Wednesday, April 15, 2015

Instagram Inspiration - Birthday Table


It's my birthday month. Last year the weather was wonderfully warm and I managed to welcome guests on the garden wearing a short sleeved dress. This year I'm I out of wit - a few days before my birthday I can't decide whether to throw a big party or keep it low key with a small cake that's shared only with the closest family member. But as the Estonian saying goes: where despair is the furthest, help is the nearest! 

My friend Deborah decided to organise everything herself!  So, I will have a birthday after all and the keyword is: murder. We're playing a popular game where one of the guests gets "murdered", the others are suspects and finally the murderer will become clear. I doubt I'm ever going to grow up. I feel like a little rascal who is ready to climb fences to go steal apples, get up to heaps of fun an silly stuff, so I liked Debora's idea a lot. Thus, I will organise the catering and we'll see what happens - will I be the victim or the murderer. Today's Instagram Inspiration is devoted to setting a party table, snacks, and flowers. Everything that pleases the eye. One more thing. If there are any Aries among my readers, write your birthday into the comments, and on 30 April I will give away a present worth 50 euros to one temperamental little spark of fire.







4-6. Mokkasitt
14-15. Maralingo
18-19. Arteetc
19. Tietheknot_event

Käimas on minu sünnipäevakuu. Eelmisel aastal oli 19.aprillil imeliselt soe ilm ja võtsin lühikeste käistega kleidis aias külalisi vastu (vaata pilte siit). Sel aastal olin täiesti nõutu - kõigest mõned päevad enne sünnipäeva ei suutnud ma otsustada, kas teha suur pidu või piirduda pisikese koogiga, mida jagada kõige lähemate pereliikmetega. Kuid, kus nõutus kõige lähem, seal ka abi kõige suurem! Minu sõbranna Deborah otsustas lasta fantaasial lennata ja kõik ise korraldada!

Seega on lood nii, et sel aastal toimub siiski minu sünnipäev ja võtmesõnaks on: mõrv. Me mängime populaarset mängu, kus üks külaliste seast "mõrvatakse", teised on kahtlusalused ja lõpuks selgub mõrvar (ma loodan, et see olen mina). Kui nüüd jäägitult aus olla, siis ma ei usu, et kunagi üldse suureks kasvan. Tunnen end jätkuvalt põngerjana, kes on valmis ronima üle aedade õunaraksu ja tegema ohtralt lõbusaid lollusi, seega meeldis Deborah idee mulle väga. Niisiis organiseerisin cateringi ja vaatame, mis saab - kas mina osutun ohvriks või hoopis mõrvariks. Tänane Instagrami Inspiratsioon on pühendatud peolaua katmisele, suupistetele ja lilledele. Üks asi veel! Kui minu lugejate seas on Jäära tähtkujus sündinud inimesi, siis palun kirjutage oma sünnipäev kommentaariumisse ja 30.aprillil loosin ühele Jäära tähtkujus sündinud temperamentsele präänikule välja 50 eurose kingituse! Kui mina saan tavaliselt kingiks kruuse, siis mõtlen lugejatele midagi paremat välja! 

Tähelepanu! 50 eurose kingituse võitis ↔e, kes kirjutas nii: "Olen samuti jäär ;) Ning aprillikuu on seega ka minu jaoks eriline ning jagan siinkohal ka 
arusaama, et Jäärad on nagu omad! Ja tore oli sind näha, särav nagu alati! Lauakaunistustest on minulik see 14 :) modernne ja värviline. Igatahes tore ülevaade!"Hea ↔e! Palun võta Stellariumiga ühendust info@stellarium.ee ja nii saad oma kingituse kätte! Ilusat Volbriööd kõigile!



SHARE:

10 comments

  1. 18. aprill ja võtaksin laua nr. 19. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma hüüdsin praegu üle toa: "Ei ole tõsi! Ei ole tõsi!" Kas tõesti oled Sina ka üks vahva Jäär? See on vaid hea uudis!

      Delete
    2. Oleks ma teadnud, et see Sind rõõmustab, oleksin juba varem teada andnud hehe. Aga mul oli ka millegipärast väga hea meel teada saada, et oled üks Jääradest. :D Kolm korda sai sõna teadma, aga ümber ka ei oska sõnastada, kell on vist liiga palju.

      Delete
    3. Mul on Jäärade ja veel paari tähtkuju vastu eriline nõrkus. Umbes nii, et kui tegemist on Jääraga, siis oma inimene. Aeg on näidanud, et saan nendega kõige kiiremini sina peale. Ühe sellisega isegi abiellusin :D

      Delete
  2. PALJU ÕNNE kõikidele kellel on sellises suurpärases kuus sünnipäev nagu seda on aprill! Minul on pidupäev kuupäevaga 17 aprill ja lauakaunistus on kindel eelistus 17- laseks temperamendi valla.
    Ps. ka minul on partner jäär

    ReplyDelete
  3. Palju õnne ja säravat sünnipäevaaega kõigile energilistele Jääratüdrukutele :D

    Ja Sulle, Stella, huvitavat sünnipäeva ja elegantset mõrvamüsteeriumi :)

    ReplyDelete
  4. Palju õnne meile kõigile! Minu sünnipäev on ka 19. aprill ja pojaraas saab päev varem aastaseks. Suurepärane aeg sündimiseks ja selle tähistamiseks :))

    ReplyDelete
  5. Oo, mõrvamüsteerium! See kõlab nii põnevalt, nagu üks korralik Miss Marple'i või Poirot'i raamat (või film!). Loodan, et lõbutsed korralikult. Ühelt jääralt teisele - palju õnne!

    ReplyDelete
  6. Hei, olen samuti jäär ;) Ning aprillikuu on seega ka minu jaoks eriline ning jagan siinkohal ka arusaama, et Jäärad on nagu omad!
    Ja tore oli sind näha, särav nagu alati! Lauakaunistustest on minulik see 14 :) modernne ja värviline. Igatahes tore ülevaade!

    ReplyDelete
  7. Tere! Olen samuti jäär, 13.aprill sünnipäev :) Pilt nr 10 oma lavendlivärviga kutsub väga lauda :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig