Wednesday, April 1, 2015

Peek Inside: Kiehl`s Face Wash




My biggest beauty sin stays in the time I was about 20. I remember that I didn't understand why I should spend money on makeup remover (it's both painful and funny writing these lines) and I washed my face with the first shampoo that was in an arm's reach. Now that I've bravely confessed, you should surely understand why I'm still in love with different face wash gels.  

Although I have various emulsions at home which I occasionally use to to remove make up, I always have to have a quick product for makeup removal. No matter how much I wished to end my evenings with a lazy hour full of beauty procedures in my bathroom, it's not always possible. Here I find help from facial foams and gels. One of these, which I emptied dropless just riecently, is a deel cleansing calendula foam by Kiehls. It's not a foam in the classical sense that you press the pump and foam comes out. It has a the consistency of a gel which activates in contact with water and forms a creamy foam in hands, and then removes makeup. Since I don't use waterproof mascara, I wash off all makeup and everything else that has gathered on my face during the day. 

For me it's important that it contains calendula, which is anti-inflammatory and brings back my mother's words of wisdom when I went picking calendula blossoms for drying them for the winter. Calendula heals wounds, and is anti-inflammatory. It's perfect for facial skin. Kiehls facial foam contains calendula extract and glycerin which both calm and nourish the skin. The most important part is that skin doesn't get too dry after washing with it. No wonder, because it's also soap and sulfate free. A 230ml bottle lasted me three months for me and believe me - I'm a big spender, and I always use products rather generously. For me it's something I use for cleaning face in the evening, because in the mornings I rinse my face with water, and use toner after that. In the evening I use foam to remove makeup, toner, eye cream, and night cream. And now a little math exercise - is 27 euros too much for a face wash? I used it for three months, which is 92 days on average. When you divide 27 euros with 92 washes, one wash costs 29 cents. This is a time for everyone to decide what's the amount they are willing to pay for removing makeup. For me, this is a perfect deal.


Minu kõige suurem ilupatt jääb aega, kui ma olin kuskil 20aastane. Mäletan selgelt, et ma ei saanud aru, miks pean kulutama raha meigi eemalduseks mõeldud toodete peale (mul on ühtaegu valus ja naljakas neid ridu kirjutada ...) ning pesin õhtul näo puhtaks esimese ettejuhtuva šampooniga. Nüüd, kui olen vapralt selle ülestunnistusega ühele poole saanud, mõistad sa kindlasti, miks olen jätkuvalt kiindunud erinevatesse näopesugeelidesse.

Kuigi mul on kodus erinevaid emulsioone, millega aegajalt meigi maha emulgeerin, peab mul alati olema üks kiire viis meigi maha võtmiseks. Ükskõik, kui väga ma ka ei sooviks oma õhtut lõpetada lõõgastava, iluprotseduure tulvil tunniga vannitoas, pole see alati võimalik. Siinkohal tulevad mulle appi erinevad näopesuvahud ja geelid. Üks selline, millest mõni aeg tagasi viimase tilga kulutasin, on Kiehlsi sügavpuhastav saialille näopesuvaht. Ta ei ole klassikalises mõttes vaht, et sa vajutad pumbale ja sulle voogab kätele vaht. Sellel on geeljas koostis, mis aktiveerub vee mõjul, moodustab käte vahel kreemja vahu ning eemaldab meigi. Kuna ma ei kasuta veekindlat ripsmetušši, siis pesen sellega maha kogu oma meigi ja kõik muu, mis päeva jooksul näole on vaikselt kogunenud. Minu jaoks on oluline, et see sisaldab saialille, mis on põletikuvastane ja toob mulle meelde minu ema tarkuseterad, kui käisime koos saialilli korjamas. Meenub, kuidas kuivatasime neid talveks ja tegime teed. Saialill on haavu parandava ja põletikuvastase toimega. Näonahale ideaalne! Kiehlsi näopesuvaht sisaldab saialilleekstrakti ja glütseriini, mis rahustavad ja toidavad nahka. Kõige tähtsam on see, et nahk ei jää pärast pesu kuivaks. Pole ka ime, sest see on seebi- ja sulfaadivaba. 

