Wednesday, March 27, 2013

Võida laud Stellariumi peole ja Bibabo kuldkaardid!

Juba sel laupäeval toimub Tallinnas asuvas klubis Bibabo suur pidu - Made By Stellarium, kus mina mängin sulle muusikat ja segan kokteile. Lisaks on baaris ametis ka Stellariumile kõik meigid teinud Meelika Tammeveski, fotograaf Meisi Volt ja Fashion Hairi juuksur Maarika Heering. Peol pakume Stellariumi nimelist kokteili ja jagame ära üle SAJA kingikoti kosmeetikaga! Lisaks loosin välja hulgaliselt auhindu juba enne pidu.
 
Loosi läheb hubane boks Bibabos, kus on tore laud kaheksale - ehk üks võitja saab võtta kaasa oma seitse sõpra. Hea tuju garanterib 1,5 liitrine Valdo Prosecco Extra Dry DOC.
 
Teine auhind on samuti väga magus - loosi läheb kolm klubi Bibabo kuldkaarti, millest igale kaardile on laetud 20 eurone krediit, mida saad baaris kulutada. See kuldkaart jääb sulle ka siis, kui Stellariumi pidu on ammu unustatud - sina võid aga Bibabos mõnusalt edasi käia. Bibabo kaardiomanikul on mitmeid privileege, millest üks on alati tasuta sissepääs koos kaaslasega. Kas pole vahva?

 
Kuidas võita?

Sa pead olema Facebookis Stellariumi sõber. Kasuks tuleb, kui oled Stellariumi follower. Vajuta paremal Join This Site.
  
Stellariumi Facebooki lehega saad liituda SIIN

Jaga seda linki enda facebookis/twitteris/blogis. Kirjuta Stellariumi Facebooki selle loo alla, millist artisti sooviksid peol kuulata.helepanu! Mängus osalevad vaid need, kes linki kindlasti sheerivad. Võitjad loosime välja 29.märtsi hommikul. Pidu leiab aset 30. märtsil.

Kellel ei vea Facebookis, võib vedada Instagramis. Ühe kolmest kuldkaardist loosin välja Instagrami loosisStellariumi Instagramiga saad liituda SIIN ja sind ootab ees juba foto, mille all kommentaariumis saad anda märku, et soovid loosis kaasa lüüa.

Õige pea informeerin sind ka sellest, millist kuuma ja cooli kosmeetikat peol ära jagame! 
SHARE:

3 comments

  1. Midagi Bruno Marsilt võiks küll kuulata ;)

    ReplyDelete
  2. Ma kirjutasin juba Facebooki, et tahaks Sub Focust ja just seda lugu http://www.youtube.com/watch?v=B8vlk1UR99k , kuigi kõik lood sellelt artistilt on head :).

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig