Friday, April 3, 2015

Girl Friday: Before The StormThe way an outfit or another affects how we feel is fantastic. When I have important meetings, I always pick a suit from my wardrobe. In my opinion, suits add class to most women, and always gives out a signal of a confident woman. I wore this suit in Riga when I had an interesting meeting. Although it was snowing, and it wasn't the warmest outside, I wanted to capture this outfit. It's my favourite pattern and I wear it quite often.  


Generally I'm convinced that suits are a woman's best friend. This time I didn't go overboard with accessories - I only picked one piece - I placed the Jackie Kennedy brooch replica to decorate my pocket. A little unusual, but nothing too bizarre. What's your relationship with suits?


Outfit details:

Jacket: Walter
Top: Counterparts
Skirt: Carolina Herrera
Brooch: Jackie Kennedy Reproduction Pin
Bag: Michael Kors "Miranda Large Leather Tote"
Watch: Michael Kors "Runway Black Houndstooth"
Wellies: Ilse Jacobsen


Viis, kuidas üks või teine riietus meie enesetundele mõjub, on lausa imepärane. Kui mul on tähtsad kohtumised, siis valin garderoobist alati mõne kostüümi. Minu meelest lisab kostüüm enamikele naistele väärikust ja saadab sinust välja signaali kui enesekindlast naisest. Seda kostüümi kandsin Riias, kui käisin ühel põneval kohtumisel. Kuigi lund sadas, torm oli tõusmas ja väljas polnud kõige soojem, soovisin seda komplekti jäädvustada. Tegemist on minu lemmikuima mustriga, mida kannan õige sageli.
     
Üldiselt olen veendunud, et kostüümid on naiste parimad sõbrad. Sel korral ma aksessuaaridega ei liialdanud - otsustasin vaid ühe ehte kasuks - sättisin Jackie Kennedy prossi replica jaki taskut kaunistama. Pisut ebatavaline, kui samas ei midagi eriskummalist. Milline on sinu suhe kostüümidega?  


PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

18 comments

 1. Wow! Ma arvasin alguses, et olen valele leheküljele tulnud. Muljetavaldav kujundus! PS. Need kummikud hakkavad mulle järjest rohkem meeldima! Kust Sa need ostsid?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tere, Alexandra, Sa oled täiesti õigel leheküljel. Päris hea kommentaar: arvasin, et olen valel leheküljel. Kummikutest nii palju, et need on samuti looduslikust kummist, mis lasevad jalal hingata. Sain esialgu sellised vaarikapunased musta tallaga, kuid siis leidsin ka mustad lilla tallaga ja mul õnnestus ühest netipoest krabada viimane paar, mis oli juhtumisi ka minu number. Olen saanud aru, et see kollektsioon on Ilse Jacobsenil iseäranis hästi õnnestunud.

   Delete
 2. Väga armas, mulle meeldib samuti pepita ruut. Eriti meeldib see soe ja pehme kollane polo. Ise kostüümidega ei haaku, aga arvan et kõik mis kandjale meeldib ja milles ta end hästi tunneb, annab ka enesekindlust.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pepita ruut on läbi aastate olnud minu favoriit. Otsin tütrele just kaks kleiti, millel on sama muster ja ta kannab seda rõõmuga. Nõustun täielikult, et just riietus, milles end hästi tunned, kingib enesekindluse :) Ilusaid alagavaid pühi!

   Delete
 3. Muljetavaldav uus kujundus! Väga meeldib.

  Ja outfit on jalustrabav. Väga minu maitse.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tänan, Ingel. Oleme kogu tiimiga ka ise kujunduse üle õnnelikud ja palju üllatusi on veel varuks!

   Delete
 4. Väga-väga kaunis!

  ReplyDelete
 5. Sa ei väsi üllatamast! Seda jakki ja seelikut olen küll juba näinud ja need on kollase topiga ilus kooslus. Kuid kujundus! Ma vist kammisin praegu tund aega seda lehte. Braavo! Braavo!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mul on väga hea meel, et kujundus lugejatele meeldib. Kirjutan sellest lähemalt õige pea. Sel nädalal on olnud palju tööd ja tegemisi, seega avaldan mõned detailid uuel nädalal. Ikka põhjust Sind blogisse tagasi kutsuda.

   Delete
 6. Mulle meeldib, kui sa eksperimenteerid oma riietusega, kuid selline igapäevane kostüüm on mõeldud just minu silmadele. Selline ready to wear outfit. NB. Blogi uus ilme on puhas ja ilus. Eelmisel ei olnud otseselt midagi viga, kuid see kordades stiilsem.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Väike eksperimenteerimine käib minu rahutu ja otsiva hinge juurde, kuid oma emalt olen saanud kaasa armastuse kostüümide vastu. Aitasin tal ühel päeval kostüümijakke keemilisse puhastusse viia, neid tuli kokku ligi 15 ja küsisin: "Kas sa tõesti vajad neid kõiki?" Ema vastu: "Ega Sul neid vähem pole. Kas Sa vajad neid?" Nagu näha, pole käbi kuusest just kuigi kaugele kukkunud.

   Delete
 7. Ah Stella you look gorgeous wearing your houndstooth Suit and Rubber Boots.
  Kisses
  Julie
  xxx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you ever so much, mu dear Julie. All love, Stella

   Delete
 8. Ooo, kiidan ka uut kujundust. Imeilus! Samuti suudad sa isegi Riia linna ilusaks teha! (Mulle ei ole see linn kunagi meeldinud ja tavaliselt ma väga suure hurraaga sinna ei lähe.)
  -P.
  BOWTIE DIARY

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma pidasin kunagi "Komplimentide päevikut" ja kui praegu seda teeksin, siis paneksin ühe parima komplimendina kirja: "Samuti suudad sa isegi Riia linna ilusaks teha!" :)

   Delete
 9. See ruuduline aegumatu 'muster' on justkui loodud sulle ja sinu blondidele lokkidele! Väga ilus kombo!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ka mina olen sellesse pepita ruutu iseäranis kiindunud. Suur lemmik!

   Delete

Blogger Template Created by pipdig