Minul pidas 230 ml pudel vastu kolm kuud ja usu mind - olen suur raiskaja ja kasutan tooteid alati pigem heldelt. Kuid minu jaoks on tegu just õhtul kasutatava pesuvahendiga, kuna hommikul loputan nägu veega ja seejärel kasutan toonikut. Õhtul kasutan seevastu nii meigieemaldusvahtu, toonikut, silmakreemi ja öökreemi. Ja nüüd väike matemaatika ülesanne ehk kas 27 eurot on näopesugeeli eest palju või vähe? Mina kasutasin seda 3 kuud, mis teeb kesmiselt 92 päeva. Kui 27 eurot jagada 92 pesukorraga, saame ühe pesukorra hinnaks 29 senti. Siinkohal otsutab igaüks ise, millise summa ta on valmis meigieemalduse eest välja käima. Minu arvates on see täiuslik diil.    

SHARE:

22 comments

  1. Mina ei ole kahjuks enne Kiehlsi tooteid kasutanud... Suur huvi on nende kurikuulsa seerumi vastu. See saialillega meigieemaldusvaht oleks aga ideaalne! See tuletaks mulle igal õhtul meelde maal vanavanaema juures veedetud aegasid, kus köögikapinurgal (õigupoolest igas toanurgas) oli laiali laotatud ajaleht, mille peal saialilled kenasti reas ja kuivamas... :)

    ReplyDelete
  2. ..olen kasutanud ööseks mõeldud õli ja tõesti nahk saab sellega väga toidetud.

    ReplyDelete
  3. Olen enne kasutanud Midnight Recoveri ööõli, Kiehls lip balm nr.1, Avocado silmakreemi, Blue herbal nöopesugeeli, Cucumber-Herbal näotoonikut, erinevaid šampoone ja palsameid, Creme de corps kehakreemi, Overnight biological peeli, Acne blemish kreemi. Olen üldiselt suur Kiehl´si fänn :)

    ReplyDelete
  4. Kahjuks ei ole ma siiani ühtegi Kiehlsi tiidet kasutanud. Loodan et läbi selle loosi avaneb mul võimalus :)

    ReplyDelete
  5. Olen kasutanud Kiehl´si öist silmaseerumit ja hiljuti sai Tallinna kaubamajas külastatud nende box´i, kus oli väga tore müüjana, kes jagas selgitusi ja püüdis minu probleemidele lahendusi leida ehk siis soovitas erinevaid kreeme ja õlisid ning jagas lahkelt mulle ka soovitatud toodete testreid, et saaksin otsustada, milline toode mulle kõige paremini sobib.

    ReplyDelete
  6. Kuidagi on juhtunud nii, et polegi varem KIEHL'S tooteid kasutanud, aga see näopesuvaht äratas küll tähelepanu, sest minu jaoks on just näo puhastamine eriliselt tähtis.

    ReplyDelete
  7. Aga mina ei olegi kahjuks kasutanud mitte ühtegi Kiehl'si toodet, seega panen ennast loosi kirja! :)

    ReplyDelete
  8. Kahjuks pole veel olnud võimalust kasutada ühtki Kiehlsi toodet. Kuna aga viimasel ajal olen kuulnud ainult häid sõnu nende kohta, siis plaanin sel kuul võtta ette Tallinnasse tripi ja külastada ka nende boxi :) Päris mitu asja juba wishlistis, kaasaarvatud saialille näopesugeel.

    ReplyDelete
  9. Kiehl's Creamy Eye Treatment with Avocado ehk silmakreem on mind palju aidanud. Tavaliselt läheb jumestuskreem silmade all tükiliseks ja muredaks. Aga tänu sellele silmakreemile silmalused ühtlased ega kobruta :)

    ReplyDelete
  10. Mina ei olegi nende tooteid kasutanud, küll aga sooviksin, sest kiidusõnu olen ohtralt kuulnud :)

    ReplyDelete
  11. Ei ole veel Kiehls`i tooteid kasutanud. Tallinna Kaubamajas on tõesti neil väga vahva kujundusega box. Peab ka minema ja toodetega tutvuma ja testreid küsima. Mina ei ole selline, kes kogu elu samu tooteid kasutab, tahaks midagi uut ka proovida.

    ReplyDelete
  12. Kahjuks pole ühtegi selle brändi toodet proovinud.

    ReplyDelete
  13. Mul on Kiehl`s üks lemmikuid. Just ostsin teise pudeli Midnight Recoveryt, mida kulub vähe ja mille kinkisin ka oma õele. Meeldivad Kiehl`si näoveed, olen kasutanud ära Calendula, Ultra Facial ja Rare Earth Pore Refining. Viimane on parimatest parim. Seda soovitan kõigile, kellel on rasune nahk.

    ReplyDelete
  14. Kahjuks ei ole proovinud ühtegi tema toodet ja kui ausalt tunnistada siis ei ole ka sattunud poes neid silmama.
    Küll, aga oleks hea proovida midagi uut oma näonahal.

    ReplyDelete
  15. Kui Kiehl's Tartus ka oleks, siis oleks ma iga kuu lõpuks pankrotis. Külastasin ka lõpuks Tallinna kaubamajas Kiehl'si ja soetasin endale Midnight Recovery seerumi ja Ultra Facial Cream'i. Olen mõelmasse armunud!

    ReplyDelete
  16. Ei ole veel ühtegi Kiehlsi toodet kasutanud

    ReplyDelete
  17. Kuulun samuti nende hulka, kes pole veel seni ühtki Kiehl'si toodet kasutanud. Kuid olen Sinuga 100% päri, et kõiksugu pesuvahenditesse võiks investeerida (ja muidugi olla teadlik koostise suhtes). Viimasel ajal olen ise tutvust sobitanud Aasiast pärit firmade toodanguga, mis on ka täiesti omaette maailm täis põnevaid avastusi. :)

    ReplyDelete
  18. Mina ei ole kahjuks enne Kiehlsi tooteid kasutanud, kuid sooviks väga :)

    ReplyDelete
  19. Ei ole varem Kiehlsi tooteid kasutanud, aga olen kuulnud palju head, väga tahtsin proovida. Praegu kasutan Tea Tree&Witc Hazel pesuvahtu, aga ta peaaegu sai mul otsa.

    ReplyDelete
  20. Mina ei ole ühtegi Kiehlsi toodet kasutanud, olen pikemat aega pesnud dr. Hauschka näopuhastuspiimaga ja olen ka väga rahule jäänud. Aga hetkel valitseb mu näos täielik kaos, vistrikud on põletikulised. Kui neid ridasid lugesin, et see vaht sisaldab saialille, mis on põletikule hea abimees, siis silmad läksid särama. :) Kui võiduõnn ei naerata, tuleb sammud seada kohe kindlasti Kiehlsi poole.
    Aitäh, hea soovituse eest! :)

    ReplyDelete
  21. Proovisin üht niisutava näokreemi testrit, mille sin Stellarium Boxist. See meeldis nii väga, et plaanin seada sammud selle täissuuruses toote ostmiseks. Ja seda postitust lugedes mõtlen, et siis peaks selle näopesuvahu ka ostma. Kasutan siiani vedelseepi ja siis imestan, et näonahk nii kuiv on :(

    ReplyDelete
  22. Kahjuks ei ole veel ühtegi Kiehlsi toodet veel kasutanud, ja seda just hinna tõttu :(

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig