Thursday, March 14, 2013

Vaata, kuidas valmis saate "Hooaeg" klipp

Sel nädalavahetusel oli eetris saate "Hooaeg" lõik rahvusvahelise meigikunstniku Karim Sattariga, kes käis Eestis oma esimesi koostöövilju Dr. Hauschkaga esitlemas. Nimelt sündis Karimi ja Dr. Hauschka koostöös komplekt "Dear Eyes". Saates "Hooaeg" oli Karimi modelliks pilkupüüdev Piret ja mul oli oivaline võimalus klipi filmimine üles pildistada.

Karim Sattar on oma "Dear Eyes" kollektsiooni kohta öelnud, et see on tema armastusavaldus imelistele silmadele. Karimi käest on ka uuritud, miks tema esimeses kollektsioonis polnud ühtegi huulepulka ja ta on vastanud, et pühendas oma esimese töö naiste hingepeeglile. 


Karim on tohutult karismaatiline ja nakkava energiaga. Ta on meikinud paljusid erinevaid kuulsusi, nende seas näiteks Jane Fondat. Seda enam oli mul põnev olla Dr. Hauschka hommikul talle modelliks (kirjutasin sellest SIIN) ja jälgida hiljem tema päeva, kus ta muuhulgas tegi "Hooaja" saate jaoks meiki.

Piretile silmameiki tehes kasutas Karim oma nutikat lauvärvipaletti - lausa ime, kuidas kolme tooniga on võimalik teha pea kogu meik. Lauvärvitrios on säravbeeži, pärlroosat ja šokolaadipruuni. Karim kasutas meiki tehes üllatavalt palju justnimelt seda paletti - ka Pireti põsed ja huuled tupsutas ta matrsipanijumeliseks just lauvärviduoga.

Videolõik tehti Tallinna Kaubamajas asuvas Biomarketis, kus on müügil ka Dr. Hauschka kosmeetika.


SHARE:

2 comments

  1. Piret on ju nii-nii ilus! Ma ütlesin talle ka seda ja tema arvas, et oli väsinud olekuga, aga mina seda väsimust küll kuskilt ei leia, otsi või tikutulega :)

    ReplyDelete

Blogger Template Created by pipdig