasti, kuidas Sulle uus kujundus meeldib! Kas leiad lood hõlpsasti üles? Uus nädal on algamas... Kolm päeva puhkust on olnud küll ideaalne, kuid seda sinisem võib olla esmaspäev. Soovin head nädala algust kõigile! 
SHARE:

12 comments

  1. Uus kujundus on ilus, puhas, klassikaline. Kõvasti parem kui vana. Aga suur miinus, et ei mugandu erinevatele ekraanidele (pole responsive). Ja keskele joonitud tekst ei tekita ka vaimustust.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh info eest. Oeh. See keskele joonitud tekst on minu kiiks. Kuid kujundaja on mulle juba mitu korda öelnud, et aeg on see ära muuta. Seega tänan väga vastukaja eest!

      Delete
  2. Ka minul on mõtetes uus kujundus ja kui sinu oma vaatan siis olen küll kadedusest sinine :D
    Tahan ka sellist lihtsat, kuid ülimalt stiilset kujundust.
    Tõesti väga ilus!
    See keskele joonitud tekst meeldib mulle just väga. Kasutan ise ka sellist stiili.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kujunduse otsimine on nii mõnus tegevus. Nagu kevadel turul käimine, kui ostad aeda uusi istikuid. Tõsi, praegu on tunne nagu oleks ka uue aia saanud.

      Delete
  3. Mulle ei meeldi Skandinaavia blogide valge, steriilselt igav kujundus, mida tuleb paljudes blogides ette. See on väga stiilne ja puhas kujundus, kuid teistsugune. Keskele joonitud tekst ei sega, sest minu jaoks on Su tekstides alati sisu, ma vist hakkasin sellele keskele joonitud tekstile alles praegu mõtlema. Kindlasti sooviks lugeda jätkuvalt postitusi Sinu pere tegemistest, sest need on alati nii lõbusad. PS. Kas Sa oma lapse mobiiltelefoni, mille jõulude eel ära peitsid, leidsid üles?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pean täiesti ausalt ütlema, et ma ei ole seda leidnud. Kuid ei ole ka otsinud. Kui välja tuleb, siis tuleb. Tean vaid seda, et unise peaga kingituste ära peitmine võib tulevikus tähendada seda, et hea, kui jaanipäevaks välja tuleb.

      Delete
  4. Väga ilus on! Mind hakkaski natukene see suur reklaambänner ära tüütama.

    ReplyDelete
  5. Mind alati häirib kujunduse uuendamisel see, kui lõpuks enam midagi üles ei leia ja lõpuks tundub, et kõik on palju kehvem kui enne. Sinu uuendus on aga vastupidi väga positiivne - ükskõik, kuhu kerin, on postituste tag'id alati erkaanil näha, st lehel on mugavam liikuda.
    See, et taust on valge, mind ei morjenda. Tavaliselt on Su blogis palju ilusaid värvilisi pilte ja nii tulevad need hoopis paremini esile ning ei teki sigri-migri-tunnet.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, mäletan isegi üht lemmikblogi, kus toimus kujunduse muutmine ja kommentaariumist kostis palju nurinat. Aga lõpuks said nad kõik paika :)

      Delete
  6. Mõnusalt professionaalse välimusega blogi kujundus - sul on tohutult hea meeskond, Stella! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh Jaanika. Ütlen kõigile komplimendid edasi!

      Delete

Blogger Template Created by pipdig