Sunday, April 26, 2015

Three Little Pics: Cashmere Cat


Writing various stories in Stellarium almost every day, I constantly have new sections in mind that I would first and foremost enjoy doing and that would also interest the readers. Stellarium's newest section "Three Ways" shows how to wear one garment three different ways. A lot of women complain that despite a large wardrobe they still don't have anything to wear. It's a worry that can be solved so that before you buy the next dress, shirt, or pair of trousers, you should mentally scan your existing clothes and think about what the newcomer could suit with.

Ever since I started thinking through my purchases, I've left many things in the shop instead.  Our first "Three Ways" series of posts was devoted on a light blue dress. This week you'll find the Estonian fashion designer Ülle Pohjanheimo's LightGoldenRodYellow cashmere coat in "Three Ways" that I will wear through three photo series. Thinking about this Pohjanheimo Couture coat, a white canvas where you can paint anything, came to mind. You'll see the clothes and details that I wore the coat with already next week. Stellarium has other surprises in store - how else! You can see the last post series "One dress. Three Ways." here, here, and here. The three little pictures from the starting week are before you!


PHOTOS: Meisi Volt

Kirjutades pea iga päev Stellariumisse erinevaid lugusid, mõlguvad pidevalt mõtteis uued rubriigid, mida oleks endal nauding teha ja mis pakuksid lugejatele samaväärset huvi. Stellariumi uusim rubriik "Three Ways" tutvustab, kuidas üht ja sama riideesest kolmel erineval viisil kanda. Paljud naised kurdavad, et hoolimata suurest garderoobist, napib ikka asju, mida selga panna. See on mure, mida saab lahendada nii, et enne järgmise kleidi, pluusi või püksipaari ostmist lased silme eest läbi oma eelneva garderoobi ja mõtled, millega sinu uustulnuk võiks sobida. Sellest ajast, kui hakkasin oma oste läbi mõtlema, on mitmed asjad hoopis poodi jäänud. 

Kui meie esimene "Three Ways" postituste sari pühendus helesinisele kleidile, siis sel nädalal leiad rubriigist Eesti moelooja Ülle Pohjanheimo kašmiirmantli, mida kannan läbi kolme pildiseeria. Mõeldes sellele Pohjanheimo Couture mantlile, tuli mulle silme ette hele lõuend, kuhu saad maalida mida iganes. Milliste riietega ja detailidega ma seda mantlit kandsin, saad teada juba algaval nädalal. Stellariumil on veel teisigi üllatusi varuks - kuidas muidu! Eelmist postituste sarja "One dress. Three Ways" näed aga siit, siit ja siit. Algava nädala kolm kelmikat kaadrit on sinu ees!
SHARE:

8 comments

  1. See on tõesti võrratu idee! Sageli olen minagi tugevasti juurdunud harjumuste küüsis, valides kindlatel puhkudel ja teatud meeleolus olles juba "sissesõidetud" rõivastumisvõimalused. Tõsi, mulle meeldib vallatleda ehete ja aksessuaaridega, ent miks mitte avardada mänguruumi ka riietele? Helget ja päikeselist nädalat, tulvil imelisi üllatusi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harjumusi on tore murda. Eelkõige iseenda jaoks. Järgmises "Three ways" postituses on üks uus ja samas vana aksessuaar, mida kavatsen edaspidi rohkem kanda. Seega ootame koos teist looki :)

      Delete
  2. Mulle meeldib väga sinu uus rubriik "Three ways", alati kuluvad ära ideed, kuidas ühte asja uut ja teistmoodi kanda :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. See täidab ka ennast ideede ja mõtetega ning kingib inspiratsiooni.

      Delete
  3. Mind väga huvitab, millised komplektid sa sel korral kokku paned. Sellised postitused on minu jaoks kui rusikas silmaauku, sest ma kannan kogu aeg sama stiili riided. Sinu Sneak Peak on igaljuhul väga isuäratav! Ja ei väsi ahhetamast Sinu jalanõude peale. Kuldsed kummikud, kollased adidased. Kuhu sa need küll kodus ära mahutad?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kollane on minu selle kevade värv. Seda näeb minu seljas veel palju. Kõiges on süüdi saabuv kevad, siis tuleb isu just selliste toonide järele. Sama rääkis eelmisel nädalal Stellariumile Merle Palmiste, kes oma kosmeetikakotti ja selle sisu näitas.

      Delete
  4. "Three ways" on vajalik rubriik igale naisele, kes jääb oma garderoobi ees seistes hätta. Olen olnud riiete ostmisel väga konservatiivne ja mõtlesin neid pilte vaadates, et minu garderoobi sobiksid värvilised jalanõud. Kss neid adidaseid saab ka Eestist?

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig