Wednesday, March 20, 2013

Soeta kevade alguse puhul Stellariumi küünal 20% odavamalt!

Täna algas kevad. Ja kuigi linnukesed veel akna taga ei laula ning väljas tervitavad meid külmakraadid ning rõske tuul, siis on palju erinevaid viise, kuidas kevad endale tuppa meelitada. Stellarium koostöös Nurme Seebiga pakub selleks puhuks meie sidrunheina ja tsitronella küünalt, millele annab ilusa kollase värvi porgandiõli. Kevade alguse puhul pakume sulle küünalt Nurme Seebi e-poest 20% odavamalt.

Pimedatel õhtutel on väga mõnus, kui aknal, laual või vannitoas põleb üks kollane küünal, mis jutustab sulle sellest, et varsti on käes suvi ja sa saad paljajalu murul jalutada, päikest võtta ning kübarat kanda.



Hiljuti tuli uudis, et Nurme Seebi populaarseim toode on Stellariumi küünal, mida osteti läinud nädalal kõige rohkem. Kevade alguse puhul on mul aga suur rõõm oma blogi armastatele lugejatele anda võimalus soetada küünal endale vaid 6 euroga. Küünal maksab muidu 7.50.

Kui sa soovid endale kevade alguse puhul küünla soetada, siis sisesta Nurme Seebi leheküljel, mille leiad SIIT, sooduskood: Stellariumi Kevad ja seejärel vajutada "Arvuta über" nupule. Ainult siis arvutab e-pood soodustuse maha. Kas pole tore võimalus? Stellariumi küünalt saab soodustusega osta kuni laupäevani. Ilusat kevadet sulle!

SHARE:

No comments

Post a Comment

Blogger Template Created by pipdig