Thursday, April 16, 2015

One dress. Three ways. Third look.


In the beginning of the week I asked: "Do you need a new dress for every event?" I think every woman has to have the liberty to decide for herself when it comes to an important question like a new dress. But I myself have learnt to combine different dresses with new additions. This week I wore the same dress in three posts, but all with different accessories and additions. 

The last look is simple: I picked a checked jacket I found from my mother's wardrobe to accompany the pastel dress.  Mother was worried that I would never bring it back, but I'm sure in a few years this lovely jacket will find its way back into her wardrobe. I'm absolutely fond of the designer Tiina Andron's purses - they're delightful, original, and I'm always asked about who the author is. So the crown of this post is the purse and only a blind person could overlook it. Since spring makes itself known more and more, I added open toed shoes to the dress. You're the judge today! Did you like the first, second or the third combination the most? You can see the first look here and the second one here.




Outfit details:

Dress: Cozy Boutique
Jacket: Ann Taylor
Earrings: vintage
Shoes: Jeffrey Campbell
Bag: Andron Design (here)
Makeup: Mesauda Milano



Nädala alguses küsisin: "Kas sa vajad iga ürituse jaoks uut kleiti?" Arvan, et naisele tuleb nii olulises küsimuses nagu seda on uus kleit, jätta vabad käed, kuid ma ise olen õppinud aina rohkem erinevaid kleite uute aksessuaaridega kombineerima. Sel nädalal kandsin läbi kolme postituse üht ja sama kleiti, kuid erinevate lisanditega. Viimane look on lihtne: valisin pastelsele kleidile juurde ruudulise jaki, mille leidsin oma ema garderoobist. 

Ema küll muretses, et ma ei too seda ilmselt mitte kunagi tagasi, kuid kindlasti jõuab see tore jakk paari aasta pärast taas tee tema garderoobi. Isiklikult olen jäägitult kiindunud Tiina Androni käekottidesse - need on erakordsed ja originaalsed. Minult küsitakse alatasa: "Kes on autor?" Seega on minu jaoks selle postituse krooniks just käekott, millest võib mööda vaadata vaid pime. Kuid võib juhtuda, et ka pime saab nägijaks. Kuna kevad annab endast järjest rohkem märku, siis lisasin kleidile lahtise ninaga kingad. Lood on nii, et sina oled täna kohtuniku rollis! Kas sulle meeldib kõige enam esimene, teine või kolmas komplekt? Esimese looki leiad siit ja teist näed siin




PHOTOS: Meisi Volt

SHARE:

10 comments

  1. Mulle meeldib see komplekt ja eriti need kingad ja kott.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kingad on minu jaoks tõeline leid. Jeffrey Campbell juba oskab trikiga kingi luua ja need on kindlasti üks ehedam näide, kuigi tema kollektsioonides on tõelisi hulluseid veelgi.

      Delete
  2. Wow! Sa näed kõigis neis komplektides suurepärane välja , aga lemmik on nr 3 , selline erk ja ruuduline :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tänan. Täitsa mõistan oma ema muret, et kas jakike talle ikka kappi tagasi jõuab :D

      Delete
  3. Kas sa pariselt maksid 750 euri selle koti eest?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minu arvates leidub asju, kus tasub hinnast mööda vaadata. Näiteks, kui käin välismaal, kannan alati kas Tiina Androni, Kadri Kruusi või teiste Eesti disainerite käekotte ning alati küsitakse: "Kelle käekott see, teine või kolmas on?" PS. Pealegi võib sünnipäevakuul endale pisut enamat lubada, või mis?

      Delete
  4. Kõik kolm komplekti säravad, aga see, nr. 3 on lemmik, värske ja värvikas, boonuseks veel vihje, kuidas ema jaki mõningateks aastateks jalutama viisid :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mu ema on konkreetne naine. Tuli kookidega õhtul läbi, pisut lobises, tõusis püsti ja ütles lahkudes: "Palun anna mu jakk ka!" Tal oli peas selline nägu, mis vastuvaidlemist ei talu. Mäletan seda juba lapsepõlvest ...

      Delete
  5. Kolmas komplekt on suurepärane. See sinise ruuduline jakk on justkui i täpil.
    Kott on ka lahe, omapärane.
    Esimene komplekt on ka ilus, natuke tagasihoidlik, aga väga naiselik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle meeldisid kokkuvõttes kõik komplektid. Vahel, kui tunnen, et ei oska midagi selga panna, võtan blogi lahti ja tuletan meelde, mida ma selga olen pannud. See aitab alati, kui pea on tühi :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig