Monday, February 23, 2015

Three Little Pics: Blue, Black And White

This afternoon I left home in such rush that I forgot my phone. Usually I pick a soundtrack for the day on my phone - some film or music piece that creates mood and gets me going. Now I had to manage with what the surroundings had to offer. And I heard birdsong on the way and discovered Tallinn old town to be nicely empty. The masses seem to have left town before the Independence Day, there was half the number of cars and people. The sun peeked from behind the clouds and a festive feeling could be felt in the air.

24 February means having lunch and talking for a long time for our family. I find it really important because I want my daughter to learn to love her come country and to feel joy on our Independence Day. Sometimes I tell her that freedom is a great thing, but my daughter is too young to understand those words. Last year I was at the presidential reception on Independence Day as a journalist (read and look at the photos here) and all the days before were so busy that a walk in the old town would have been unthinkable. All the sweeter the day you forget your smartphone at home, walk past flower sellers, buy parents some flowers and prepare for the big day. I wish everyone a beautiful celebration and recommend warmly - leave your phone at home. Time flows differently. And it's a gift in itself. But what shall the new week bring? There's a new section in Stellarium where I give away and review a product that's not on sale in Estonia yet. Meisi and I celebrated the birthday month by both getting our hair done. Meisi's hair and hair talk can be checked out already this week! For tomorrow's Independence Day, I will post three outfits that throughout the times will add up to blue, black, and white.


 Lilac - Losing My Mind


Stellarium & Pi-Ret Jewelry present: "Little Black Necklace"


Kevade esimesed triibulised

Täna pärastlõunal jooksin kodust nii suure kiiruga välja, et jätsin oma mobiiltelefoni koju. Tavaliselt valin mobiilist ise oma päevale soundtracki - mõne filmi või muusikapala, mis tekitab meeleolu ja annab hoo. Kuid nüüd pidin leppima sellega, mida ümbrus mulle pakkus. Ja tõepoolest - ma kuulsin teel olles linnulaulu ning avastasin Tallinna vanalinna mõnusalt tühjana. Vabariigi aastapäeva eel olid kõik massid linnast minema voolanud, autosid oli poole vähem ja inimesi samuti. Päike piilus pilve tagant ning tundsin õhus pidupäeva hõngu. 

 24.veebruar tähendab meie perele seda, et me võtame minu vanemate juures lõuna ja räägime pikalt juttu. Ma pean seda äärmiselt oluliseks, sest soovin, et minu tütar õpiks oma kodumaad armastama ja tunneks rõõmu vabariigi aastapäevast. Vahel räägin talle, et vabadus on suur asi, kuid mu tütreke on veel liiga väike, et neid sõnu mõista. Eelmisel aastal olin ajakirjanikuna Vabariigi aastapäeval Pärnus presidendi vastuvõttu kajastamas (kirjutasin sellest siin) ja kõik eelnevad päevad olid nii kiired, et jalutuskäik vanalinnas oleks tundunud mõeldamatu. Seda magusam on päev, mil unustad maha nutitelefoni, jalutad mööda lillemüüjatest, ostad kimbu lilli ja valmistud pidupäevaks. Soovin kõigile ilusat Vabariigi aastapäeva ja soovitan soojalt - jäta vahel telefon koju. Aeg voolab siis teisiti. See on kingitus omaette. Kuid mida toob uus nädal? Stellariumis on oodata uut rubriiki, lisaks loosin välja ja arvustan üht põnevat toodet, mis pole Eestis veel poelettidele ilmunud ning blogi sünnipäevakuud tähistasime fotograaf Meisiga nii, et mõlemad saime uue soengu. Meisi soengut ja juuksejuttu sinna juurde saad juba sel nädalal lugeda! Homse Vabariigi aastapäeva raames avaldan aga kolm outfiti pilti, mis läbi aegade teevad kokku sinimustvalge.

SHARE:

6 comments

  1. Pidulikku, helget ja hingesooja vabariigi aastapäeva armsate lähedaste seltsis! "Little Black Necklace" foto on üks mu suuri lemmikuid, lihtsalt imeline :)

    ReplyDelete
  2. Kolmas pilt väga stiilne, valge ja triibud ja huvitav taust.
    Jään ootama uut rubriiki ja uusi tutvustusi.
    Ilusat Vabariigi aastapäeva :)

    ReplyDelete
  3. Ootan põnevusega, mis uus rubriik Sul mõttes mõlgub! :) Head Vabariigi aastapäeva Stella!

    ReplyDelete
  4. See valge lilt on lihtsalt fantastiline. Igatpidi täiuslik.

    ReplyDelete
  5. Pikad seelikud sobivad suurepäraselt su saleda taljega. :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig