Friday, March 8, 2013

Karmen ja superblogija samas kostüümis

Mõni aeg tagasi kirjutasin, et Karmen Pedaru on taas Gucci muusa. Muuhulgas poseeris Karmen reklaamfotodel kuninglikus sinises kostüümis, mis on nüüd jõudnud ka massideni. 

Hollywoodi tuntud moeblogija Shea Marie poseeris hiljuti oma Instagrami lehel samas kostüümis, millega Karmen Pedaru Gucci reklaampiltidel. Shea Mariest on kaunis kaader tehtud vihmases Milanos. Royal-blue on värv, mis sobib kõigile - nii blondidele, brünettidele kui ka punapeadele. Kuidas sulle see värv meeldib?    

Foto: Peace Love Shea Instagram

SHARE:

4 comments

  1. Reklaamis nàeb alati kòik lihtsalt parem vàlja - seal on juuksed sàtitud, jumestus viimseni lihvitud. Karmen on kaunis ja seda ylivòrdes. Aga Shea Marie mòjub haldjalikult. Mina avastasin ka aastaid tagasi, et selline sinine vàrv mulle sobib - tookord ostsin Montonist kashmiiriseguse sooja kudumi, just seda vàrvi. Hea oli seda kanda nii musta kui pruuniga, sain ka yhe komplimendi, et kyll on ilus sinine vàrv. Nyyd on kahjuks kudum mulle òlgadest vàike.

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on üks mu lemmikuimaid värve. Eriti, kui juustesse pisut punast lisasin, siis annab see toon näole kõvasti jumet juurde.

      Delete
  2. Oh, see meie Karmen on nagu inglike taevast all potsatanud :-) Minu armastus tema vastu kasvab iga paevaga - toeline SUPERmodell!
    Shea Marie naeb samuti armas valja, aga Karmeni vastu ei saa ;-)

    Anneli x
    www.owlinvogue.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jah, eesti tüdrukuid on ikka suur rõõm vaadata :)

      Delete

Blogger Template Created by pipdig