Wednesday, April 29, 2015

One coat. Three ways. Second look.


I've got an image left forever in my mind of Queen Elizabeth II walking briskly in her domain in Balmoral (here). It's year 1967. She is wearing a scarf on the head, a skirt suit, and Hunters. Queen Elizabeth II has become extremely likable for me. She is definitely role model on how to survive big and small storms, and stand steadfast for her kingdom.

Thinking about the Queen, her hair that hasn't changed for decades, her nicely colourful and dignified skirt suits, and of course hats come to mind. When the Queen rests and spends time at her estate, she often wears a scarf on her head. The second look in Pohjanheimo Couture's coat was shot thinking of Queen Elizabeth II - the much loved golden Hunters and long golden gloves were added to the mix. This polka dot scarf is the cherry on top, in my opinion. And finally, the brooch. When I opened the jewellery box, it whispered to me: "I fit the best to decorate a pocket!" All that was left for me was to agree with my vintage brooch, because she's lived longer than me, and one arguing with people senior to you would be a sin. How do you like the second look of "Three Ways"? You can see the first one here.




Outfit details:

 Coat, dress, headscarf & gloves: Pohjanheimo Couture (here)
Bag: Andron (here)
Brooch: vintage
Bracelets: Pi-Ret Jewelry (here)
Watch: Tiffany & Co "Atlas"
Makeup: Lancôme


Mulle on igavesti sööbinud mällu kaader, kus kuninganna Elizabeth II kõnnib hoogsalt oma valdustes Balmoralis (pildi leiad siit). Aasta on 1967. Tal on rätik peas, seljas kostüüm ja jalas Hunterid. Kuninganna Elizabeth II on paljude dokfilmide ja elulooraamatute tulemusel saanud minu jaoks erakordselt sümpaatseks. Ta on kahtlemata täiuslik eeskuju, kuidas elada üle nii suuri  kui ka väikseid torme, mis elul varuks on, ning seista vankumatult oma kuningriigi eest.

Mõeldes kuningannale, seostub mulle kohe tema aastakümneid muutumatuna püsinud soeng, vahvate värvidega ja väärikate lõigetega kostüümid ning loomulikult kübarad. Kui kuninganna aga puhkab ja Balmoralis aega veedab, kannab ta sageli peas rätikut. Just kuninganna Elizabethile mõeldes pildistasime teist looki Pohjanheimo Couture mantlis, kuhu lisasin oma palavalt armastatud kuldsed Hunterid ja pikad kuldsed kindad. See täpiline Pohjanheimo rätik on minu arvates täpp i-peal. Ja lõpuks pross. Kui avasin ehetekarbi, sosistas ta mulle: "Mina sobin kõige paremini taskut kaunistama!" Mul ei jäänud muud üle, kui oma vintage prossiga nõustuda, sest ta on elanud kauem kui mina ja endast vanematele teadupärast vastu ei vaielda. Kuidas sulle meeldib "Three ways" teine look? Esimest näed siin.    




PHOTOS: Meisi Volt
SHARE:

17 comments

  1. Mulle paistab meeldivat see mõnus soe kampsun-kleit, mis mantli alt piilub. Kuldsed detailid näevad väga lahedad välja selles komplektis!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, sellised soojad kleidid on väga mõnusad. Olen talvel kandud eriti lohvakaid ja suuri kleite, mida on hea kasuka alla sättida ja ühtlasi saanud lohvakate kleitide pärast palju õnnitlusi beebiootuse pärast :D Siis olen selgitanud, et lohvakas kleit ei tähenda alati seda, et kurg on üle minu maja lennanud.

      Delete
  2. Väga kaunis fotoseeria.
    Imetlen samuti kuninganna Elizabeth II-st. Võrratu isiksus. Mida rohkem olen tema elust lugenud, seda enam olen sattunud temast vaimustusse.
    Armastan tema Balmorali šikki rätikulooki, aga kahjuks ei ole mul endal seda õnnestunud usutavalt (seni) veel välja kanda :)
    Selle mantliga kolmest komplektist (kuigi üks veel nägemata :), hindan selle outfiti kohe parimaks :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma kandsin peas rätikuid 18aastaselt. Siis mul olid lühikesed lokid ja läbipasitvad mummudega rätikud. Nüüd võtsin taas oma rätikud kapist välja ja sättisin neid pähe. Lähiajal lähevad kõik loosi. PS. Oota ikka kolmas seeria ära :)

      Delete
  3. Kui mul oleksid ka nii ilusad juuksed nagu sul, siis kannaksin sellist rätikut, kiharad arglikult maailma piilumas. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ilusamini ei saa enam kirjutada. Aga lokid on kindlasti need, mis loovad romantilisema looki ja mida saab sättida nii, kuis hing ihaldab.

      Delete
  4. Oh Stella you look gorgeous and your golden Wellies are to die for.
    Kisses
    Julie
    xxx

    ReplyDelete
  5. See look on minu kindel lemmik. Ma ei oleks kujutanud ette, et kui kuldsetele kummikutele lisada veel kuldsed kindad, suur pross ja kuldse varjundiga kott, mõjub see nii maitsekalt. Lisaks kiidan sinu juveele - ei väsi vaatamast seda sõrmust, mida kannad alati (krooniga) ja muidugi on klass omaette sinu käekellad. Googeldasin Tiffany Atlas sarja suure huviga. Mantel on Su seljas täiuslik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Krooni, käte ja südamega sõrmus on The Claddagh Ring, mis tuleb Iirimaalt. Traditsiooniliselt kingib selle tütar emale või kallim oma armastatule. Sõrmust saab kanda neljal erineval viisil. Kirjutan kunagi sellest lähemalt, kuid sõrmusel on tõesti ilus lugu.

      Delete
  6. Rätik on khuul, aga võiksid kuidagi teistmoodi pähe siduda seda. Kummarid on ka efektsed ja sobivad mantli juurde. Kas outfitid on enda garderoobist? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, rätikute võlu on see, et neid saab mitut erinevat viisi kanda. Riided on pärit ikka minu garderoobist :)

      Delete
  7. Oh, Stella, sa oled vist ainus blogija, kes võiks inspiratsiooni ammutada kuninganna Elizabethist ja seejuures nii imeline välja näha!
    -P.
    BOWTIE DIARY

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh, Piia. Aga eks Elizabeth II ole ju ka lihtsalt imeline. Igas eas :)

      Delete
  8. See on kindlasti parim look. Sall peas, kummikud jalas ja kindad käes - sa paistad seal nagu naine, kes saab endaga hästi läbi ja naudib igat hetke. Väga inspireeriv. Ma ei tea kedagi, kes kannaks nii elegantsel moel kummikuid. Sinu viis kanda erinevaid kummikuid ükskõik millega on pannud mind kummikutele (Hunteritele vist küll) täiesti teisiti mõtlema. Kui näen kuskil Huntereid, tuled alati sina meelde.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma arvan, et kui kanda midagi, mis sulle väga meeldib, siis kannad selle iga asjaga välja. Hunterites on minu jaoks mingi seletamatu võlu ja hingelt olen ma üdini maatüdruk linnas.

      Delete
  9. Esimesed kaks pilti oleks justkui muinasjutust. Kuninganna toetumas puule, taustaks martsipanist majad.

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig