Sunday, April 19, 2015

Three Little Pics: That is so me!


Am I the only one who thinks that one week feel like a month, and at the same time another one melts away like a snowball in an oven... The week that passed seems exceptionally long and eventful for me. Regardless of how nice the events, a lot of good also gets tiring in the end. Isn't it strange? The nicest things nevertheless take place at home. 

I have good news for all those who love mysteries! Remember when I wrote about how I hid a mobile phone meant for my daughter's Christmas present, and couldn't find it after. Last week I moved the armchair in my daughter's room, and there it was! How could I not think of that? That is so me! Hiding my child's present in her own room in a place where she wouldn't know to look. Anyway, my daughter was jumping up and down four months after Christmas, and immediately jumped into the world of her new phone. This mystery is now solved. Oh yes... A lot of those who follow me on Instagram have asked if had a fringe cut. The answer is yes. I bought hairdresser's scissors from Tradehouse some time ago. Actually only for trimming my daughter's fringe. But now I myself a fringe. I'm afraid my hairdresser Maarika will faint and disown me, and finally forgive. Usually it's the case that when I get a fringe cut, then five minutes later I vehemently start growing it out. This time I'm very pleased. The three photos that Meisi took at the opening of Jazzkaar are here!



Kas mina olen ainus, kellele vahel tundub, et üks nädal võib olla sama pikk kui kuu, samal ajal, kui teine nädal sulab käest sama kiiresti nagu lumepall praeahjus... Nädal, mis kohe läbi saab, tundus mulle erakordselt pikk ja sündmusterohke. Ükskõik, kui toredad on sündmused, siis ka palju head on lõpuks väsitav. Kas pole kummaline? Siiski leiavad kõige meeldivamad sündmused aset ikka kodus. Aga nüüd on mul kõigile neile, kes armastavad müsteeriume, hea uudis!

Mäletad, kui kirjutasin sellest, kuidas peitsin jõulude eel oma tütre jõulukingiks mõeldud mobiiltelefoni ära ja ei leidnud seda enam üles! Läinud nädalal liigutasin tütre toas voodi kõrval asuvat tugitooli ja seal all see oli! Kuidas ma selle peale ei tulnud? See on nii minulik! Peita oma lapse kingitus tema enda tuppa ja kohta, kuhu ta ei oskaks mitte iial vaadata. Igatahes hüppas mu tütar neli kuud pärast jõule üles ja alla ning sukeldus otsemaid oma uue telefoni maailma. See müsteerium on nüüd lahendatud. Ah jaa... Paljud, kes mind Instagramis jälgivad, küsisid, kas olen endale tõepoolest tuka lõiganud? Vastus on jah. Ostsin mõni aeg tagasi Tradehouse`ist endale juuksurikäärid. Tegelikult küll vaid selleks, et oma tütre tukka piirata. Kuid nüüd lõikasin endale ise tuka ette. Pelgan, et mu juuksur Maarika minestab ja ütleb minust lahti ning lõpuks siiski suuremeelselt andestab. Tavaliselt on lood nii, et kui lasen endale tuka lõigata, siis täpselt viis minutit hiljem asun seda raevukalt välja kasvatama ja kibedalt kahetsema. Kuid sel korral olen vägagi rahul. Ja sina, kas kiidad minu tuka heaks või pigem kirtsutad pepsilt nina? Igatahes on kolm kaadrit, mis Meisi tegi Jazzkaare avamisel, sinu ees!
SHARE:

17 comments

  1. Mina igatahes kiidan tuka vägagi heaks! Omamoodi muudab see sind salapärasemaks või selliseks, et "Olen 16 ja ei kujuta ette ka, mida järgmiseks ette võtan!". Müsteeriumi lahenemise üle on mul ka loomulikult hea meel :)
    -P.
    BOWTIE DIARY

    ReplyDelete
    Replies
    1. "Olen 16 ja ei kujuta ette ka, mida järgmiseks ette võtan!" - see on väga vahvalt öeldud. Mulle teeb nalja. Telefoni leidmine tähendab ühtlasi seda, et tütar on kadunud. Telefonis ju teadupärast nii palju vahvaid mänge. Me just täna küsisime, miks ta palju meelsamini toidab oma telefonis elavaid kasse, kuid meie mõnusat musta karvakera söödame abikaasaga ise?

      Delete
  2. Näed hoopis teistsugune välja, kuidagi rokilikum :) Väga äge vaheldus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jazzkaare ajaks rokilikum element juurde :) Aitäh, Helin.

      Delete
  3. Minule väga meeldib su tukk, nagu ka Instagramis mainisin. :)
    Esialgu oli ehmatavalt võõras, aga nüüd vaatad, siis nagu oleks kogu aeg sul tukk olnud.
    Väga ilusal naisel kaunis tukk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on tegelikult minu kolmas tukk. Esimese kasvatasin välja seepärast, et sõitsin toona palju jalgrattaga ja alati oli kiiver peas.Tõukerattaga sõites on mul ka alati kiiver peas ja just praegu tärkas mulle pähe, et mis saab mu tukast, kui olen sellele kiivri pähe litsunud... Oeh. Küll on alles mured!

      Delete
  4. Esimene reakstioon on küll pettumus, sest olen oodanud väga videot, kuidas lokke tehakse. Aga loomulikult on tukk tore. Peaasi, et Sa ise rahul oled! PS. Kust on see kleit pärit?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tegelikult jätsin tuka piisavalt pikaks, et sinna saaks keerata paar väikest rulli. Seega tukk küll lokke ei ohusta :) PS. Kleit on pärit Cozy Boutiquest, mis asub Tallinnas PRO Kapitali hoones, Narva mnt 13. Väga armas pood, kust olen kõik oma viimase aja lemmikkleidid leidnud.

      Delete
  5. Suured kõrvarõngad on vaimustavad! Tukk on ilus. Mulle meeldib vaheldus, kuid minu tuka lõikamised on näinud välja täpselt nii nagu Sa kirjeldad - viis minutit hiljem hakkan tukka välja kasvatama. Tahaks tõesti kuulda, mida juuksur tukast arvab :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle meeldivad suured kõrvarõngad. Olen saanud aru, et neid kõrvarõngaid, mida korralikud inimesed teatris kannavad, kannan mina igapäevaselt. Ja neid, mida karnevalil kõrva pannakse, sätin mina kõrva teatrisse või kontserdile minekuks.

      Delete
  6. Tukk on väga šikk ja muudab soengu hoopis teistsuguseks, elegantselt hooletuks ja vabaks :)

    Iga müsteerium laheneb kunagi ja seekord oleks kõrgustesse mööda kappe turnimise asemel pidanud kohe maalähedaselt mõtlema :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, Stellariumi rubriiki My Tips & Tricks passiks hästi uus lugu: "Kuidas mõelda maalähedaselt?" :D

      Delete
  7. Mulle väga tukk meeldib, muudab välimuse tütarlapselikumaks! Olen mõelnud selle peale, et endalegi lasta lõigata, aga ei julge, sest välja kasvamine võtab minu puhul nii kaua aega :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aitäh Kairi. Õigesti teed, et pole tukka ette lõiganud. Ma täna hommikul ärgates ei saanud aru, mis asi mul peas püsti on. Kuniks mõistsin, et olin pool tukka ära maganud ja teine pool laperdas mul oma suva järgi (kuidas siis muidu?) silma ees...

      Delete

Blogger Template Created by pipdig